Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
- Facebook ID: 0
Re: Οι γνωστοί μαχαιροβγάλτες εν δράσει
Ιερό είναι μόνο το τρίγωνο με πλευρές 3, 4 και 5.
Δεν ξέρω αν αυτός είναι πράγματι χρυσαυγίτης αλλά ξέρω σίγουρα ότι αυτό είναι το επίπεδο των χρυσαυγιτών.
Με τον φασισμό δεν αντιπαρατιθέμεθα πολιτικά όπως κάνουμε συνήθως με τους υπόλοιπους αλλά επιχειρησιακά.
Έλλην αν δεν είσαι τρολ και πέρασες στο ΕΜΠ θα σου πρότεινα να μην ανοίγεις θέματα γιατί μπορεί η Χ.Α. στη κοινωνία να έφτασε 10% αλλά στο πανεπιστήμιο όχι ακόμα. Ελπίζω.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEKOEVu8Bj0[/youtube]
Δεν ξέρω αν αυτός είναι πράγματι χρυσαυγίτης αλλά ξέρω σίγουρα ότι αυτό είναι το επίπεδο των χρυσαυγιτών.
Με τον φασισμό δεν αντιπαρατιθέμεθα πολιτικά όπως κάνουμε συνήθως με τους υπόλοιπους αλλά επιχειρησιακά.
Έλλην αν δεν είσαι τρολ και πέρασες στο ΕΜΠ θα σου πρότεινα να μην ανοίγεις θέματα γιατί μπορεί η Χ.Α. στη κοινωνία να έφτασε 10% αλλά στο πανεπιστήμιο όχι ακόμα. Ελπίζω.
- Ελλην
- Banned
- Real Name: Κωστας
Και δεν τρολλάρω και πέρασα στο εμπ και φέτος με το που θα αρχίσουν τα μαθήματα στη σεμφε θα βρω 4-5 παληκάρια σαν και μένα)που σίγφουρα θα υπάρχουν) και θα δημιούργησουμε την παράταξη μας για να βάλουμε τέλος στην ασυδοσία των εαακ και της πκσ.papagalakos II έγραψε:Ιερό είναι μόνο το τρίγωνο με πλευρές 3, 4 και 5.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
Manthos
- Real Name: Manthos
Τον πρώτο τον βρήκες. Ήρθε μήπως η ώρα να σταματήσουμε τα εβραϊκά μαθηματικά και να διδαχθούμε απ'την αρχή τον Αρχιμήδη; Ίδωμεν.Ελλην έγραψε: Και δεν τρολλάρω και πέρασα στο εμπ και φέτος με το που θα αρχίσουν τα μαθήματα στη σεμφε θα βρω 4-5 παληκάρια σαν και μένα)που σίγφουρα θα υπάρχουν) και θα δημιούργησουμε την παράταξη μας για να βάλουμε τέλος στην ασυδοσία των εαακ και της πκσ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manthos την Τρί Σεπ 18, 2012 10:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελλην
- Banned
Κάτι γνήσιοι πατριώτες σαν και εσένα θα χρειαστούν στον Ιερό Αγώνα μας να ξεβρωμίσουμε τη σεμφε από τους αναρχικούς εαακιτες και τους άθρησκους κνιτες.Το όνειρο μας είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο να γυρίσει πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 60 και στις αρχές του 70!Manthos έγραψε:Τον πρώτο τον βρήκες. Ήρθε μήπως η ώρα να σταματήσουμε τα εβραϊκά μαθηματικά και να διδαχθούμε απ'την αρχή τον Αρχιμήδη; Είδωμεν.Ελλην έγραψε: Και δεν τρολλάρω και πέρασα στο εμπ και φέτος με το που θα αρχίσουν τα μαθήματα στη σεμφε θα βρω 4-5 παληκάρια σαν και μένα)που σίγφουρα θα υπάρχουν) και θα δημιούργησουμε την παράταξη μας για να βάλουμε τέλος στην ασυδοσία των εαακ και της πκσ.
Είσαι καλοδεχούμενος να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα για να σε ενημερώσω για τη δράση μας!!!
