Μηχανική I (Στατική)
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Re: Μηχανική I (Στατική)
Καλησπερα! Ξερει κανεις τι εγινε με το μαθημα της παρασκευης? Δεν καταφερα να παω στο πρωινο μαθημα και οταν πηγα στις 3 για την ενισχυτικη δεν ηταν κανεις στο αμφιθεατρο και δεν βρηκα καποια ανακοινωση.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Νομίζω γινόταν στο Κ.Α.Υλι. αυτή την Παρασκευή..
Σ ευχαριστω! Παντως δεν θυμαμαι να ειπε κατι τετοιο στο μαθημα της τριτης!
-
kelly_b
- Real Name: kelly
Παιδιά ξέρετε πόσο και αν μετράει στον τελικό βαθμό η πρόοδος? Επίσης, σε ποιά αίθουσα του αντοχής υλικών θα γίνει?
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Εκεί που γίνεται κάθε χρόνο: αίθουσα 202, 2ος όροφος, ΚΑΥΛΙ
-
kelly_b
- Real Name: kelly
Ευχαριστώ πολύ!
Απ' όσο θυμάμαι ο τελικός βαθμός βγαίνει ως εξής: η τελική εξέταση μετράει 70% και έκαστη πρόοδος 15%(2 σύνολο). Αν δόσεις μόνον τη μια, τότε ο τελικός μετράει 80%, ενώ η πρόοδος 20%.kelly_b έγραψε:Παιδιά ξέρετε πόσο και αν μετράει στον τελικό βαθμό η πρόοδος?
Ναι νομίζω δεν το είχε πει την Τρίτη αλλά σίγουρα το είπε την Παρασκευή την ώρα του κανονικού μαθήματος.hellorose έγραψε:Παντως δεν θυμαμαι να ειπε κατι τετοιο στο μαθημα της τριτης!
Από το φυλλάδιο που μοίρασε την πρώτη μέρα:kelly_b έγραψε:Παιδιά ξέρετε πόσο και αν μετράει στον τελικό βαθμό η πρόοδος?
(ΤΒ)=[0.65Χ(ΤΕ)]+[0.125(ΕΕ1)]+[0.125(ΕΕ2)]+[0.10Χ(ΘΕ)]
key:
ΤΒ: τελικός βαθμός
ΤΕ: τελική εξέταση
ΕΕi: ενδιάμεση εξέταση i
ΘΕ: θέμα που θα παραδοθεί
Σε περίπτωση που δεν παραδοθεί θέμα ή δεν υπάρξει συμμετοχή σε κάποια ενδιάμεση εξέταση το αντίστοιχο ποσοστό θα μεταφέρεται στη βαρύτητα της τελικής εξέτασης. Πάνω-κάτω όπως τα είπε κι ο Dave.
-
AnnaSino
- Real Name: AnnaSino
Paidia mipws kseroume kai mexri pou tha eksetasei sth proodo fetos?
Einai i isorropia mesa? Exei kanei katanomes?
Einai i isorropia mesa? Exei kanei katanomes?
sakura έγραψε:Ναι νομίζω δεν το είχε πει την Τρίτη αλλά σίγουρα το είπε την Παρασκευή την ώρα του κανονικού μαθήματος.hellorose έγραψε:Παντως δεν θυμαμαι να ειπε κατι τετοιο στο μαθημα της τριτης!
Από το φυλλάδιο που μοίρασε την πρώτη μέρα:kelly_b έγραψε:Παιδιά ξέρετε πόσο και αν μετράει στον τελικό βαθμό η πρόοδος?
(ΤΒ)=[0.65Χ(ΤΕ)]+[0.125(ΕΕ1)]+[0.125(ΕΕ2)]+[0.10Χ(ΘΕ)]
key:
ΤΒ: τελικός βαθμός
ΤΕ: τελική εξέταση
ΕΕi: ενδιάμεση εξέταση i
ΘΕ: θέμα που θα παραδοθεί
Σε περίπτωση που δεν παραδοθεί θέμα ή δεν υπάρξει συμμετοχή σε κάποια ενδιάμεση εξέταση το αντίστοιχο ποσοστό θα μεταφέρεται στη βαρύτητα της τελικής εξέτασης. Πάνω-κάτω όπως τα είπε κι ο Dave.
Αυτό το θέμα τι είναι; Δεν υπήρχε στα χρόνια μου. Σειρά ασκήσεων;
Κάτι τέτοιο μάλλον...Κι εγώ δεν έχω καταλάβει καλά...Dave έγραψε:Σειρά ασκήσεων;
Που σημαίνει ότι ισορροπία στο επίπεδο, στο χώρο κι αυτά με τα Ιχχ,Ιyy κτλ είναι εκτός σωστά;wild_cat έγραψε:nai isxii! ipe oti i ili tha ine mexri ke ta geometrika kentra!
- AlexandraDC
- Real Name: Alexandra
- Facebook ID: Alexandra De C
Οι απόψεις διίστανται η αλήθεια είναι. Θα μάθουμε αύριο υποθέτω. Επίσης αμα δείς στο 1ο φυλλάδιο που μας είχε δώσει, πολλά από αυτά που είναι πριν την 1η πρόοδο δεν τα 'χει κάν παραδώσει...Dave έγραψε:Που σημαίνει ότι ισορροπία στο επίπεδο, στο χώρο κι αυτά με τα Ιχχ,Ιyy κτλ είναι εκτός σωστά;wild_cat έγραψε:nai isxii! ipe oti i ili tha ine mexri ke ta geometrika kentra!
Επίσης, κάποιος που έχει ήδη γράψει Κουρκουλη μπορεί να μου πει αν βάζει όντως δύσκολα θέματα?
I am Ingrid
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Είναι παρόμοια με αυτά που κάνει στις ασκήσεις. Δεν τα λες εύκολα αλλά ούτε και πρωτόγνωρα.
Καλησπέρα. Φαντάζομαι θα το αναφέρει..αλλά σε περίπτωση απεργίας των ΜΜΜ, όπως και αύριο η πρόοδος νομίζω θα πάει μια βδομάδα μετά έτσι δεν είναι?