Παρελάσεις νεοφασιστών σε ιταλικές πόλεις
- Ελλην
- Banned
- Real Name: Κωστας
- Facebook ID: 0
Re: Παρελάσεις νεοφασιστών σε ιταλικές πόλεις
Παπαγαλάκο το χεις πιάσει το ζουμί της προπαγάνδας από οσο βλέπω.Εύγε που φανερώνεις το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς που πρεσβεύει το ψέμα,την απάτη και την προπαγάνδα.Κάνεις πολύ καλή δουλεία(για εμάς τουλάχιστον)
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
do urden
- Real Name: alex
εγω παντως εχω διαβασει οτι σε αγγλια και αμερικη αν μπει καποιος στο σπιτι σου (η ακομα στον κηπο σου) εχεις δικαιωμα να τραβηξεις οπλο..αχετο
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
Νομίζω στην Ελλάδα δεν υφίσταται η άδεια (εκτός κυνηγετικών δηλαδή).LocknLoad έγραψε:Εχει αδεια για το οπλο (διαβασα καπου αλλου)Ελλην έγραψε: 1)Αν είχε όπλο θα το κατέσχεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις και θα φανερωθεί
Logical? maybe. ميلين اميل
Έκδοση Αδείας Οπλοφορίας (άρθρο 10 του Ν. 2168/1993 )
Οπλοκατοχή γενικά
Στο 1ο link δε φαινεται να διευκρινίζουν τι οπλο μπορεις να'χεις αλλα αν κοιταξεις στη wikipedia κατι οπλα (πιστολια) με .44 - .50 cal σφαιρες λενε οτι προοριζονται για κυνηγι μεγαλων ζωων (πχ ελαφι lol)
Και απ'οσο γνωριζω ο καθε βουλευτης μπορει να βγαλει αδεια οπλοφορειας για αυτον αλλα και για ενα αριθμο σωματοφυλακων
Οπλοκατοχή γενικά
Στο 1ο link δε φαινεται να διευκρινίζουν τι οπλο μπορεις να'χεις αλλα αν κοιταξεις στη wikipedia κατι οπλα (πιστολια) με .44 - .50 cal σφαιρες λενε οτι προοριζονται για κυνηγι μεγαλων ζωων (πχ ελαφι lol)
Και απ'οσο γνωριζω ο καθε βουλευτης μπορει να βγαλει αδεια οπλοφορειας για αυτον αλλα και για ενα αριθμο σωματοφυλακων
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

Ισχύει σίγουρα στην πολιτεία του Τέξας.do urden έγραψε:εγω παντως εχω διαβασει οτι σε αγγλια και αμερικη αν μπει καποιος στο σπιτι σου (η ακομα στον κηπο σου) εχεις δικαιωμα να τραβηξεις οπλο..αχετο
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
- Ελλην
- Banned
http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... GmTTpjMiII
Αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας.Θα σας συνιστούσα να μην πιστεύτε ό,τι διαβάζετε στο ιντέρνετ γιατί υπάρχει σχέδιο προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού του λαού.
Αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας.Θα σας συνιστούσα να μην πιστεύτε ό,τι διαβάζετε στο ιντέρνετ γιατί υπάρχει σχέδιο προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού του λαού.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
Επομένως την αλήθεια θα τη μάθουμε από το site της Χρυσής Αυγής που δεν είναι internet, είναι αμερόληπτο και δεν προπαγανδίζει συγκεκριμένες ιδέες ούτε θέλει να αποπροσανατολίσει το λαό.Ελλην έγραψε:http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... GmTTpjMiII
Τελικά καλά έλεγε ο Γκέμπελς:
"Όσο πιο χοντροκομμένο είναι ένα ψέμα τόσο πιο εύκολα το λες και γίνεται πιστευτό"
Αυτή η αλήθεια που συνοδεύεται και από φωτογραφία πως σου φαίνεται;
http://tvxs.gr/news/ellada/zigk-xail-to ... i-boyleyti
- paraPanos
- Real Name: Πάνος
Ρε παίδες, καντε μου μια χάρη (σ' εμένα και στο υπόλοιπο φόρουμ δλδ) και μην απαντάτε στον Ελλην. Σαν αντάλλαγμα σας υπόσχομαι ότι (αν δεν είναι τρολ και εννοεί ό, τι γράφει) (ότ)αν μάθω ποιος είναι θα το καταλάβετε...
Υ.Γ.1 Μόνο και μόνο για να μη μυξοκλαίει αυτός ο σιχαμένος, να πω ότι δεν ανήκω στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο και ότι δεν εξυπηρετώ καμία συνωμοσία εναντίον του "κινήματος" της Χ.Α.
