Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
Re: Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
Έλα τώρα Κώστα που μας κάνεις τον δύσκολο. Στο σύνταγμα πέρσι δίπλα-δίπλα ήσουν με τους φίλους σου τους "αριστερούς". Με τους κομμουνιστές τραβάς ζόρι. Με τους άλλους τον ίδιο αφέντη υπηρετείτε. Ντόπιους και ξένους επιχειρηματίες.
Παρεπιμπτόντως, με τι επιτόκια δάνεισε ο Πούτιν στην Κύπρο?
Είσαι γνήσιος έλληνας; Εμένα με λένε Κολοκοτρώνη είμαι πιο γνήσιος και θέλω να ξεβρωμίσω τον τόπο από την ΧΑ. Και ξέρω κι άλλους γνήσιους που θέλουν να κάνουν το ίδιο με μένα. Όσοι δεν έχετε 8 γενίες πίσω έλληνες προγόνους δρόμο ρε Μπρος ΟΥΣΤ!
Παρεπιμπτόντως, με τι επιτόκια δάνεισε ο Πούτιν στην Κύπρο?
Είσαι γνήσιος έλληνας; Εμένα με λένε Κολοκοτρώνη είμαι πιο γνήσιος και θέλω να ξεβρωμίσω τον τόπο από την ΧΑ. Και ξέρω κι άλλους γνήσιους που θέλουν να κάνουν το ίδιο με μένα. Όσοι δεν έχετε 8 γενίες πίσω έλληνες προγόνους δρόμο ρε Μπρος ΟΥΣΤ!
- Ελλην
- Banned
- Real Name: Κωστας
- Facebook ID: 0
Τον μόνο αφέντη που υπηρετώ ειναι η πατρίδα μου.Σε αντίθεση με σας τους αριστερούς που κάνετε θελήματα μεγαλοκαπιταλιστών όπως η Παπαρήγα.
Και όποιος κατοικεί στην Ελλάδα και δεν έχει εναν τουλάχιστον γονέα Έλληνα πρέπει να απελαθεί μήπως και δούμε άσπρη μέρα.
Και όποιος κατοικεί στην Ελλάδα και δεν έχει εναν τουλάχιστον γονέα Έλληνα πρέπει να απελαθεί μήπως και δούμε άσπρη μέρα.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άκου αν δεν έχεις και συ αποδεδειγμένα 8 γενίες προγόνους που ζούσαν στον Ελλαδικό χώρο, π@ύλ@. Γκε-γκε;
Αντε να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Αντε να ξεβρωμίσει ο τόπος!
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Καλά, το ότι έχεις την Παπαρήγα ως μέτρο για τους μεγαλοκαπιταλιστές... τι να πω... Μου φέρνει πολλές απορίες στο μυαλό. Για παράδειγμα:
- Έχεις όντως μικρότερο εγκέφαλο από τον συνήθη?
- Σκέφτεσαι?
Και μετά λέω... Δεν μπορεί!
- Τόσο χαζός?
- Μήπως είσαι κάτω των 15?
Πραγματικά, με έχεις μπερδέψει!
- Έχεις όντως μικρότερο εγκέφαλο από τον συνήθη?
- Σκέφτεσαι?
Και μετά λέω... Δεν μπορεί!
- Τόσο χαζός?
- Μήπως είσαι κάτω των 15?
Πραγματικά, με έχεις μπερδέψει!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
ρε δεν πάτε καλά... εδώ σκοτώνεται κόσμος και εσείς κάθεστε στα σπίτια σας μπροστά σε έναν υπολογιστή και λέτε τα παραμύθια σας...Σε όποιον δεν αρέσει η χρυσή αυγή ας βρει έναν καλύτερο τρόπο να τους διώξει γιατί είναι απαράδεκτο να φοβάσαι να ζήσεις ακόμα και στο ίδιο σου το σπίτι(και δεν λέω χώρα γιατί είναι αστείο πλέον)... Μας κλέβουνε, μας σκοτώνουνε , μας βιάζουνε και γενικώς κάνουν την ζωή μας αχούρι (για να μην μιλήσω για την μπόχα που εκπέμπουν )και εμείς πρέπει να τους πούμε ευχαριστώ? Ε όχι , εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το ανεχτώ αυτό...Το πιο άγριο ζώο είναι ο άνθρωπος και είναι θέμα επιβίωσης...
Σε βίασανε λαλα γι αυτό οιστρογονίασες;
Εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι έχω 250 μέχρι τέλος του μήνα να την βγάλω.
Εμένα το πρόβλημα μου είναι οτι έχω 250 μέχρι τέλος του μήνα να την βγάλω.
