Λευτεριά στους φοιτητές της ΣΕΜΦΕ
- The Godfather
Λευτεριά στους φοιτητές της ΣΕΜΦΕ
Με την ευκαιρία της διεξαγωγής της χειμερινής εξεταστικής "παρωδία" της Σχολής μας θα ήθελα σε αυτό το topic να ανοίξει μια συζήτηση εφ όλης της ύλης για κάθε τι που συμβαίνει σε αυτή την εξεταστική.Προσωπικά θεωρώ ότι πολλοί καθηγητές πέρνουν την προσωπική τους εκδίκηση για όλα τα όμορφα που έγιναν κατα τη διάρκεια του "χειμερινού???" εξαμήνου.Το κακό είναι ότι αυτό έχει αντίκτυπο κυρίως σε όλους όσους θέλαμε να τελιώσουμε κανονικά(5 χρόνια) και χωρίς παρατράγουδα τη σχολή.Ας όψονται όμως οι "αγώνες???" των συμφοιτητών μας.Κατα τα άλλα γινόμαστε για μια ακόμα φορά μάρτυρες της υποκρισίας των μεν καθηγητών που τα κάλυψαν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα για τη θεσούλα τους και των δε φοιτητοπατέρων που αρνήθηκαν να υποστούν το κόστος ενός χαμένου εξαμήνου...Αυτά,για την ώρα...
- The Godfather
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ναι ομως αν οι φοιτητοπατεραδες ελεγαν πως χανεται το εξαμηνο τοτε και παλι δεν θα μπορουσες να τελιωσεις στα 5 χρονια....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- The Godfather
Επειδή στη πράξη αυτό θα συμβεί και τώρα(επέκταση σπουδών για πολλούς από μας) τουλάχιστον θα αποδείκνυαν στο κόσμο που τους υποστηρίζει ότι έχουν κότσια.Και τότε δεν θα είχα πρόβλημα,αν χανόταν το εξάμηνο να κάνω ένα έξτρα χρόνο,επειδή θα ήξερα σχεδόν με σιγουριά ότι ποτέ δεν θα ξαναήθελε κανείς ούτε μισή μέρα κατάληψη.Αλλά αυτό το ξέρουν καλά οι φοιτητοπατέρες...
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
O_Xamenos έγραψε:ναι ομως αν οι φοιτητοπατεραδες ελεγαν πως χανεται το εξαμηνο τοτε και παλι δεν θα μπορουσες να τελιωσεις στα 5 χρονια....
You're fu*ked anyhow... :Hangman:
Το θέμα είναι πόσο σημαντική αξία για τον καθένα είναι η αξιοπρέπειά του. Οι επιλογές δύο:
1) Λες "Γάμα το εξάμηνο, οι αγώνες είναι σημαντικοί και αξίζουν τις θυσίες τους. Κανείς δεν θα μου πει εμένα ότι παλεύω για τα ιδανικά μου εκ του ασφαλούς!!"
2) Λες "Έλα μωρέ, ας κάνουμε κατάληψη 3-4 μήνες, αφού ούτως ή άλλως την εξεταστική δεν την χάνουμε! 8 χρόνια που είμαι στη ΣΕΜΦΕ ποτέ δεν χάσαμε εξεταστική όσους αγώνες κι αν κάναμε."
Όμως, συνάδελφοι συμφορουμήτες μου, η απόφαση αυτή δεν θα παρθεί από τον καθένα ξεχωριστά. Έτσι, εφόσον δήθεν θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων, έχουμε μια τρίτη επιλογή:
3) Λέμε "Κοίτα, το ξέρω, είναι ξεφτίλα να γίνεται κατά τέτοιο τρόπο η αναπλήρωση των μαθημάτων, αλλά μιας και έτσι αποφασίσανε, ας το εκμεταλλευτώ μήπως πάρω και κανά πτυχίο όπως ο Κωστής (aka Remali) πέρσι..."

