Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Re: Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γ****ω και δέρνω όλη τη γη"?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Σάβ Σεπ 15, 2012 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: σέιμ ον γιού
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned
Real Name: Κωστας
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Ελλην »

nikolas_asteri έγραψε:Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γαμάω και δέρνω όλη τη γη"?
Το ελληνικό αίμα είναι κάτι σαν το Fairy.Ακόμα και μια σταγόνα απο αύτο σε καθιστά αμέσως ανώτερο απο τους αλλόθρηκους.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στη διάθεση σου.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Δημοσίευση από mplamplampla »

Ελλην έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:Δεν μου απάντησες όμως πόσες γενιές πίσω πρέπει να είσαι Έλληνας για να μπορείς να λες "γαμάω και δέρνω όλη τη γη"?
Το ελληνικό αίμα είναι κάτι σαν το Fairy.Ακόμα και μια σταγόνα απο αύτο σε καθιστά αμέσως ανώτερο απο τους αλλόθρηκους.Για οποιαδήποτε άλλη απορία στη διάθεση σου.
Trella poulas?
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

mplamplampla έγραψε:Trella poulas?
'Ο,τι μας ξεπερνά το λοιδορούμε.Εσύ είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα.Δεν έχεις επιχειρήματα και πατήματα να καταρίψεις τη λογική μου και χρησιμοποιείς ειρωνίες και άλλα φτηνά τεχνάσματα.Γεννημένος κνίτης.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

Μα κάποιοι από τους αλλόθρησκους θα έχουν "ελληνικό αίμα" (στατιστικά). Όχι? Τι θα κάνουμε με αυτούς?
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I[/youtube]

Κωστάκη εσύ είσαι;
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

nikolas_asteri έγραψε:Μα κάποιοι από τους αλλόθρησκους θα έχουν "ελληνικό αίμα" (στατιστικά). Όχι? Τι θα κάνουμε με αυτούς?
Θα τους υποστούμε.Ελληνικό αίμα δεν πρέπει να χυθεί.Θα τους κάνουμε δούλους στα εργοστάσια μας.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

Off Topic
Φίλε ροντρίγκεζ εγώ είμαι ξαθός,ψηλός(1,94) με μεγάλα ποντίκια.Το παιδί στο βίντεο λέγεται Γρηγόρης.Είμασταν μαζί σαν αντιπρόσωποι στις εκλογές.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

Μάλιστα. Και στην ιεραρχία θα ανεβαίνεις μόνο όσο περισσότερο ελληνικό αίμα έχεις στις φλέβες σου?
Α και δε μου λες, έστω ότι εγώ βαστάω από τη γενιά του Λεωνίδα (του 300αρχου) και με κάποιο περίεργο παιχνίδισμα της μοίρας δεν ανακατεύτηκε ΚΑΝΕΙΣ άλλος λαός στο αίμα της οικογένειας μου. Λογικά θα μπορούσα να είμαι και πρωθυπουργός της χώρας όπως τα περιγράφεις. Τα έφερε έτσι η ζωή όμως και ενώ ήμουν στη Κίνα για διακοπές, έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα και σχεδόν έχασα το μισό μου αίμα, το οποίο μου αντικατέστησαν με κάποιο άλλο. Τώρα φτάνω μεχρι διευθυντής εργοστασίου?
Giorgio P
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)

Δημοσίευση από Giorgio P »

Ελλην έγραψε:Άλλο φασίστας και άλλο εθνικιστής.Μάθετε τη διαφορά απολίτιστα όντα.
Η Wikipedia τα συσχετίζει στενά.

Ας πάρουμε όμως ένα γενικότερο ορισμό του φασισμού. Αυτόν που εννοούμε συνήθως όταν κατηγορούμε κάποιον για "φασίστα".

Ας δεχτούμε λοιπόν μια στιγμή ότι "Άλλο φασίστας και άλλο εθνικιστής". For the sake of argument.
Ας δούμε λοιπόν πώς μας το απέδειξες:
Ελλην έγραψε:Κανένας ξένος δεν είναι ανώτερος από οποιονδδήποτε Έλληνα
Αυτή είναι η βασική αρχή του εθνικισμού. Και ήδη αρχίσαμε τα "περίεργα" (τα οποία επισημάνθηκαν ήδη από άλλους).

Τα προσπερνάμε(;) αυτά και διαβάζουμε το εξής
Ελλην έγραψε:Κάθε χέρι που χτυπάει Έλληνα πρέπει να κόβεται.
Άμεση συνέπεια του προηγούμενου. Ήδη βέβαια έχουμε αρχίσει την κάθοδό μας προς το φασισμό (επειδή ο Έλληνας έχει δικαίωμα να κόβει χέρια, αλλά, αφού οι άλλοι είναι κατώτεροι, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον σταματήσει edit: του κόψει το δικό του).