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Σσσσ....οι άλλοι δε με πιστεύουνε αλλά εχθές, εχθές στο ορκίζομαι τους είδα να έρχονται ιπτάμενοι, πάνω σε ένα λευκό φως και να απαγάγουν αγελάδες..της έβαλαν και τσιπάκι στον αυχένα...lalala έγραψε:γιατί είναι απαράδεκτο να φοβάσαι να ζήσεις ακόμα και στο ίδιο σου το σπίτι(και δεν λέω χώρα γιατί είναι αστείο πλέον)... Μας κλέβουνε, μας σκοτώνουνε , μας βιάζουνε και γενικώς κάνουν την ζωή μας αχούρι
Everything can be written from the couch behind the safety of a keybord...για να μην μιλήσω για την μπόχα που εκπέμπουν
Έλα Άγγελε, εσύ είσαι έτσι????Έλα κόψε τις τρολιές ρε......Ελλην έγραψε:Τον μόνο αφέντη που υπηρετώ ειναι η πατρίδα μου.Σε αντίθεση με σας τους αριστερούς που κάνετε θελήματα μεγαλοκαπιταλιστών όπως η Παπαρήγα.
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
κοίτα και πάλι αν εσύ τους θες τράβα μάζευτους σπίτι σου... εγώ και μόνο που τους βλέπω αηδιάζω...
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ενώ εσύ... επίπεδο! Εδώ ο κόσμος όντως σκοτώνεται κι εσύ επικρίνεις τη χα, που είναι ναζιστικό κόμμα και μαχαιρώνει!!! Μπράβο, λογική συνέπεια! Έχεις μάθει τι έκαναν οι ναζί ή διαβάζεις για τη σχολή όλη σου τη ζωή? Α, μάλλον αυτούς που μαχαιρώνει η χα δεν τους θεωρείς μέρος της ανθρωπότητας. Είναι κάτι "άλλο"... Περίεργα πλασματάκια, με περίεργο χρώμα, περίεργη μυρουδιά και μιλάνε μια δική τους περίεργη γλώσσα... Όντως, δεν μοιάζουν με άνθρωποι.lalala έγραψε:ρε δεν πάτε καλά... εδώ σκοτώνεται κόσμος και εσείς κάθεστε στα σπίτια σας μπροστά σε έναν υπολογιστή και λέτε τα παραμύθια σας...
Εδώ ο κόσμος χάνει τα λεφτά του κι εσύ ασχολείσαι με το πώς μυρίζει ο άλλος. Δεν κοιτάς καλύτερα να στρώσεις τη δική σου ζωή, αντί να καταστρέφεις αλλονών? Δεν είναι καλύτερη ιδέα? Λες και όλες αυτές τις περικοπές παντού, αυτοί τις αποφάσισαν... Έλεος, να εξηγείς τα αυτονόητα... Έχουμε χάσει τη μπάλα...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
δεν είπα οτι δεν είναι άνθρωποι...απλά έχουν τους δικούς τους κανόνες ζωής οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους δικούς μας...Και αν κάποιος θέλει τόσο πολύ να βρει δουλειά και παραπονιέται που είναι άνεργος ας κάνει κάτι άλλο απ'αυτό που έχει σπούδασει... οι περισσότεροι έλληνες απαξιώνουν κάποια επαγγέλματα τα οποία τα έχουν πάρει αλλοδαποί και μπράβο τους.Όσο για τις περικοπές δεν είναι μόνο για σένα ούτε μόνο για μένα...νομίζεις οτι εμένα μου περισσεύουν λεφτά για να μπαίνει ο κάθε πακιστανός στο σπίτι μ και να μου τα παίρνει? με ποιο δικαίωμα ρε τους κόπους τους δικούς μου και της οικογενειάς μου... άντε στην χώρα τους να τα κάνουν αυτά. και μην μου πεις οτι και οι έλληνες κλέβουν οκ δεν αντιλέγω αλλά όχι με τέτοιους ρυθμούς...ξυλώνουν aircondition από σπίτια, σωλήνες και οτι μπορείς να φανταστείς και μου λες να μην ασχολούμαι?
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Δε με παραξενεύουν (πια) τα λεγόμενα των φασιστών (παραδέχονται-δεν παραδέχονται πως είναι), όσο το κουράγιο να απαντάτε σε αυτά που λένε... Δηλαδή, όταν ένας τύπος ξεκινάει γράφοντας Μας κλέβουνε, μας σκοτώνουνε , μας βιάζουνε και γενικώς κάνουν την ζωή μας αχούρι (για να μην μιλήσω για την μπόχα που εκπέμπουν ) ή εγώ και μόνο που τους βλέπω αηδιάζω... τί επιχειρήματα μπορούν να τον πείσουν; Τί να κάτσεις να συζητήσεις για να σου πει τι; Ότι τελικά αυτοί είναι υπάνθρωποι και είναι κατασκευασμένοι για τις κωλοδουλειές που κάνουν στη γαμοελλάδα και ότι απλά έχουν τους δικούς τους κανόνες ζωής οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους δικούς μας...; Οι οποίοι ποιοι είναι; Ότι βιάζουν τις μάνες τους και τρώνε τα παιδιά τους;
-
Giorgio P
- Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Ώστε βάζεις τόσο υψηλά ηθικά standards στη ζωή σου...lalala έγραψε:Το πιο άγριο ζώο είναι ο άνθρωπος και είναι θέμα επιβίωσης...
