Φυσική III (Ταλαντώσεις και Κύματα) και Εργαστήριο
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Re: Φυσική III (Ταλαντώσεις και Κύματα) και Εργαστήριο
Αν δεν κάνω λάθος είναι τα κεφάλαια 1-6 
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ????
σοβαρα τωρα...
σοβαρα τωρα...
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Απλά, Θέματα ήταν λιγότερα απ' ότι έπρεπε και ζητούσαν περισσότερα απ' όσα ήξερα 
- semfetamine
- Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος
Βγηκαν τα αποτελεσματα.
mycourses εγγραφα
εχει κανει και σχεδιαγραματακι κατανομης βαθμων
χαχα
mycourses εγγραφα
εχει κανει και σχεδιαγραματακι κατανομης βαθμων
χαχα
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
κανει και πλακιτσα;εχει κανει και σχεδιαγραματακι κατανομης βαθμων
Πραγματικα με εχει εκνευρισει παρα πολυ. Γιατι θεωρω οτι ειχα διαβασει το μαθημα αρκετα καλα και με τα θεματα που εβαλε ηταν σαν να με κοροιδευει καταμουτρα. Εμενα και πολλους αλλους δηλαδη.
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Ζητήστε αναβαθμολόγηση από άλλον καθηγητή
- Amelie Poulain
- Real Name: Kleines Näschen
Δεν ξέρω πού το άκουσες αλλά δεν ξέρω να γίνεται αναβαθμολόγηση από άλλο καθηγητή στη ΣΕΜΦΕ. Επίσης κανείς δεν είπε ότι βαθμολόγησε άδικα. Τα θέματα ήταν ό,τι να ναι. Προσωπικά τα θεωρώ απαράδεκτα όχι επέιδη ήταν δύσκολα αλλά επείδη εξεταζαν ηλεκτρο2,οπτική και φυσική1 λαο όχι φυσικη 3.
Μην είστε υπερόπτες...
Μην είστε υπερόπτες...

-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα να αναβαθμολογηθεί το γραπτό σου, σε κάποιο μάθημα, από άλλον καθηγητή που ασχολείται με το ίδιο αντικείμενο και είναι στην ίδια σχολή. Επίσης, ξέρω ότι γίνεται και σε άλλα πανεπιστήμια (ελληνικά προφανώς) και υποθέτω ότι γίνεται και στο ΕΜΠ. Αν δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αυτό είναι κάτι πολύ λυπηρό, να είμαστε δηλαδή έρμαια στις ορέξεις κάθε καθηγητή, ο οποίος μπορεί να βαθμολογεί όπως θέλει, χωρίς να δίνει λογαριασμό. Έχουμε - που έχουμε καθηγητές να διδάσκουν το ίδιο μάθημα επί 14 χρόνια που υπάρχει η ΣΕΜΦΕ, από πάνω θα βαθμολογούν και όπως θέλουν.
Εν πάση περιπτώσει, αλλού είναι το θέμα: Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται εκτός ύλης θέματα. Και για να εξηγηθώ, και να μην παρεξηγηθώ, πιθανολογώ ότι ο κ.Ράπτης το έκανε και ψιλο-επίτηδες αυτό, επειδή ήξερε ότι από φέτος δε θα το διδάσκει το μάθημα, οπότε δε θα ξανα-ασχοληθούμε μαζί του ούτε και αυτός μαζί μας.
