Πρωτοετής 2012-2013
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
- vikam18
- Real Name: andreas
- Facebook ID: 0
Re: Πρωτοτετής 2012-2013
η γραμματεια δεν ηξερε για αυτ ρωταω εσας..επισης θα ηθελα ν σας πω οτι αυριο εχουν γενικη συνελευση νομιζω κ οσοι ειναι κατα των καταληψεων να ερθουν να ψηφισουν μπας κ γλυτωσουμε φετος τις κατεμε ανουσιες καταληψεις του εμπ //
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Αν έβγαλες 19000+ και μπήκες ΣΕΜΦΕ τότε μάλλον ψυχολογικό τεστ δικαιούσαιvikam18 έγραψε:καλησπερα παιδια..ειμαι κ εγω πρωτοετης..μπηκα 2ος στη σχολη και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν δικαιουμε καποια υποτροφια ( λεφτα , επιδωτηση για λαπτοπ κλτ) ..καλη αρχη σε ολους κ θα τ πουμε κ απο μεσα νεοσεμφιτες
Νομίζω υποτροφία παίρνει ο πρώτος. Μέχρι πρόσφατα παίρναν λάπτοπ οι top 10 της σχολής. Πάρε τηλέφωνο κάνα υπουργείο παιδείας...
Ακόμα δεν μπήκες και έχεις ολοκληρωμένη άποψη για τα συμφέροντα της σχολής; Και καλείς και άλλους από πάνω; Μωρέ μπράβο...vikam18 έγραψε:επισης θα ηθελα ν σας πω οτι αυριο εχουν γενικη συνελευση νομιζω κ οσοι ειναι κατα των καταληψεων να ερθουν να ψηφισουν μπας κ γλυτωσουμε φετος τις κατεμε ανουσιες καταληψεις του εμπ //
- vikam18
ειναι 2 ξαδερφια μ , 6 φιλοι μ κ ο βαφτισιμιος τ πατερα μ στη σεμφε κ ολοι μου ειπαν να ερθω απλα για να ψηφισω οχι ..αλλωστε παρακολουθησα μια συνεντευξη τ δασκαλακη κ μιλαει για τις καταληψεις του εμπ κ ποσο ανουσιες ειναι ..οποτε ειπα να ξεκινησω με μια αρνητικη αποψη κ φυσικα αν διαπιστωσω οτι το καλο της σχολης ειναι η καταληψεις τοτε ειμαι ανοιχτος να αλλαξω αποψη ..αυτα
τεσπα δεν ειναι αυτο τ θεμα ουτε ενδιαφερομαι μεσα απο φορουμ να κανω πολιτικη συζητηση ..γιατι τ λες αυτο για τ ψυχολογικο τεστ? ολοι που ξερουν μου εχουν πει τ καλυτερα για τη σχολη !!
-
leyma
- Real Name: leyteris
Να φανταστώ ότι αυτοί οι "όλοι" σπουδάζουν πάντειο?vikam18 έγραψε:ολοι που ξερουν μου εχουν πει τ καλυτερα για τη σχολη !!
- vikam18
χαχαχα οχι ρε συ σεμφε..ειναι αυτοι που ανεφερα στην αρχη του ποστ ..γιατι ομως τι ειναι η παντειος φαν της σεμφε ?χααχ
Όταν είχα γραφτεί στη σχολή, έδιναν μέχρι τον 36ο επιδότηση 400 ευρώ για laptop. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα μιας και μπήκα προ μνημονίου. Υπήρχαν κάποιες υποτροφίες για τους πρώτους, αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα. Όπως και να χει πρωτοετείς, καλό κουράγιο! Η σχολή είναι δύσκολη και κοιτάξτε εξ αρχής να την πάρετε στα σοβαρά, αν δε θέλετε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθείτε με 20+ χρωστούμενα.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Μια χαρά είναι η σχολή, απλά σε όλους (όπως όλες οι σχολές) αφήνει μια πικρή γεύση κάποιες φορές 
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Νομίζω αν μπεις μέσα στους τρεις πρώτους σε κάποια σχολή του Ε.Μ.Π. δικαιούσαι φωτογραφία με χειραψία από τον υπουργό παιδείας και υπογεγραμμένο αυτόγραφο του Σίμο..
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
- vikam18
τελεια ..τι καλυτερο 
- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑd d doora!! έγραψε:Νομίζω αν μπεις μέσα στους τρεις πρώτους σε κάποια σχολή του Ε.Μ.Π. δικαιούσαι φωτογραφία με χειραψία από τον υπουργό παιδείας και υπογεγραμμένο αυτόγραφο του Σίμο..
Παιδια εγω ειχα ακουσει οτι σε ολους δινουν μια μικρο επιδοτηση για λαπτοπ.. αλλα ο αδερφος μου που ειναι στους ηλεκτρολογους μου εκοψε τα φτερα
- vikam18
οχι ρε συ δεν παιρνουν ολοι ..παλια επαιρνε τ 20% αλλα πια δεν ισχυει ουτε αυτο ..οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα 
- MakisH
- Real Name: MakisH
- Επικοινωνία:
Σχετικά με τα laptop, το πρόγραμμα εφαρμόστηκε τελευταία φορά το 2009-10. Ήταν το πρόγραμμα "Δες την Ψηφιακά" και έδινε στο 25% των πρώτων.
Σχετικά με τις υποτροφίες εισαγωγής, δίνει ή τουλάχιστον έδινε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στον πρώτο κάθε σχολής. Βασικά στη λίστα υπήρχαν ο πρώτος και ο δεύτερος κάθε σχολής, δεν ξέρω αν ο δεύτερος παίρνει ή θεωρείται "αναπληρωματικός". Κατά τα άλλα κατά καιρούς παίζουν κάποιες υποτροφίες από κληροδοτήματα του ΕΜΠ (π.χ. "υποτροφία Παπασταυρίδη" - ψάξτο) στο ίδιο κλίμα, αλλά και υποτροφίες του στυλ αν είσαι από το Μέτσοβο ή από το τάδε χωριό κτλ. Σε όλες τις υποτροφίες όμως παίζουν οικονομικά κριτήρια. Δεν ξέρω πόσο είναι τα όρια εισοδήματος αλλά νομίζω είναι αρκετά χαμηλά.
Σχετικά με αυτό που είπες για τη συνέλευση και τις καταλήψεις, προτείνω "μη βιάζεσαι" και "κράτα ανοιχτό μυαλό". Παίρνε ερεθίσματα από παντού και κυνήγα πάντα να ακούς όλες τις απόψεις αλλά στο τέλος να σχηματίζεις τη δική σου.
edit: και κάτι ακόμα. Μην πολυδιαφημίζεις τη σειρά σου, δεν σημαίνει κάτι, πραγματικά... Στη σχολή μου και το έτος μου ο 41ος π.χ. είναι κορυφή και ο 2ος π.χ. άστα να πάνε...
Σχετικά με τις υποτροφίες εισαγωγής, δίνει ή τουλάχιστον έδινε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) στον πρώτο κάθε σχολής. Βασικά στη λίστα υπήρχαν ο πρώτος και ο δεύτερος κάθε σχολής, δεν ξέρω αν ο δεύτερος παίρνει ή θεωρείται "αναπληρωματικός". Κατά τα άλλα κατά καιρούς παίζουν κάποιες υποτροφίες από κληροδοτήματα του ΕΜΠ (π.χ. "υποτροφία Παπασταυρίδη" - ψάξτο) στο ίδιο κλίμα, αλλά και υποτροφίες του στυλ αν είσαι από το Μέτσοβο ή από το τάδε χωριό κτλ. Σε όλες τις υποτροφίες όμως παίζουν οικονομικά κριτήρια. Δεν ξέρω πόσο είναι τα όρια εισοδήματος αλλά νομίζω είναι αρκετά χαμηλά.
Σχετικά με αυτό που είπες για τη συνέλευση και τις καταλήψεις, προτείνω "μη βιάζεσαι" και "κράτα ανοιχτό μυαλό". Παίρνε ερεθίσματα από παντού και κυνήγα πάντα να ακούς όλες τις απόψεις αλλά στο τέλος να σχηματίζεις τη δική σου.
edit: και κάτι ακόμα. Μην πολυδιαφημίζεις τη σειρά σου, δεν σημαίνει κάτι, πραγματικά... Στη σχολή μου και το έτος μου ο 41ος π.χ. είναι κορυφή και ο 2ος π.χ. άστα να πάνε...
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Επίσης, στον οδηγό σπουδών που πήρατε (και υπάρχει και ψηφιακά στην αρχική σελίδα -also known as- portal) υπάρχουν όλες οι υποτροφίες που δικαιούνται οι φοιτητές του ΕΜΠ. Δες το.
-
leyma
- Real Name: leyteris
Τον έδειξε η ΝΕΤ και τόνιζε το πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει τον Λιαροκάπη και τον Κουρκουλήvikam18 έγραψε:οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leyma την Πέμ Σεπ 20, 2012 4:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- MakisH
- Real Name: MakisH
- Επικοινωνία:
Α και φυσικά όλες οι υποτροφίες ανακοινώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης & Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων.
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.