Συγγνώμη λοιπόν που δεν θέλουμε κι εμείς να συμπεριφερόμαστε σαν ζώα.
Δοκιμάσατε, εσείς που υποστηρίζετε τα χρυσαυγά, να αντιστρέψετε την κατάσταση (βάσει του κανόνα "μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν"); Δηλαδή:
Θα ήταν σωστό αν κάποιος ήθελε να διώξει/ξυλοκοπήσει/μαχαιρώσει/σκοτώσει εσένα με βάση κάτι που έκανε* κάποιος όμοιός* σου;
*αρκεί να το πιστεύει ο επιτιθέμενος
Και πώς ακριβώς καθορίζεται το συμφέρον της πατρίδας;Ελλην έγραψε:Τον μόνο αφέντη που υπηρετώ ειναι η πατρίδα μου
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
- Ελλην
- Banned
Το συμφέρον της πατρίδας ταυτίζεται με το συμφέρον του λαού.Και συμφέρον του λαού δεν είναι η ανεργία ούτε η εγκληματικότητα που αυξάνεται λόγω μεταναστών.Πρέπει να καταλάβετε εσείς οι προοδευτικοί πως κάθε μετανάστης που δουλέυει ισοδυναμεί με έναν άνεργο Έλληνα.Giorgio P έγραψε:Και πώς ακριβώς καθορίζεται το συμφέρον της πατρίδας;Ελλην έγραψε:Τον μόνο αφέντη που υπηρετώ ειναι η πατρίδα μου
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- mplamplampla
- Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Ki esi exeis faei petra megali.. Dld an olous tous Ellines (Ellines, omos oxi asteia.. Milame gia psagmena aimata, 12 genies piso) pou douleuoun se ksena krati tous estelnan piso stin Ellada tha sou arese?Ελλην έγραψε:Το συμφέρον της πατρίδας ταυτίζεται με το συμφέρον του λαού.Και συμφέρον του λαού δεν είναι η ανεργία ούτε η εγκληματικότητα που αυξάνεται λόγω μεταναστών.Πρέπει να καταλάβετε εσείς οι προοδευτικοί πως κάθε μετανάστης που δουλέυει ισοδυναμεί με έναν άνεργο Έλληνα.Giorgio P έγραψε:Και πώς ακριβώς καθορίζεται το συμφέρον της πατρίδας;Ελλην έγραψε:Τον μόνο αφέντη που υπηρετώ ειναι η πατρίδα μου
Iparxoun polloi metanastes stin Ellada pou kalos iparxoun.. Irthan oi anthropoi na doulepsoun. An kanoun ti douleia tous kalitera ap' tous Ellines, einai provlima ton Ellinon.
P.S. Ithela panta na rotiso kapoion kai tora vrika tin eukairia.. O Mixaloliakos. Giati den ksirizei to kefali tou? mporeite na to vgalete off topic (mono to P.S.). Euxaristo.
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
- Ελλην
- Banned
Ναι θα μου άρεσεmplamplampla έγραψε:Ki esi exeis faei petra megali.. Dld an olous tous Ellines (Ellines, omos oxi asteia.. Milame gia psagmena aimata, 12 genies piso) pou douleuoun se ksena krati tous estelnan piso stin Ellada tha sou arese?
Τόσο απλά
Αυτή την καραμέλα συνεχίστε να την λέτε μπας και στο τέλος την πιστέψετε.mplamplampla έγραψε:Iparxoun polloi metanastes stin Ellada pou kalos iparxoun.. Irthan oi anthropoi na doulepsoun. An kanoun ti douleia tous kalitera ap' tous Ellines, einai provlima ton Ellinon.
Είναι επιλογή του κάθε μέλους το κούρεμα του.Τώρα οι απλοί,καθημερινοί και πάνω από ολα Έλληνες Χρυσαυγίτες που κάθε μέρα καταθέτουμε την ψυχή μας και τρέχουμε απο γειτονιά σε γειτονιά να βοηθήσουμε(εννοείται μόνο Έλληνες) προτιμάμε να ξυρίζουμε το κεφάλι μας γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά πράγματα από τρίχες.mplamplampla έγραψε:P.S. Ithela panta na rotiso kapoion kai tora vrika tin eukairia.. O Mixaloliakos. Giati den ksirizei to kefali tou? mporeite na to vgalete off topic (mono to P.S.). Euxaristo.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή