Συμβούλια Διοίκησης στο ΕΜΠ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Giorgio P
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Facebook ID: 0

Συμβούλια Διοίκησης στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από Giorgio P »

Προκηρύχθηκαν οι εκλογές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), όπου για έκτη φορά συνεδρίασε το Πρυτανικό Συμβούλιο , έπειτα από πέντε απόπειρες να ορισθεί ημερομηνία, που είχαν διακόψει βίαιες κινητοποιήσεις φοιτητών ενάντια στην εφαρμογή του νέου Νόμου Πλαισίου.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ εάν η διαδικασία διακοπεί με τη συμβατική μέθοδο της κάλπης, θα επαναληφθεί στις 4 του μήνα. Εάν δεν καρποφορήσουν οι δύο προσπάθειες και κηρυχθούν άγονες οι εκλογές, η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 10 Δεκεμβρίου.

Έπειτα από νέα προσπάθεια που έγινε για να διακοπεί η συνεδρίαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, το όργανο συνεδρίασε σε άλλη αίθουσα προκηρύσσοντας έτσι τις εκλογές για το Συμβούλιο Διοίκησης του Ιδρύματος.
Πηγή:

Κακώς τα δεχτήκαμε...

(κάτι μου λέει ότι πρέπει να κάνουμε συνέλευση μέχρι και την Παρασκευή)
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Άβαταρ μέλους
serenity08
Real Name: gigi..!

Re: Συμβούλια Διοίκησης στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από serenity08 »

Giorgio P έγραψε:
(κάτι μου λέει ότι πρέπει να κάνουμε συνέλευση μέχρι και την Παρασκευή)
Αυτό που στο λέει αυτό , καλά στο λέει.

Στο χέρι μας είναι να αντισταθούμε και να μην αφήσουμε να εκλεγούν τα Συμβούλια Διοίκησης!
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .

"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Re: Συμβούλια Διοίκησης στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από mplamplampla »

Θά ήθελα να παραθέσω τη κάτωθι ιστορία/ανέκδοτο

"Θέλει να πάει ένας τύπος στην εφορία για κάτι εκκρεμότητες και σκέφτεται σοβαρά τι είναι πιο κατάλληλο να φορέσει. Ρωτάει ένα φίλο του και αυτός του λέει:
-Ντύσου ακριβά, κοστούμι, χαρτοφύλακα κτλ να τους ψαρώσεις ότι είσαι VIP.
Ρωτάει και ένα άλλο φίλο του και αυτός του λέει:
-Όχι ρε συ ακριβό ντύσιμο, βάλε κουρέλια και σχισμένα ρούχα να σε λυπηθούν οι εφοριακοί.
Αφού οι φίλοι του του είπαν αντίθετα πράγματα, λέει να τα πει και στην μάνα του να πάρει τη δική της γνώμη.
-Κοίτα παιδί μου, λέει η μητέρα, μου θυμίζεις τότε που με ρώτησε η αδερφή σου τι να φορέσει την πρώτη νύχτα του γάμου της. Το λευκό το εσώρουχο που είναι συντηρητικό ή το κόκκινο στρινγκ που είναι σεξουαλικό. Και εγώ της απάντησα: "Παιδί μου, ό,τι και να φορέσεις το γ####ι δεν το γλυτώνεις"."

Εύχομαι να το απολαύσετε!
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”