Ναι, τώρα μου 'κανες τη μούρη κρέας...mplamplampla έγραψε:Gia to Stalin:
1. Boobbyer 2000, p. 130
2. Pohl, Otto, Ethnic Cleansing in the USSR, 1937–1949, ISBN 0-313-30921-3
Paparalako.. Itheles piges gia na peisteis oti o Stalin itan dolofonos kai diktatoras?
Τι σχέση έχουν ιδεολογικά φορτισμένα κείμενα με στατιστικές;mplamplampla έγραψε:P.S. mou aresei pos ap' ti mia oi dimosiografoi einai meroliptikoi, de kseroun ti grafoun, ta pernoun ap' ta kivernonta kommata kai ap' tin alli tous xrisimopoieis os piges.. Ametakinitos stis apospeis sou.. Sto anagnorizo
Εφόσον δηλαδή ΤΑ ΝΕΑ εξυπηρετούν την κυβέρνηση σημαίνει ότι και όταν π.χ. έχουμε εκλογές δεν πρέπει να πιστέψουμε τα αποτελέσματα που θα δημοσιεύσει.
Υπάρχει κάτι που λέγεται "κριτική ικανότητα". "Φίλτρο", σου λέει κάτι; Τίποτα; Μπα ε;...
Το έχουμε καταλάβει βέβαια απ' τον τρόπο που αναπαράγεις την κυρίαρχη προπαγάνδα και νοοτροπία.
Ναι αλλά απ' την άλλη αν αφήσεις ένα μέσο όπως το forum να γράφουν μικροί πρετεντερίσκοι χωρίς να παίρνουν απάντηση θα έχεις ακόμα ένα παράθυρο σαν των ΜΜΕ να πιπιλίζει τις ίδιες καραμέλες.Gus έγραψε:Τωρα προσπαθειτε οντως να βγαλετε ακρη με φασιστακια και μαλιστα μεσω ιντερνετ? Ξεκολλατε και ψαχτε τουλαχιστον να δειτε αν υπαρχουν πραγματι αυτα τα ατομα στην αληθινη ζωη.
Επισης, τοση φαια αντιφασιστικη ουσια ειναι τζαμπα να πηγαινει στραφι στο ιντερνετ, ετσι δν νομιζετε ρε μαχητικοι αντιφασιστες μου?
Τουλάχιστον εγώ γι' αυτό γράφω.