Γενική Συνέλευση 21/09
- m3Lt3D
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Γενική Συνέλευση 21/09
Την Παρασκευή 21/9, στις 12:30, στο Αμφ.2 έχουμε Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΜΦΕ, με θέματα:
α) το ν.4076 για τα πανεπιστήμια,
β) το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων,
γ) τις κινητοποιήσεις των καθηγητων,
δ) τη γενική απεργία στις 26/9.
α) το ν.4076 για τα πανεπιστήμια,
β) το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων,
γ) τις κινητοποιήσεις των καθηγητων,
δ) τη γενική απεργία στις 26/9.
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Re: Γενική Συνέλευση 21/09
Ποσταρω και εδω τις ιδιες ερωτησεις-μοντς καντε τα δικα σας-.
Παλικαρια πως τη βλεπετε τη φαση με τη συνελευση;
Καταρχην, γιατι γινεται συνελευση πριν την ανακοινωση των μετρων και δεν περιμενουμε να δουμε πως θα καραφιξαρουνε το θεμα παιδεια και μαλιστα εμπ; Για να πουμε οκ συμμετεχει και ο συλλογος στην απεργια γσεε/αδεδυ;
Γνωριζει κανεις προθεσεις γενικα; Θα παει κυλιομενες κλπ ή χαλαρα τα πραγματα;
Πειτε οι γνωστες γενικη κατευθυνση.
Γενικα χεστηκατε αλλα ειμαι απο αλλη εμπιτικη σχολη και εχω ταξιδι με τη δουλεια την επομενη εβδομαδα οποτε να ξερω αν ειναι να πω οκ δε δινω μπορω να ερθω.
Παλικαρια πως τη βλεπετε τη φαση με τη συνελευση;
Καταρχην, γιατι γινεται συνελευση πριν την ανακοινωση των μετρων και δεν περιμενουμε να δουμε πως θα καραφιξαρουνε το θεμα παιδεια και μαλιστα εμπ; Για να πουμε οκ συμμετεχει και ο συλλογος στην απεργια γσεε/αδεδυ;
Γνωριζει κανεις προθεσεις γενικα; Θα παει κυλιομενες κλπ ή χαλαρα τα πραγματα;
Πειτε οι γνωστες γενικη κατευθυνση.
Γενικα χεστηκατε αλλα ειμαι απο αλλη εμπιτικη σχολη και εχω ταξιδι με τη δουλεια την επομενη εβδομαδα οποτε να ξερω αν ειναι να πω οκ δε δινω μπορω να ερθω.
Μήπως θες και μανιουαλ κινητοποιήσεων; Γιατί μου θυμίζεις ασφαλίτη,γιατί;
Θα βολευε απειρα για τη δουλεια. 
Μαλλον σκεφτεσαι κολλημενα και σου θυμιζω ασφαλιτη. Γιατι εξηγησα γιατι με καιει να μαθω και νομιζω οτι υπαρχει λαος που γνωριζει προς τα που παει το πραγμα.
Αλληλεγγυη το οπλο των λαων και τα συναφη.
Οποτε πειτε.
Μαλλον σκεφτεσαι κολλημενα και σου θυμιζω ασφαλιτη. Γιατι εξηγησα γιατι με καιει να μαθω και νομιζω οτι υπαρχει λαος που γνωριζει προς τα που παει το πραγμα.
Αλληλεγγυη το οπλο των λαων και τα συναφη.
Οποτε πειτε.
- Ελλην
- Banned
- Real Name: Κωστας
Όποιος λέει κάτι το οποίο διαφωνεί με τις απόψεις σου είναι αυτόματα ασφαλίτης?rontrigez έγραψε:Μήπως θες και μανιουαλ κινητοποιήσεων; Γιατί μου θυμίζεις ασφαλίτη,γιατί;
Μπορεί να ναι και η ιδέα μου αλλά μοιάζει με στερότυπο και με μιας ήπιας μορφής φασισμού.Όπως και να χει καλό είναι να γίνει και συνέλευση για να δραστηριοποιηθεί σιγά-σιγά ο σύλλογος.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Εκει στηνν οννεδ σας τα μαθαινουν αυτα;
- Ελλην
- Banned
Στην οννεδ ήμουν μέχρι και πριν την συγκηβέρνηση παπαδήμου.Μετά αποφάσισα να πάω πιο "δεξιά".
Τώρα αυτό δε νομίζω πως ενδιαφέρει και πολλά άτομα εδώ πέρα άρα αν θες τα συζητάμε από κοντά.
Επίσης ξέρετε αν εμείς που γραφτήκαμε φέτος στη σχολή έχουμε δικαίωμα ψήφου στη γσ ή αν θα πρέπει πρώτα να αρχίσει το εξάμηνο για να θεωρούμαστε μέλη του συλλόγου?
Τώρα αυτό δε νομίζω πως ενδιαφέρει και πολλά άτομα εδώ πέρα άρα αν θες τα συζητάμε από κοντά.
Επίσης ξέρετε αν εμείς που γραφτήκαμε φέτος στη σχολή έχουμε δικαίωμα ψήφου στη γσ ή αν θα πρέπει πρώτα να αρχίσει το εξάμηνο για να θεωρούμαστε μέλη του συλλόγου?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Πόσες φορές ακόμα θα περιμένουμε?n0t έγραψε: Καταρχην, γιατι γινεται συνελευση πριν την ανακοινωση των μετρων και δεν περιμενουμε να δουμε πως θα καραφιξαρουνε το θεμα παιδεια και μαλιστα εμπ;
Logical? maybe. ميلين اميل
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
Εγώ νομίζω ότι το ερώτημά σου πρέπει να γενικευθεί στην ερώτηση αν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου οι φασίστες.Ελλην έγραψε:Επίσης ξέρετε αν εμείς που γραφτήκαμε φέτος στη σχολή έχουμε δικαίωμα ψήφου στη γσ
Χαχαχα παιρνιεσαι και για μεγαλος αετος μωρ αδερφακι μου. Χαχαχαχα.
Οννεδ οννεδ πρωτοπορια, ζητω η νεα δημοκρατια.
Ζητω η ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η νεα δημοκρατια
Χαχαχα. Εχουν να πεσουν γελια φετος στις συνελευσεις...
Παπαγαλε το καταστατικο του συλλογου ειναι ρητο σε αυτο το θεμα.
Οννεδ οννεδ πρωτοπορια, ζητω η νεα δημοκρατια.
Ζητω η ελλαδα ζητω η θρησκεια ζητω η νεα δημοκρατια
Χαχαχα. Εχουν να πεσουν γελια φετος στις συνελευσεις...
Παπαγαλε το καταστατικο του συλλογου ειναι ρητο σε αυτο το θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rontrigez την Πέμ Σεπ 20, 2012 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελλην
- Banned
Την τελευταία φορά που τσέκαρα είχαμε δημοκρατία αλλά μάλλον φαίνεται πως εσείς προτιμάτε μια επιλεκτική δημοκρατία στην οποία εσείς θα έχετε μόνο δικαιώματα και άτομα σαν και μένα μόνο υποχρεώσεις.Δεν ακούγεται και πολύ δίκαιοpapagalakos II έγραψε:Εγώ νομίζω ότι το ερώτημά σου πρέπει να γενικευθεί στην ερώτηση αν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου οι φασίστες.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
papagalakos II
Πριν λίγο που κοίταξα έξω απ' το παράθυρο είχε τρικομματική δικτατορία.Ελλην έγραψε:Την τελευταία φορά που τσέκαρα είχαμε δημοκρατία
Εμείς [εγώ, δε ξέρω τι κάνουν οι άλλοι] προτιμάμε μια λαϊκή δημοκρατία όπου όλοι θα έχουν δικαιώματα και όλοι υποχρεώσεις.Ελλην έγραψε:μάλλον φαίνεται πως εσείς προτιμάτε μια επιλεκτική δημοκρατία στην οποία εσείς θα έχετε μόνο δικαιώματα και άτομα σαν και μένα μόνο υποχρεώσεις
Εσείς οι φασίστες έχετε αλλεργία στις λαϊκές δημοκρατίες, τις μόνες πραγματικές δημοκρατίες. Θέλετε δημοκρατίες τύπου Αθηναϊκής. Ελευθερία για τους ιδιοκτήτες δούλων.
"Δίκαιο είναι ό,τι συμφέρει το λαό"Ελλην έγραψε:Δεν ακούγεται και πολύ δίκαιο
Λένιν
- Ελλην
- Banned
Επιλογή του λαού ήταν.Εκλογές είχαμε.Ας είχαμε τουλάχιστον τα "άντερα" να ψηφίσουμε αυτό που έπρεπε χωρίς να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και στον φόβο.Ξέρεις ο Σαμαράς δεν έκανε πραξικόπημα.Κάποιοι τον προτίμησαν και πήρε την εξουσία.papagalakos II έγραψε:Πριν λίγο που κοίταξα έξω απ' το παράθυρο είχε τρικομματική δικτατορία.
Λαικές δημοκρατίες στυλ Κάστρο είναι πιο σκληροπυρηνικές χούντες από τις κανονικές οπότε ναι επίτρεψε νας βγάζουμε σπυριά σε τέτοια απολυταρχικά καθεστώτα.Εμείς αυτό που ονειρευόμαστε είναι ελευθερία για τους Έλληνες στην Ελλάδα,για τους Ιταλούς στην Ιταλία κτλ.Άλλωστε για αυτό υπάρχουν και σύνοραpapagalakos II έγραψε:Εμείς [εγώ, δε ξέρω τι κάνουν οι άλλοι] προτιμάμε μια λαϊκή δημοκρατία όπου όλοι θα έχουν δικαιώματα και όλοι υποχρεώσεις.
Εσείς οι φασίστες έχετε αλλεργία στις λαϊκές δημοκρατίες, τις μόνες πραγματικές δημοκρατίες. Θέλετε δημοκρατίες τύπου Αθηναϊκής. Ελευθερία για τους ιδιοκτήτες δούλων.
Σόρρυ αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν τραβάω και τα βυζιά μου για τον Λένιν οπότε δεν ....papagalakos II έγραψε:"Δίκαιο είναι ό,τι συμφέρει το λαό"
Λένιν
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
ωπα παπαγαλε εκτος του avatar γραψαμε και τσιτατο. Μπραβο...
Με αρεσεις για το οτι εισαι σταθερος στας αντιληψεις σου.
-
papagalakos II
Εγώ θα έλεγα ότι πήρε την εξουσία παρόλο που οι περισσότεροι δεν τον προτίμησαν.Ελλην έγραψε:Επιλογή του λαού ήταν.Εκλογές είχαμε.Ας είχαμε τουλάχιστον τα "άντερα" να ψηφίσουμε αυτό που έπρεπε χωρίς να υποκύψουμε σε εκβιασμούς και στον φόβο.Ξέρεις ο Σαμαράς δεν έκανε πραξικόπημα.Κάποιοι τον προτίμησαν και πήρε την εξουσία.
Το γεγονός ότι ο εκλογικός νόμος τον κάνει Πρωθυπουργό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι δημοκρατικό. Είναι νόμιμο βέβαια αλλά και ένας νόμος που στηρίζει το βασιλιά δεν έχει διαφορά.
Εδώ ο Καραμανλής ο εθνάρχης είχε φτιάξει εκλογικό νόμο που κυβέρνηση έβγαινε το δεύτερο κόμμα.
Επίσης είσαι εκτός γραμμής. Το κόμμα σου λέει ότι δεν έχουμε δημοκρατία.
Ποιος μίλησε για Κάστρο; Παρόλο που και η δημοκρατία του Κάστρο είναι πολύ ανώτερη απ' την ελληνική. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Ελλην έγραψε:Λαικές δημοκρατίες στυλ Κάστρο είναι πιο σκληροπυρηνικές χούντες από τις κανονικές οπότε ναι επίτρεψε νας βγάζουμε σπυριά σε τέτοια απολυταρχικά καθεστώτα.Εμείς αυτό που ονειρευόμαστε είναι ελευθερία για τους Έλληνες στην Ελλάδα,για τους Ιταλούς στην Ιταλία κτλ.Άλλωστε για αυτό υπάρχουν και σύνορα
Εσείς ονειρεύεστε ελευθερία για κάποιους Έλληνες σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων, Ιταλών κ.λπ.
Δεν το 'πα για να συμφωνήσεις. Το είπα για να 'χεις υπόψιν σου τι σε περιμένει.Ελλην έγραψε:Σόρρυ αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν τραβάω και τα βυζιά μου για τον Λένιν οπότε δεν ....
Πάλι τα ίδια θα λέμε; Είπα κάποια στιγμή ότι δεν είμαι Λενινιστής γιατί ο λενινισμός είναι συγκεκριμένη περίπτωση μαρξισμού που απαντούσε σε συγκεκριμένες συνθήκες. Σήμερα οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Και ο Λένιν το ίδιο θα έλεγε, όπως έλεγε και τότε άλλωστε.rontrigez έγραψε:ωπα παπαγαλε εκτος του avatar γραψαμε και τσιτατο. Μπραβο...
Αλλά ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ξαναγίνομαι λενινιστής [κάποτε ήμουν και σταλινικός], ποιο είναι το πρόβλημά σου;
Και μια χαρά σταθερός είμαι στις βασικές απόψεις μου. Στην ελαιογραφία του avatar οι μπολσεβίκοι χαιρετούν τον Λένιν με υψωμένα τα όπλα. Αυτό δε λέω κι εγώ;
Για το βίαιο τσάκισμα του καπιταλισμού που θα έλεγε και ένας σύντροφος.