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- The Godfather
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
εγω ας πουμε που ημουν με τις καταληψεις, ηθελα να χαθει το εξαμηνο, αλλα να κανουμε εξεταστικη σε οσα χρωσταμε απο τα προηγουμενα εξαμηνα μπορω να χαρακτηριστω ως κατεστραμμενος εγγεφαλος....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
KSerete ti me peirazei emena
Oti to mono pou thimosaste apo tis katalipseis tis poreies kai ola auta pou ginane einai oi foithtopateres k.a.
Ksexnate oti TORA einai filakismenos enas foithths epeidh forage prassina papoutsia .
Ksexnate ti ksilo fagane orismenoi apo tous mpatsous kai omos pali oi foithtes ftegane
Exo polla akoma na anafero , den einai tou parontos omos .
Skefteite loipon oti anti na katigoreitai tous foithtopateres (aneksartita an iparxoun i oxi) , na ginotan mia kouveda poios pragmatika fteei , to kratos , i kivcernisi , i ypourgos paideias , oi goneis mas , emeis kai meta oi foititopateres.
Oti to mono pou thimosaste apo tis katalipseis tis poreies kai ola auta pou ginane einai oi foithtopateres k.a.
Ksexnate oti TORA einai filakismenos enas foithths epeidh forage prassina papoutsia .
Ksexnate ti ksilo fagane orismenoi apo tous mpatsous kai omos pali oi foithtes ftegane
Exo polla akoma na anafero , den einai tou parontos omos .
Skefteite loipon oti anti na katigoreitai tous foithtopateres (aneksartita an iparxoun i oxi) , na ginotan mia kouveda poios pragmatika fteei , to kratos , i kivcernisi , i ypourgos paideias , oi goneis mas , emeis kai meta oi foititopateres.
Φίλε qbric μην τα βάφεις μαύρα. Επειδή ξεχνάνε μερικοί δεν σημαίνει ότι ξεχνάνε όλοι. Και καλά θα κάνουν μερικοί (νονοί) εδώ μέσα να μην αγνοούν ότι οι καταλήψεις ήταν αποφάσεις των φοιτητικών συνελεύσεων άρα της πλειοψηφίας των φοιτητών και όχι απόφαση των φοιτητοπατέρων όπως λέει. Εκτός και άν στη σικελία αγνοούν της αποφάσεις της πλειοψηφίας. Και μην μου πείς ότι στη συνέλευση δεν πάει ούτε το 1/8 των φοιτητών.Δεν με νοιάζει. Όσοι νοιάζονται να πάνε. Όσοι δεν πάνε να μην έχουν παράπονα.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
@ Godfather
Κανενα φοιτητη δεν τον εμποδιζει, αμα το θεωρει καλυτερη λυση, να χασει το εξαμηνο του. Πραγμα που σημαινει να μη παει στις εξετασεις τωρα, και να το παρακολουθησει απο την αρχη του χρονου. Ειναι απολυτα ελευθερος να το κανει αυτο οποιοσδηποτε.
Οπως το βλεπω τωρα υπαρχουν δυο επιλογες. Διαλεγεις και παιρνεις.
Και υποθετω πως διαλεξες να μη χασεις το εξαμηνο σου.
@Qbric
Qbric τον ΠΚ που ειναι φυλακισμενος, ας μη ξεχναμε πως και οι ιδιοι οι φοιτητοπατερες, σιγα σιγα μετα τις εκλογες αρχισαν να το θυμουνται.... Και δυστυχως μονον αυτον, οταν ακομα υπαρχουν υποδικοι και αλλοι φυλακισμενοι συντροφοι απο το φοιτητικο κινημα. Αυτα μιας και αναφερθηκαν οι φοιτητοπατερες.... καιρος το κινημα να κανει την αυτοκριτικη του, και οι φοιτητοπατερες το ιδιο.
Κανενα φοιτητη δεν τον εμποδιζει, αμα το θεωρει καλυτερη λυση, να χασει το εξαμηνο του. Πραγμα που σημαινει να μη παει στις εξετασεις τωρα, και να το παρακολουθησει απο την αρχη του χρονου. Ειναι απολυτα ελευθερος να το κανει αυτο οποιοσδηποτε.
