Πιστοποιητικό ισοτιμίας με master

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
paraPanos
Real Name: Πάνος
Facebook ID: 0

Re: Πιστοποιητικό ισοτιμίας με master

Δημοσίευση από paraPanos »

@ vbalos και chelsea13:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, αν δε γίνομαι πολύ αδιάκριτος. Εκεί που σπουδάζετε, σας έδωσαν υποτροφία, ή πληρώνετε δίδακτρα;
Τώρα μπήκα 5ο έτος και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το μετά και ρωτάω γιατί και ο δικός μου μέσος όρος κάπου εκεί θα είναι (μεταξύ 7 και 7,5) και θέλω να ξέρω πόσο ρόλο παίζει ως προς τη χορήγηση υποτροφιών.
θενξ
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Εδώ που είμαι εγώ τουλάχιστον (Αγγλία) δεν παίζει ρολο ο βαθμος στην υποτροφία. Δηλαδή όλοι όσοι κάνουμε διδακτορικό, από την στιγμή που μας πήραν έχουμε πληρωμένα τα δίδακτρα και παίρνουμε και επιπλέον υποτροφία κάθε χρόνο για living expenses (για EU students εδώ είναι 13.200 λίρες περίπου τον χρόνο)
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στη Γερμανία, από τη στιγμή που γίνεσαι δεκτός ως διδακτορικός φοιτητής εχεις μισθό...Ο δικός μου από ότι μου έχουν πει είναι για τον πρώτο χρόνο καθαρά 1.320 ευρώ/μήνα...Στη δική μου περίπτωση δε, δεν κοιτάξανε καν την αναλυτική βαθμολογία, η υπεράσπιση και παρουσίαση της διπλωματικής τους έφτανε ώστε να με κάνουν δεκτό...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
anemodoura
Real Name: anemodoura

Δημοσίευση από anemodoura »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ Η ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
semfitopoulo
Real Name: omg

Δημοσίευση από semfitopoulo »

Kαλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ : chelsea13 και vbalos, ο μισθός που παίρνετε είναι στην τσέπη (δηλαδή μένετε σε εστίες πχ, δωρεάν) ή πρέπει να πληρώνετε και ενοίκιο σπιτιού ? Και αν ναι, πόσο είναι το ενοίκιο περίπου ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”