Συμβούλια Διοίκησης Δευτέρα 10/12/2012
- adriano17
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Συμβούλια Διοίκησης Δευτέρα 10/12/2012
Την Παρασκευή έγινε ΔΣ φοιτητών όπου, με βάση και την απόφαση της τελευταίας ΓΣ για μπλοκάρισμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των Συμβουλίων Διοίκησης, αποφασίστηκε η σχολή να παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα, ημέρα ηλεκτρονικής ψήφισης των Συμβουλίων.
Επίσης, με βάση και αποφάσεις άλλων συλλόγων φοιτητών και εργαζομένων, από τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας θα κλείσουν οι πύλες του Πολυτεχνείου, σε μια ένδειξη του ότι αν τα Συμβούλια εκλεγούν, θα εκλεγούν μακριά από το ίδρυμα με μια διαδικασία που αντιτίθεται στις αποφάσεις των συλλόγων και της πλειοψηφίας των μελών του ιδρύματος.
Επίσης, με βάση και αποφάσεις άλλων συλλόγων φοιτητών και εργαζομένων, από τις 7.30 το πρωί της Δευτέρας θα κλείσουν οι πύλες του Πολυτεχνείου, σε μια ένδειξη του ότι αν τα Συμβούλια εκλεγούν, θα εκλεγούν μακριά από το ίδρυμα με μια διαδικασία που αντιτίθεται στις αποφάσεις των συλλόγων και της πλειοψηφίας των μελών του ιδρύματος.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Re: Συμβούλια Διοίκησης Δευτέρα 10/12/2012
Off Topic
Η πύλη ζωγράφου πώς κλείνει;
- ChristinePi
- Real Name: ChristinePi
Τι έγινε σήμερα τελικά;
.......[you] right? hahahaha, i'm watching you!!!!! ......

-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
Βρήκα αυτό:
πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 88&catID=3Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχιζόταν ως αργά το απόγευμα η εκλογική διαδικασία, με το σύστημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Έως αργά το μεσημέρι η συμμετοχή ξεπερνούσε το 65%, ενώ, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε.
Πάντως και σήμερα υπήρχαν συγκεντρώσεις σε όλες τις πύλες της Πολυτεχνειούπολης, εμποδίζοντας την είσοδο στα κτίρια. Οι συγκεντρωθέντες ήταν ομάδες περιφρούρησης της κατάληψής της. Οι κινητοποιήσεις, ωστόσο, δεν επηρέασαν την ψηφοφορία, αφού, οι εκλέκτορες είχαν πάρει εγκαίρως τους κωδικούς τους και μπορούν να ψηφίσουν από όποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή επιθυμούν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
Giorgio P
- Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Να και τα αποτελέσματα......
Συμμετοχή 65,5%
Πρώτος ο "δικός μας" Αργυρός
Συμμετοχή 65,5%
Πρώτος ο "δικός μας" Αργυρός
- Συνημμένα
-
- 2012-12-10_427684_apotelesmata.pdf
- (362.15 KiB) Μεταφορτώθηκε 334 φορές
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
- constant
- Portal Administrator

Δηλαδή το κλείσιμο της σχολής δεν απέδωσε πάρα πολύ..
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Δεν ήταν σκοπός έτσι κι αλλιώς να μη γίνουν αυτές οι εκλογές καθώς ήταν πρακτικά αδύνατο. Σκοπός ήταν και είναι να μπούμε σε μία γραμμή πλήρους απονομιμοποίησης των "συμβουλίων" διοίκησης και στοχοποίησης των πραγματικά εξαίρετων αυτών κυρίων που τα αποτελούν...constant έγραψε:Δηλαδή το κλείσιμο της σχολής δεν απέδωσε πάρα πολύ..
Τώρα που είπα στοχοποίηση θυμήθηκα, έναν διάλογο με κάποιον καθηγητή που είχαμε κατα την διάρκεια κινητοποίησης στα γραφεία των υποψηφίων πριν μια εβδομάδα περίπου.
-Οι καθηγητές αυτοί είναι μέλη του συμβουλίου διοίκησης που αποτελούν το μέσο υλοποίησης του νόμου που προβλέπει επιβολή διδάκτρων, τέλος δωρεάν συγγραμάτων, εξίσωση πτυχίου ΑΕΙ με κολεγίου, συγχονεύσεις ιδρυμάτων, διαγραφές φοιτητών, εντατικοποίηση του ρυθμού σπουδών, τέλος στη σίτιση και στέγαση και αυταρχικοποίηση όσον αφορά του φοιτητές και απολύσεις και μειώσεις σε μισθούς όσον αφορά τους εργαζομένους, γι αυτό και πρέπει αυτοί οι καθηγητές το λιγότερο να στοχοποιηθούν.
-ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....στοχοποιηθούν..τι λέξεις είναι αυτές....
σουρεάλ γαμώτο..
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
- constant
- Portal Administrator