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Off Topic
Δάκρυσα εμετό!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
Off Topic
Έχω μπερδευτεί τώρα. Ποιος δουλεύει ποιον; Ή γράφουν όλοι σοβαρά;
-
Manthos
- Real Name: Manthos
Κάτι γνήσιοι βλάκες σαν και εσένα είναι τελείως άχρηστοι. Είσαι καλοδεχούμενος να πας να ψοφήσεις.Ελλην έγραψε: Κάτι γνήσιοι πατριώτες σαν και εσένα θα χρειαστούν στον Ιερό Αγώνα μας να ξεβρωμίσουμε τη σεμφε από τους αναρχικούς εαακιτες και τους άθρησκους κνιτες.Το όνειρο μας είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο να γυρίσει πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 60 και στις αρχές του 70!
Είσαι καλοδεχούμενος να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα για να σε ενημερώσω για τη δράση μας!!!
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Καρδούλα μου όμορφη, τι λες???????Ελλην έγραψε: Και δεν τρολλάρω και πέρασα στο εμπ και φέτος με το που θα αρχίσουν τα μαθήματα στη σεμφε θα βρω 4-5 παληκάρια σαν και μένα)που σίγφουρα θα υπάρχουν) και θα δημιούργησουμε την παράταξη μας για να βάλουμε τέλος στην ασυδοσία των εαακ και της πκσ.
Off Topic
Έλα παραδέξου το είσαι τρολλ...Εγώ τουλ. είμαι πεπεισμένος πως ότι και να πεις, νεραιδούλα μου, είναι τρολλ!!!
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
- Ελλην
- Banned
Κάντε κόμμα όλοι οι αριστερούληδες του φόρουμ μπας και μπορέσετε να με φιμώσετε.Αλλά τα επιχειρήματα μου ειναι αδιάσειστα και η πίστη μου στον αγώνα μου δεν κλονίζεται με τίποτα.Θα σταμτήσω μόνο οταν επιτύχω ή αν ο κύριος Μιχαλολιάκος με διατάξει να το κάνω.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ναι, όπως ας πούμε ότι η Παπαρήγα είναι μεγαλοκαπιταλίστριαΕλλην έγραψε:Αλλά τα επιχειρήματα μου ειναι αδιάσειστα
Όντως, κάτι επιχειρήματα σαν αυτά τα χρειαζόμαστε, γιατί δείχνουν πόσο συνώνυμες είναι οι λέξεις βλακεία και χρυσαυγίτης. Κάνεις καλή δουλειά
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Ελλην
- Banned
Εγώ δουλεύω με πλάνο.Κάτι σαν το πλάνο πενταετίας του Μαλεζάνι.Στην αρχή με κοροιδεύετε αλλά στο τέλος θα με παραδεχτείτε.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9esB5Z2BdeA[/youtube]Ελλην έγραψε:Εγώ δουλεύω με πλάνο.Κάτι σαν το πλάνο πενταετίας του Μαλεζάνι.Στην αρχή με κοροιδεύετε αλλά στο τέλος θα με παραδεχτείτε.
- Ελλην
- Banned
Off Topic
Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Off Topic
Μια και πιάσαμε και τα αθλητικά, να πω κι εγώ ότι πράγματι αυτή η νοοτροπία του Νεοέλληνα που υπάρχει και στη μπάλα σπάει νεύρα. Πάει κατά διαόλου ο Παναθηναϊκός λόγο μη ύπαρξης χρημάτων και βλέπεις όλους να κράζουν πάλι τον Φερέιρα. Οι προπονητές του καναπέ έχουν βγάλει άχρηστους όλους τους προπονητές που έχουν έρθει τα τελευταία 9 χρόνια.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Ελλην
- Banned
Off Topic
Θα ήταν προτιμότερο πάντως οι ελληνικές ομάδες να είχαν Έλληνες προπονητές και να στηρίζονταν σε Έλληνες παίχτες.Η ξενομανία στον ελληνικό αθλητισμό είναι ενδεικτική της εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα μας.Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε την κάθαρση μετά τις λαικές αγορές και στον χώρο του αθλητισμού.Οψόμεθα
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή