Πρωτοετής 2012-2013

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

palasso
Real Name: Vassilis
Facebook ID: 0

Re: Πρωτοτετής 2012-2013

Δημοσίευση από palasso »

vikam18 έγραψε:οχι ρε συ δεν παιρνουν ολοι ..παλια επαιρνε τ 20% αλλα πια δεν ισχυει ουτε αυτο ..οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα :P
Ναι καλά, μια ζωή όλοι οι φύτουκλες τα ίδια λέτε... Για τα λεφτά το κάνετε και καλά :P

P.S.: Sorry για τον χαρακτηρισμό "φύτουκλες", φιλικό ήτανε :oops:
Άβαταρ μέλους
vikam18
Real Name: andreas

Δημοσίευση από vikam18 »

ρε ουτε καν χεστηκα για τη σειρα μ ..εννοειται οτι 1ος , 2ος κ τετοια δεν λεει τιποτα..ολοι ισοι ειμαστε..τα λεφτα θελω αχχαχα οσο για τις καταληψεις ειπα οτι ειμαι ανοιχτος σε καθε αποψη κ μαλιστα μιλησα με τν κνε πολυ ωρα στην εγγραφη κ καταληξαμε απλα οτι διαφωνουμε..τα παιδια ειναι πλ κομπλε αλλα με διαφΟρετικες αποψεις..ειμαι ανοιχτος σε καθε συζητηση αλλα ως εκει ..ακουω ολες τσ αποψεις ..!!

πραγματικα δεν ειμαι καθοοοοολου φυτουκλας..αμα ερθεις αυριο στην συνελευση μπορεις να με γνωρισεις κ πραγματικα θα τ καταλαβεις ..ετυχε κ εγραψα τοσο πλ κ σκεψου 15 μερες πριν τ πρωτο μαθημα αοδε δεν ηξερα τπτ :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meleneemil την Πέμ Σεπ 20, 2012 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: I know it really tied the room together but...no double posting!
Άβαταρ μέλους
tretoniac
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από tretoniac »

vikam18 έγραψε:οχι ρε συ δεν παιρνουν ολοι ..παλια επαιρνε τ 20% αλλα πια δεν ισχυει ουτε αυτο ..οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα :P
Ρε φιλε και γω μολις ειδα τον βαθμο του πρωτου εμεινα.. Το παλικαρι... Κατα την γνωμη μου επραξε και καλα και κακα!!
Απο την μια δηλωσε την σχολη που ηθελε και που του αρεσε ανεξαρτητως που καθε μαθητης οταν μαθει τον βαθμο του τοτε αρχιζει και σκεφτεται καλυτερα τι πρεπει να βαλει στο μηχανογραφικο.. Αλλα απο την αλλη οσο και να εχεις ακουσει απο διαφορους (μεσα και εξω απο την σχολη) πραγματα για την σχολη και καλα και κακα.. απο την στιγμη που δεν το εχεις ζησει εσυ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...

Μπορει παλι αν ηθελε να μπει πρωτος μονο για τα λεφτα :e_biggrin: :e_biggrin:
Ποτε δεν ξερεις
Άβαταρ μέλους
vikam18

Δημοσίευση από vikam18 »

leyma έγραψε:
vikam18 έγραψε:οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα :P
Τον έδειξε η ΝΕΤ και τόνιζε το πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει τον Λιαροκάπη και τον Κουρκουλή
χαχααχχα κ εγω τον ειδα τον τυπο..θα γελαω πλ με αυτον πραγματικα ..μαρεσουν αυτοι οι τυποι :P
Άβαταρ μέλους
tretoniac
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από tretoniac »

vikam18 έγραψε:αμα ερθεις αυριο στην συνελευση
Για ποιο πραγμα συνελευση?? Για τις καταληψεις?? Αμα ειναι να ερθω και εγω ρε παιδια να γνωριστουμε :P
Άβαταρ μέλους
vikam18

Δημοσίευση από vikam18 »

ελα ρε εννοειται κ εγω για τ κλιμα θα παω και για να δω και ποια ειναι η σταση της σχολης απεναντι σε ολα αυτα που θετουν ..δεσ αυτ τ θεμα για να μαθεις ωρα - θεματα κ τα σχετικα ..-->http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=15&t=5081
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

Αυτό με το ΑΟΔΕ ίσχυε πάντα :P
vikam18 έγραψε:πραγματικα δεν ειμαι καθοοοοολου φυτουκλας..
Πρόσεχε μην σου καταστρέψουν την ζωή άλλοι επίδοξοι φύτουκλες...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LDPPEv1fPQ4[/youtube]

P.S.: Στα posts σου μπορείς να κάνεις edit και να προσθέσεις πράγματα. Χρήσιμο αν είσαι ο τελευταίος που πόσταρε και θέλεις να ξαναγράψεις. Τα επαναλαμβανόμενα posts από τον ίδιο χρήστη δεν επιτρέπονται για να μην γίνεται flooding ;)
(Αν είναι παλιό το topic και πέρασε μήνας δεν πειράζει βέβαια...)
Άβαταρ μέλους
vikam18

Δημοσίευση από vikam18 »

χαχαχα big bang theory τ ειχα λιωσει στην β'λυκειου γ****ι χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meleneemil την Πέμ Σεπ 20, 2012 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: to paraphrase Tony, tabasco στη γλώσσα
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

leyma έγραψε:
vikam18 έγραψε:οπως κ να χει πρεπει να βρω αυτον που με 19.821 περασε σεμφε κ μου πηρε την πρωτια..κ καλα για την πρωτια χεστηκα τ λεφτα ηθελα :P
Τον έδειξε η ΝΕΤ και τόνιζε το πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει τον Λιαροκάπη και τον Κουρκουλή
ποιος ήρθε? :shock:
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

otinanai έγραψε:
leyma έγραψε:
ποιος ήρθε? :shock:
Κάποιος που αποδεικνύει ότι το να γράψεις καλά στις Πανελλήνιες δεν έχει σχέση με το αν είσαι έξυπνος.
Ποιος μπαίνει στη ΣΕΜΦΕ και τον απασχολεί να γνωρίσει τον Κουρκουλή και όχι πρωτοετίνες;...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Off Topic
[quote="papagalakos II"]Ποιος μπαίνει στη ΣΕΜΦΕ και τον απασχολεί να γνωρίσει τον Κουρκουλή και όχι πρωτοετίνες;...[/quote]
Οι πρωτοετίνες. 'αχαχουχα!'
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Ryu
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Spiros

Δημοσίευση από Ryu »

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και πολλές ευχές για το μέλλον... Δυστυχώς το μόνο σου δώρο θα είναι ένα φανταστικό βιβλίο για να στηρίζεις κάποιο τραπέζι που γέρνει σπίτι σου. Δε στο λεω με κακία είναι η αλήθεια...
HADOUKEN!
Άβαταρ μέλους
vikam18

Δημοσίευση από vikam18 »

κοιτα οι πρωτοετινες με απογοητευσαν στις εγγραφες ..αλλα φιλε οι χημικοι κ οι μεταλλουργοι εχουν πλ πραμα :shock:
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

Έλα μεταλλειολόγους να σου κάνω κονέ. Εκεί είμαι. Και έχουμε και τις επαφές μας με τους Χημικούς :wink:
Άβαταρ μέλους
vikam18

Δημοσίευση από vikam18 »

μπορω κ μονος ρε φιλε αλλα ευχαριστω χαχαχ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”