Υ.Γ.2 Περιμένω να εκτιμηθεί η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή μου γιατί για να μη διαγραφεί το ποστ μου, βρομίζω μόνο το στόμα μου όσο γράφω.
Υ.Γ.1 Μόνο και μόνο για να μη μυξοκλαίει αυτός ο σιχαμένος, να πω ότι δεν ανήκω στον αναρχικό-αντιεξουσιαστικό χώρο και ότι δεν εξυπηρετώ καμία συνωμοσία εναντίον του "κινήματος" της Χ.Α.
Υ.Γ.2 Περιμένω να εκτιμηθεί η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή μου γιατί για να μη διαγραφεί το ποστ μου, βρομίζω μόνο το στόμα μου όσο γράφω.
- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
Σοβαρα Ελλην εχει δικιο... δεν μπορεις να υπερασπισεις το κομμα σου με τιποτα ρε φιλε αστο.. Ισως και να μην φταις εσυ.. Να φταει το κομμα σου..adriano17 έγραψε:ΥΓ: Έλλην, αν δεν είσαι τρολ, μίλα με τη ΧΑ και πες σε κανέναν άλλον καλύτερο να γράφει στο forum, εσύ δε το χεις καθόλου...
- Ελλην
- Banned
Παπαγάλε εσύ ανεβάζεις άρθρα από το tvxs και σε ενοχλώ εγώ επειδή πόσταρα μια επιστολή που στάλθηκε στα γραφεία τοου κόμματος και όπως είναι λογικό δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του?papagalakos II έγραψε:Επομένως την αλήθεια θα τη μάθουμε από το site της Χρυσής Αυγής που δεν είναι internet, είναι αμερόληπτο και δεν προπαγανδίζει συγκεκριμένες ιδέες ούτε θέλει να αποπροσανατολίσει το λαό.Ελλην έγραψε:http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... GmTTpjMiII
Τελικά καλά έλεγε ο Γκέμπελς:
"Όσο πιο χοντροκομμένο είναι ένα ψέμα τόσο πιο εύκολα το λες και γίνεται πιστευτό"
Αυτή η αλήθεια που συνοδεύεται και από φωτογραφία πως σου φαίνεται;
http://tvxs.gr/news/ellada/zigk-xail-to ... i-boyleyti
Ώπα χαλάρωσε λίγο μην μας πάθεις και τίποτα.Πάντως αυτό με το θα το καταλάβετε με ψάρωσε....paraPanos έγραψε:Ρε παίδες, καντε μου μια χάρη (σ' εμένα και στο υπόλοιπο φόρουμ δλδ) και μην απαντάτε στον Ελλην. Σαν αντάλλαγμα σας υπόσχομαι ότι (αν δεν είναι τρολ και εννοεί ό, τι γράφει) (ότ)αν μάθω ποιος είναι θα το καταλάβετε...
Όσο για το στόμα σου θα σου πρότεινα γαργάρες με χλωρίνη για να καθαρίσει.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
- vikam18
- Real Name: andreas
Όποιος δεν αδικεί, δεν χρειάζεται κανένα νόμο . Κάθε ελεύθερος ανθρωπος βαδιζει προς ολες τις κατευθυνσεις , ουτε μονο αριστερα , ουτε μονο δεξια . Αλλιως δεν ειναι ελευθερος αλλα θυμα της συχρονης κοινωνιας . . Αντιφάνης,
- paraPanos
- Real Name: Πάνος
χαχαχα... δες τον αριθμό των Post μου και θα καταλάβεις πως δε μιλάω πολύ...Ελλην έγραψε: Ώπα χαλάρωσε λίγο μην μας πάθεις και τίποτα.Πάντως αυτό με το θα το καταλάβετε με ψάρωσε....
Όσο για το στόμα σου θα σου πρότεινα γαργάρες με χλωρίνη για να καθαρίσει.
- Ελλην
- Banned
Λοιπόν "μάγκα" μου άσε τις ψαρωτικές μπαρούφες σε μένα γιατί δεν περνάνε.Για να τραμπουκίζεις γυμνασιόπαιδα στο ίντερνετ είσαι ότι πρέπει αλλσ εμείς ούτε γυμνάσιο πάμε ούτε ιδρώνει το αυτί μας απο κούφιες απειλές.paraPanos έγραψε:χαχαχα... δες τον αριθμό των Post μου και θα καταλάβεις πως δε μιλάω πολύ...
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Ρίξτε τους τόνους μη σας τραμπουκίσω εγώ όλους.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]