Αρχές Παιδαγωγικής
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Με τις εργασιες τι παιζει;
Εχω χασει καθε επαφη με το μαθημα, αν και εχω ψιλοδουλεψει μια εργασια με θεμα τεχνολογια και εκπαιδευση. Να τη καψω και να την αφησω για το χειμερινο που ερχεται ή και τωρα καλα ειναι για να την τελειωσω και να την παραδοσω;
(kolasi)
Εχω χασει καθε επαφη με το μαθημα, αν και εχω ψιλοδουλεψει μια εργασια με θεμα τεχνολογια και εκπαιδευση. Να τη καψω και να την αφησω για το χειμερινο που ερχεται ή και τωρα καλα ειναι για να την τελειωσω και να την παραδοσω;
(kolasi)

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
papajimos85
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Σήμερα το έμαθα και αυτό. Θα βάλει και ερωτήματα που θέλουν την άποψή μας, αλλά θα έχουν σχέση με την ύλη. (λογικό ακούγεται...)sainis έγραψε:γενικα οσα ειπε υπαρχουν σε καθε βιβλιο παιδαγωγικων και σιγουρα μπορεις να γραψεις την αποψη σου.
Πάντως έμαθα ακόμα ότι μάλλον θα έχουμε επιλογή θεμάτων (π.χ. από τα 4 να γράψουμε τα 3). Καλό αυτό! :D
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Μπορείς να πεις πιο συγκεκριμένα ποια κομμάτια έχει πει αυτούσια και σε ποια δεν έχει κάνει αναφορά; Να ξέρουμε και εμείς σε τι να δώσουμε βάση!
Το βιβλίο το έχω διαβάσει και δε μου τράβηξε κάτι ιδιαίτερα την προσοχή... :oops:
Γενικότερα όσα έχει πει που μπορεί να αφορούν την εξέταση είναι ευπρόσδεκτα! :D
Γενικότερα όσα έχει πει που μπορεί να αφορούν την εξέταση είναι ευπρόσδεκτα! :D
στην αρχη το βιβλιο αναφερεται στη διακριση των εννοιων αγωγη,εκπαιδευση,διδακτικη,μαθηση,διδασκαλια.αυτα τα εχει πει προφανως πιο συμπυκνωμενα και απλα απο οτι τα λεει στο βιβλιο.για την αξιολογηση εχει πει οπως λεει παραπανω καποιος,και γενικοτερα εχει αναφερει σαν εννοιες αυτα που λεει το βιβλιο αλλα με πιο συντομη αναλυση και αναφορα.επισης τονιζω οτι τα θεματα θα ναι ελευθερα.δες και τα προηγουμενα posts αλλων που πηγαν περισσοτερες φορες.πχ ενα θεμα μπορει να ναι ποια τα χαρακτηριστικα ενος καλου δασκαλου.δε λεω οτι θα μπει αυτο αλλα ως παραδειγμα.εδω και χωρις ειδικες γνωσεις κατι απαντας ή πως γινεται ενα σωστο μαθημα.στα περισσοτερα του βιβλιου σαν εννοιες εχει αναφερθει αλλα μαθε τα πιο συνοπτικα απ οτι τα λεει μεσα.καθως θα διαβαζω τω βιβλιο θα γραψω τι δεν ανεφερε καθολου απο το βιβλιο αν και δε σημαινει οτι δε θα μπει.
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Όλο το βιβλίο είναι μέσα στην ύλη. Απλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχει αναφέρει στις παραδόσεις (δε σημαίνει ότι είναι εκτός ύλης!) και κάποια που έχει τονίσει. Απλά ζητάω από όσους παρακολουθήσανε περισσότερο από εμένα (
) να μας πουν ποια είναι αυτά τα κομμάτια!
Τα θέματα από όσο ξέρω δεν θα είναι μόνο κρίσεως, αλλά θα χρειάζονται και γνώσεις από το βιβλίο.
Τα θέματα από όσο ξέρω δεν θα είναι μόνο κρίσεως, αλλά θα χρειάζονται και γνώσεις από το βιβλίο.