Το ζουμί της υπόθεσης, και αυτό που κυρίως ήθελα να θίξω με την προτροπή μου να ζητήσετε αναβαθμολόγηση, είναι το εξής: κάποιος σηκώνετε σήμερα με άσχημες διαθέσεις και πετάει 10 παπάρες θέματα στη φυσική 3. ΕΣΥ πώς ακριβώς θα προστατέψεις τον εαυτό σου, αλλά και τους συμφοιτητές σου, από αυτήν την αυθαιρεσία? Λέγοντας «καλά, δε γαμιέται, θα το ξαναδώσω»? Αν είναι έτσι, τότε να καθόμαστε 40 χρόνια στη ΣΕΜΦΕ και όχι 5, να δίνουμε 100 φορές κάθε μάθημα, μέχρι να μας λυπηθούν, αν μας λυπηθούν, οι καθηγητές. Ή μήπως θα ακολουθήσεις την ατομική λύση, λέγοντας «εντάξει, θα πάω εγώ να παρακαλέσω τον καθηγητή να με περάσει και οι άλλοι στα @@ μου»? Όταν τα θέματα είναι εκτός ύλης, προφανώς ΚΑΙ η βαθμολογία είναι άδικη. Εγώ, τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει: «έγραψα σήμερα στη φυσική ΙΙΙ δύο, τα θέματα ήταν εκτός ύλης, αλλά άξιζα για 2».
Προφανώς και άξιζες για 2, αφού τα θέματα ήταν εκτός ύλης. Αν, όμως, τα θέματα ήταν εντός ύλης, μήπως θα άξιζες για 5, 7, 9? Άρα, λοιπόν, γιατί να πάρεις 2 σε ένα μάθημα που ήσουν διαβασμένος ΠΑΝΩ στην ύλη και άξιζες αντικειμενικά έναν καλύτερο βαθμό?
Δεν θεωρώ ότι όλο αυτό είναι θέμα υπεροψίας. Θεωρώ ότι επιτέλους πρέπει να μάθουμε και τα δικαιώματά μας σ' αυτή τη σχολή, εκτός από τις υποχρεώσεις μας. Στο ΑΠΘ υπάρχει ολόκληρη ομάδα ψυχολόγων, που υπερασπίζεται τους φοιτητές σε τέτοιες περιπτώσεις και ενημερώνει πάντα τους πρωτοετείς για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις υποχρεώσεις τους μέσα στη σχολή (http://www.auth.gr/committee/249). Εδώ γιατί να μη γίνεται κάτι τέτοιο? Προχθές, ένας καθηγητής έκανε ολόκληρη φασαρία στο αμφ4, στην επιτήρηση της Ανάλυσης 1, επειδή ένα παιδί ήθελε δύο λεπτά να καπνίσει. Το παιδί έγραφε μόνο του και δεν είχε δώσει καμία αφορμή για σκονάκι/αντιγραφή/κλπ. Παρ' όλ' αυτά, ο καθηγητής του φώναζε, του έκανε ψυχολογικό πόλεμο, λέγοντας του «θα στέκεσαι ακριβώς πάνω στη διαχωριστική γραμμή της πόρτας του αμφιθεάτρου και του διαδρόμου, ούτε πιο μέσα γιατί θα θεωρείται ότι καπνίζεις σε κλειστό δημόσιο χώρο, ούτε πιο έξω γιατί θα θεωρείται ότι κάνεις σκονάκι» (!!!) και στο τέλος σημείωσε το όνομά του και ζητούσε από τους καθηγητές του μαθήματος να τον μηδενίσουν. Είναι αυτή παιδαγωγική συμπεριφορά καθηγητή? Και άντε, αυτός έκανε ότι έκανε, σε ξαναρωτάω εγώ: πώς θα προστατευθεί κάποιος φοιτητής από μία τέτοια συμπεριφορά? Αν το παιδί έχει γράψει για 9 και πάρει 3, γιατί θεώρησε ο άλλος ότι αντέγραψε? Αυτό δεν είναι υπεροψία και αναλγησία από το μέρος του καθηγητή?
Για να μη πολυλογώ και για να κλείσω, θα πρότεινα και σε εσένα και στους άλλους ή να ζητήσετε κανονικοποίηση των βαθμών (και φυσικά να αφαιρεθούν από τη βαθμολογία τα θέματα που ήταν εκτός ύλης) ή να ψάξετε το θέμα με την αναβαθμολόγηση. Αν το αφήσετε και περάσει έτσι, τότε την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο, μην αρχίσετε να διαμαρτύρεστε εδώ μέσα. Θα είναι φυσικό επακόλουθο της αδράνειά σας.