Παρακάτω τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο απροκάλυπτα
Ελλην έγραψε:οι αγνοί πατριώτες σας πάρουμε στο κυνήγι και τρέχετε να σωθείτε από την οργή του λαού.
Ελλην έγραψε:Λαός=αγνοί πατριώτες
Εδώ ταυτίζεις το σύνολο (λαός) με τη δική σου ομαδούλα (αγνοί πατριώτες) και σας αναγορεύεις σε δικαστή και εκτελεστή (judge and excecutioner). Χρησιμοποιώντας ωμή βία. Εγώ αυτό το λέω φασίζουσα σκέψη. Εσύ μπορείς βέβαια να το λες διαφορετικά, οπότε πάμε παρακάτω...
Ελλην έγραψε:Όσοι ασπάζονται τον κομμουνισμό και ανθελληνικά μιάσματα όπως το κεφάλαιο θα στέλνονται σε ξερονήσια όπως τον παλιό καλό καιρό.
Ελλην έγραψε:[Τους αλλόθρησκους με ελληνικό αίμα]Θα τους κάνουμε δούλους στα εργοστάσια μας.
Και σε 5 posts φτάσαμε στον φασισμό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgio P την Σάβ Σεπ 15, 2012 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Τι τρολιές πέφτουν εδώ;;; χαχαχα
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

nikolas_asteri έγραψε:Μάλιστα. Και στην ιεραρχία θα ανεβαίνεις μόνο όσο περισσότερο ελληνικό αίμα έχεις στις φλέβες σου?
Α και δε μου λες, έστω ότι εγώ βαστάω από τη γενιά του Λεωνίδα (του 300αρχου) και με κάποιο περίεργο παιχνίδισμα της μοίρας δεν ανακατεύτηκε ΚΑΝΕΙΣ άλλος λαός στο αίμα της οικογένειας μου. Λογικά θα μπορούσα να είμαι και πρωθυπουργός της χώρας όπως τα περιγράφεις. Τα έφερε έτσι η ζωή όμως και ενώ ήμουν στη Κίνα για διακοπές, έπαθα ένα σοβαρό ατύχημα και σχεδόν έχασα το μισό μου αίμα, το οποίο μου αντικατέστησαν με κάποιο άλλο. Τώρα φτάνω μεχρι διευθυντής εργοστασίου?
Ξέρεις σε εμας τους χρυσαυγίτες δεν αρέσει η ειρωνιά και το στυλάκι σου,Αλλά εφόσον είσαι απόγονος του αρχιστράτηγου και εφόσον έχει αποδειχθεί πως ο Λεωνίδας ήταν απόγονος του Ηρακλή το κόμμα θα σε ανταμείψει.Θα σε στήσουμε στην πλατεία Συντάγματος και θα έρχονται χιλιάδες πιστοί να προσκυνάνε και να παίρνουν την ευχή σου.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

Μπορείς και μιλάς εξονόματος ΟΛΩΝ των χρυσαυγιτών? Ουάου πρέπει να λατρεύετε τις γενικεύσεις τελικά. Τέλοσπάντων αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τρολλάρεις καθώς οι απαντήσεις σου είναι νηπιακές ακόμα και ούγκανο. Καλή τύχη με τη μεγάλη ιδέα.
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

nikolas_asteri έγραψε:Μπορείς και μιλάς εξονόματος ΟΛΩΝ των χρυσαυγιτών? Ουάου πρέπει να λατρεύετε τις γενικεύσεις τελικά. Τέλοσπάντων αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τρολλάρεις καθώς οι απαντήσεις σου είναι νηπιακές ακόμα και ούγκανο. Καλή τύχη με τη μεγάλη ιδέα.
Νηπιακός είναι ο εγκέφαλος σας και εσένα και του Giorgio P.Ντροπιάζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες
Συλλογισμοί που δεν οδηγούν πουθενά και μόνο στόχο έχουν να βλάψουν την μεγάλη ακροδεξιά-εθνικιστική-μοδάτη-τρέντυ παράταξή μας!
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Ελλην , έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου...Δεν ξέρω αν είχαμε καμία νέα ανακάλυψη στο τομέα της γενετικής επιστήμης , αλλά απ'όσο ξέρω κανείς δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα οτι η κάθε εθνικότητα έχει έναν συγκεκριμένο τύπο αίματος και πόσο μάλιστα οτι αυτός θεωρείται και ιερός...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”