Πώς θα τους απονομιμοποιήσεις όμως; Με κάτι παράνομο; και πώς στο καλό θα τους απονομιμοποιήσει η κατάληψη; Έχει τέτοιες ιδιότητες;
All I am trying to say is that we are trying με το λάθος τρόπο. Η κατάληξη μπορεί να βοηθάει άλλες φορές αλλά με την εκλογή συμβουλίων διοίκησης δεν κολλάει όπως το βλέπω εγώ.
All I am trying to say is that we are trying με το λάθος τρόπο. Η κατάληξη μπορεί να βοηθάει άλλες φορές αλλά με την εκλογή συμβουλίων διοίκησης δεν κολλάει όπως το βλέπω εγώ.
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
Εννοεί ηθική απονομιμοποίηση. Απονομιμοποίηση στα μάτια του κόσμου, όχι νομική. Οι καταλήψεις είναι νομικά παράνομες αλλά όπως λέει και ένα παλιό ρητό οι αγώνες δεν είναι ούτε παράνομοι ούτε νόμιμοι, είναι δίκαιοι.
Χρησιμοποιεί ένα μέσο για δίκαιο σκοπό αδιαφορώντας αν είναι νόμιμο ή παράνομο και ξεσηκώνοντας κόσμο θέλει να απονομιμοποιήσει τα συμβούλια στη συλλογική συνείδηση.
Εμένα βέβαια η διαφωνία μου είναι ότι στον ίδιο χρόνο θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την προετοιμασία της εξίσου δίκαιης επανάστασης για τη συνολική ανατροπή, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω...
Χρησιμοποιεί ένα μέσο για δίκαιο σκοπό αδιαφορώντας αν είναι νόμιμο ή παράνομο και ξεσηκώνοντας κόσμο θέλει να απονομιμοποιήσει τα συμβούλια στη συλλογική συνείδηση.
Εμένα βέβαια η διαφωνία μου είναι ότι στον ίδιο χρόνο θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την προετοιμασία της εξίσου δίκαιης επανάστασης για τη συνολική ανατροπή, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω...
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Χοχοχο κουμμούνια αποτύχατε! Τζάμπα σας έφαγε ο ήλιος-με-δόντια! Να χαθείτε, ρίξατε και τους σέρβερς και δεν μπορούσαμε να παίξουμε το εσωτερικό πρωτάθλημα τέτρις!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
ge99020
- Real Name: Panagiotis A.
Θεωρώ οτι έχει τεράστιο δίκιο εδώ ο ποιητής. Η διαδικασία ηθικής απονομιμοποίησης, ακούγεται σαν π*ρδες στα αυτιά του 99% των ελλήνων αυτη τη στιγμή. Οι καιροί είναι πολύ περίεργοι, και το όλο σκηνικό με τα συμβούλια διοίκησης κρατα την κοινή γνώμη, είτε παγερά αδιάφορη είτε την βρίσκει ακόμα και σε αντίθεση, θεωρώντας τα κάτι καλό.papagalakos II έγραψε:...
Εμένα βέβαια η διαφωνία μου είναι ότι στον ίδιο χρόνο θα έπρεπε να ασχολούμαστε με την προετοιμασία της εξίσου δίκαιης επανάστασης για τη συνολική ανατροπή...
Θεωρώ ότι δεν είναι καιρός για διαμαρτυρίες εσωτερικής κατανάλωσης, όσο δικαιολογημένες και να είναι, η χώρα είναι σε μία φάση που άμα δεν μπορείς να εκβιάσεις κάτι, απλα δεν το παίρνεις. Η ηθική,ακόμα και η αστική βρωμερή ηθική που μερικοί σιχαίνονται, αλλά είναι η νόρμα αυτής της νεο-ελληνικής κοινωνίας, εχει πάει περίπατο και βιάζεται καθημερινά για να εισακουστεί τώρα...