Εν πάση περιπτώσει, αλλού είναι το θέμα: Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται εκτός ύλης θέματα. Και για να εξηγηθώ, και να μην παρεξηγηθώ, πιθανολογώ ότι ο κ.Ράπτης το έκανε και ψιλο-επίτηδες αυτό, επειδή ήξερε ότι από φέτος δε θα το διδάσκει το μάθημα, οπότε δε θα ξανα-ασχοληθούμε μαζί του ούτε και αυτός μαζί μας.
Το ζουμί της υπόθεσης, και αυτό που κυρίως ήθελα να θίξω με την προτροπή μου να ζητήσετε αναβαθμολόγηση, είναι το εξής: κάποιος σηκώνετε σήμερα με άσχημες διαθέσεις και πετάει 10 παπάρες θέματα στη φυσική 3. ΕΣΥ πώς ακριβώς θα προστατέψεις τον εαυτό σου, αλλά και τους συμφοιτητές σου, από αυτήν την αυθαιρεσία? Λέγοντας «καλά, δε γαμιέται, θα το ξαναδώσω»? Αν είναι έτσι, τότε να καθόμαστε 40 χρόνια στη ΣΕΜΦΕ και όχι 5, να δίνουμε 100 φορές κάθε μάθημα, μέχρι να μας λυπηθούν, αν μας λυπηθούν, οι καθηγητές. Ή μήπως θα ακολουθήσεις την ατομική λύση, λέγοντας «εντάξει, θα πάω εγώ να παρακαλέσω τον καθηγητή να με περάσει και οι άλλοι στα @@ μου»? Όταν τα θέματα είναι εκτός ύλης, προφανώς ΚΑΙ η βαθμολογία είναι άδικη. Εγώ, τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει: «έγραψα σήμερα στη φυσική ΙΙΙ δύο, τα θέματα ήταν εκτός ύλης, αλλά άξιζα για 2».
Δεν θεωρώ ότι όλο αυτό είναι θέμα υπεροψίας. Θεωρώ ότι επιτέλους πρέπει να μάθουμε και τα δικαιώματά μας σ' αυτή τη σχολή, εκτός από τις υποχρεώσεις μας. Στο ΑΠΘ υπάρχει ολόκληρη ομάδα ψυχολόγων, που υπερασπίζεται τους φοιτητές σε τέτοιες περιπτώσεις και ενημερώνει πάντα τους πρωτοετείς για τα δικαιώματά τους, αλλά και τις υποχρεώσεις τους μέσα στη σχολή (http://www.auth.gr/committee/249). Εδώ γιατί να μη γίνεται κάτι τέτοιο? Προχθές, ένας καθηγητής έκανε ολόκληρη φασαρία στο αμφ4, στην επιτήρηση της Ανάλυσης 1, επειδή ένα παιδί ήθελε δύο λεπτά να καπνίσει. Το παιδί έγραφε μόνο του και δεν είχε δώσει καμία αφορμή για σκονάκι/αντιγραφή/κλπ. Παρ' όλ' αυτά, ο καθηγητής του φώναζε, του έκανε ψυχολογικό πόλεμο, λέγοντας του «θα στέκεσαι ακριβώς πάνω στη διαχωριστική γραμμή της πόρτας του αμφιθεάτρου και του διαδρόμου, ούτε πιο μέσα γιατί θα θεωρείται ότι καπνίζεις σε κλειστό δημόσιο χώρο, ούτε πιο έξω γιατί θα θεωρείται ότι κάνεις σκονάκι» (!!!) και στο τέλος σημείωσε το όνομά του και ζητούσε από τους καθηγητές του μαθήματος να τον μηδενίσουν. Είναι αυτή παιδαγωγική συμπεριφορά καθηγητή? Και άντε, αυτός έκανε ότι έκανε, σε ξαναρωτάω εγώ: πώς θα προστατευθεί κάποιος φοιτητής από μία τέτοια συμπεριφορά? Αν το παιδί έχει γράψει για 9 και πάρει 3, γιατί θεώρησε ο άλλος ότι αντέγραψε? Αυτό δεν είναι υπεροψία και αναλγησία από το μέρος του καθηγητή?