Οπως το βλεπω τωρα υπαρχουν δυο επιλογες. Διαλεγεις και παιρνεις.
Και υποθετω πως διαλεξες να μη χασεις το εξαμηνο σου.
@Qbric
Qbric τον ΠΚ που ειναι φυλακισμενος, ας μη ξεχναμε πως και οι ιδιοι οι φοιτητοπατερες, σιγα σιγα μετα τις εκλογες αρχισαν να το θυμουνται.... Και δυστυχως μονον αυτον, οταν ακομα υπαρχουν υποδικοι και αλλοι φυλακισμενοι συντροφοι απο το φοιτητικο κινημα. Αυτα μιας και αναφερθηκαν οι φοιτητοπατερες.... καιρος το κινημα να κανει την αυτοκριτικη του, και οι φοιτητοπατερες το ιδιο.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Εγώ απορώ πώς ανέχεστε να συμβαίνουν ολα αυτά κ δν κανετε τίποτα.Ούτε εμείς.Αλλα πάντα έτσι ήταν κ πάντα έτσι θα είναι.Κ δν είναι μόνο οι καταλήψεις.Είναι όλα αυτα.Εδω τα κολλεγια παίρνουν σε 3 χρονια πτυχία ισάξια με τα δικά μας.Καλά, εμείς δν εχουμε πτυχίο , απλα περναμε την ώρα μας.Αλλα λεμε για καποιες σοβαρές σχολες.Λες για κυβέρνηση. Εξώδικα που τους χρειάζονται.Τρελά εξώδικα!!!!Ειναι πρωτοφανες αυτο που γινεται στην Ελλαδα.Αυτό π με τόσο μένος υπερασπίζεστε.Δωρεάν παιδεία κ μπαρμπουτσαλα.Λες κ στην Ιταλία ή δν ξέρω που αλλου πληρώνουν 10000 ευρώ ή 20000(αν ξαναδίνουν) για να μπουν στο πανεπιστήμιο.Ολη αυτή η μ@λ@κία θεωρείται δεδομενη.Α, ναι ρίξτε κ καμια καταληψη , μη χανεστε.Εξάλλου, ποιος χεστηκε?? Η κυβέρνηση παντως οχι.
Καλη εξεταστική , σε ενα ακομα αδιδαχθο εξάμηνο.Μπραβο στο ΕΜΠ(ίπα)!!
Καλη εξεταστική , σε ενα ακομα αδιδαχθο εξάμηνο.Μπραβο στο ΕΜΠ(ίπα)!!
- toPic
- Real Name: Maria
Egw pavw na asxoloume kai variemai na milhsw gia to thema,oso kai na allaksw to plhktrologio sta ellhnika....Olo ton xeimona thn eixame katavrei me to kathhsio omws.Stis synelefseis phgainan 3 kai o koukos kai meta zhtame kai ta resta.Opoios diafwnouse,as pshfize na anoiksei h sxolh.Kai ama exei toso megalh kwlopilala na teleiwsei,na ksekinaei to diavasma noritera..
Alla fysika ws klasikoi typoi Ellhnwn goustaroume thn mirla ,thn gkrinia kai thn apopoihsh twn efthynwn mas.Panta oi alloi mas ftaine!Twra ftaine oi foithto-goneoi...Ena tha sou pw Noune:as mhn tous afines,me ton tropo sou ki esy opws oloi mas,na kanoune koumanto.
Ante ,kalhnyxta.....
Alla fysika ws klasikoi typoi Ellhnwn goustaroume thn mirla ,thn gkrinia kai thn apopoihsh twn efthynwn mas.Panta oi alloi mas ftaine!Twra ftaine oi foithto-goneoi...Ena tha sou pw Noune:as mhn tous afines,me ton tropo sou ki esy opws oloi mas,na kanoune koumanto.
Ante ,kalhnyxta.....