Για να μη πολυλογώ και για να κλείσω, θα πρότεινα και σε εσένα και στους άλλους ή να ζητήσετε κανονικοποίηση των βαθμών (και φυσικά να αφαιρεθούν από τη βαθμολογία τα θέματα που ήταν εκτός ύλης) ή να ψάξετε το θέμα με την αναβαθμολόγηση. Αν το αφήσετε και περάσει έτσι, τότε την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι ανάλογο, μην αρχίσετε να διαμαρτύρεστε εδώ μέσα. Θα είναι φυσικό επακόλουθο της αδράνειά σας.
Τα θεματα εχουν ανεβει στο εργαλειο και βλεπω οτι το 2ο και 3ο θεμα (συνολικα 65%) ηταν μεσα στην υλη. Γενικα παραδεκτο που εγινε αυτο, μου'χει γινει και μενα σε αλλο μαθημα αλλα δεν ειναι οτι δε περνιοτανε. Και για τα 2 υπαρχουν αντιστοιχα λυμενα στο mycourses...
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- krhtikos
- Real Name: ---
Δηλαδη ρε παιδια τι θελουμε??..καθε εξεταστικη τα ιδια κ τα ιδια??..κ στο τελος φανηκε πως ο ραπτης παρα τη δυσκολια των θεματων βοηθησε παρα πολυ..με ενα θεμα(οι περισσοτεροι ελυσαν το 2ο) περναγες..τα θεματα ολα ηταν εντος υλης..υπηρχαν κ 7 κ 8 κ 9 κ 1 δεκαρι..δηλαδι αυτοι που τα πηραν αυτα τι ειναι?...αποβλητα πυρινικης εκρυξης στη NASA??
Όταν ο ηλίθιος κάνει λάθος επιμένει, ο πονηρός δικαιολογείται, αλλά ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του!!
- Luigi
- Real Name: Please!!!
Τι λες ρε!!! Είσαι σοβαρός; Δίνουμε φυσική 3 με ύλη 52 μαθημάτων της σχολής. Και πού βοήθησε ρε; στο να τους κόψει όλους; Αν ήθελε να βοηθήσει θα καταλάβαινε τι μ@λ@κίες έβαλε για θέματα και θα ήταν πιο επιεικής στη βαθμολόγηση. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΑΖΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ GAUSS", ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ! Και σπάγαμε 2 ώρες τα @@ μας για να βρούμε εξίσωση μέσα από το θεώρημα Gauss.krhtikos έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια τι θελουμε??..καθε εξεταστικη τα ιδια κ τα ιδια??..κ στο τελος φανηκε πως ο ραπτης παρα τη δυσκολια των θεματων βοηθησε παρα πολυ..με ενα θεμα(οι περισσοτεροι ελυσαν το 2ο) περναγες..τα θεματα ολα ηταν εντος υλης..υπηρχαν κ 7 κ 8 κ 9 κ 1 δεκαρι..δηλαδι αυτοι που τα πηραν αυτα τι ειναι?...αποβλητα πυρινικης εκρυξης στη NASA??
- lunatic
- Real Name: Zoro
Luigi έχεις άδικο... Τα 2 θεματα ήταν μια χαρά κ το 1ο μόνο ήταν λίγο περίεργο αλλά κ πάλι παλευόταν...
Μπορεί να μην έπαιρνε βαθμό κάποιος αλλά ότι το πέρναγε δεν τίθεται σέμα συζητησης...
Μπορεί να μην έπαιρνε βαθμό κάποιος αλλά ότι το πέρναγε δεν τίθεται σέμα συζητησης...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Μήπως είναι εύκολο να ενημερώσει κάποιος για το τι έχει κάνει μέχρι τώρα ο κ.Μπάκας;
- N!k{}$
- Real Name: Νικος
grafei analytika sto mycourses ti exei kanei se ka8e ma8hma