Γενική Συνέλευση ΦΣ ΣΕΜΦΕ Πέμπτη 17/1

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

semfitopoulo
Real Name: omg
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση ΦΣ ΣΕΜΦΕ Πέμπτη 17/1

Δημοσίευση από semfitopoulo »

να ρωτήσω κάτι : έχει ακούσει κανείς (από επίσημη πηγή) ότι ενδέχεται να ενταχθεί η ΣΕΜΦΕ στο σχέδιο ''Αθηνά'' ? Τί είναι αυτό που λέει ο Σεραφετινίδης για ΣΕΜΦΕ και ''Αθηνά 2'' ???
Σε δημοσιεύματα γίνεται λόγος μόνο για τα Εφαρμ.Μαθηματικά της Κρήτης και προτείνεται να συγχωνευτούν με το Μαθηματικό εκεί, καθώς βρίσκονται στην ίδια πόλη κ υπάγονται στο ίδιο Πανεπιστήμιο..

Ενδέχεται άραγε η ΣΕΜΦΕ να συγχωνευτεί με το Μαθηματικό του ΕΚΠΑ ή και να κλείσει???

Και μια ακόμη κομβική απορία μου: οι απόφοιτοι των -προς κατάργηση- τμημάτων είναι κωλόφαρδοι γιατί πρόλαβαν να τελειώσουν Ή με <<άκυρο>> πτυχίο ????
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Libo έγραψε:αλλιώς ζείς στη "φούσκα" σου!
Εδω;
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
lalala
Real Name: lala

Δημοσίευση από lalala »

Το λέω με την έννοια οτι το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να σου ζητάνε πάσο για να μπεις σε κάποια σχολή... Προφανώς όποιος δεν έχει πάσο δεν έχει και λόγο να μπει...δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε οι σχολές...Όσο για τα ΜΑΤ που θα μπορούν να μπουν στη σχολή και σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό... μπόρει κάτι να μην έχω καταλάβει...απλά πιστεύω οτι όποιος δεν έχει κάτι να φοβηθεί δεν τον ενοχλεί η παρουσία τον ΜΑΤ...Δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει ο κάθε άκυρος στη σχολή και να κάνει οτι θέλει??
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Δηλαδή από περιέργεια .. μιας και εδώ και κάμποσο καιρό δεν έχω πάσο, επειδή έχω τελειώσει .. αν θελήσω να έρθω στη σχολή να δω φίλους, καθηγητές .. να πάρω ένα χαρτί από τη Γραμματεία .. δε θα με αφήσουνε να μπω;;
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

LocknLoad έγραψε:
Libo έγραψε:αλλιώς ζείς στη "φούσκα" σου!
Εδω;
Ούτε που το 'χα ακούσει αυτό... ψαγμένο!
lalala έγραψε:Το λέω με την έννοια οτι το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να σου ζητάνε πάσο για να μπεις σε κάποια σχολή... Προφανώς όποιος δεν έχει πάσο δεν έχει και λόγο να μπει...δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε οι σχολές...Όσο για τα ΜΑΤ που θα μπορούν να μπουν στη σχολή και σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό... μπόρει κάτι να μην έχω καταλάβει...απλά πιστεύω οτι όποιος δεν έχει κάτι να φοβηθεί δεν τον ενοχλεί η παρουσία τον ΜΑΤ...Δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει ο κάθε άκυρος στη σχολή και να κάνει οτι θέλει??
Εγώ πάντως, προτείνω να πάρουμε μεταγραφή τον πορτιέρη του Rock απο Κολωνάκι στη ΣΕΜΦΕ, να μην μπαίνουν μέσα τα κουμάσια που δεν έχουν πάσο!
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Όταν σας έλεγα να γίνει εφαρμοσμένη η σχολή μας κράζατε. Τώρα λουστείτε τα, που θα καταργηθεί η ΣΕΜΦΕ. Άντε να πείσετε ότι είστε εφαρμοσμένοι με 13 κβαντομηχανικές και 32 θεωρίες ομάδων. Τεσπα...

Έχουμε κανένα νέο από ΓΣ?
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Ιάσωνας έγραψε:Έχουμε κανένα νέο από ΓΣ?
KKE => Δευτέρα κινητοποίηση στο πρόεδρο για την εξετάστικη (?...νομίζω)
Logical? maybe. ميلين اميل
Dave
Real Name: *

Δημοσίευση από Dave »

Γνωρίζει κανείς ακριβή αποτελέσματα;
Άβαταρ μέλους
Katsarola
Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG

Δημοσίευση από Katsarola »

lalala έγραψε:Το λέω με την έννοια οτι το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να σου ζητάνε πάσο για να μπεις σε κάποια σχολή... Προφανώς όποιος δεν έχει πάσο δεν έχει και λόγο να μπει...δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε οι σχολές...Όσο για τα ΜΑΤ που θα μπορούν να μπουν στη σχολή και σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό... μπόρει κάτι να μην έχω καταλάβει...απλά πιστεύω οτι όποιος δεν έχει κάτι να φοβηθεί δεν τον ενοχλεί η παρουσία τον ΜΑΤ...Δηλαδή είναι καλύτερο να μπαίνει ο κάθε άκυρος στη σχολή και να κάνει οτι θέλει??
Δηλαδή είναι καλύτερο να σουλατσάρουν στην πολυτεχνειούπολη οι ΜΑΤατζηδες, αυτά τα διαμάντια της κοινωνίας, από το να κάνουν βόλτα παππούδες και μάνες με τα μωρά τους. Θα συμφωνήσω, ένας παππούς άλλωστε μου είχε βγάλει μαχαίρι μια φορά επειδή δεν άρεσε πώς τον κοίταξα και τα μωρά κάνουν κακά τους πάνω τους και μολύνουν τον ακαδημαϊκό χώρο. Από την άλλη, όποτε βλέπω τα λεβεντόπαιδα των μονάδων αποκατάστασης τάξεως νιώθω ασφάλεια και περηφάνεια για τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας.
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
StEf8eO
Real Name: _

Δημοσίευση από StEf8eO »

Μισό λεπτό ρε παιδιά,είναι τετελεσμένο γεγονός ότι η σχολή θα καταργηθεί ? γιατί κάπως έτσι συζητάτε.Πάντως αν γίνει θα μου φανεί πολύ περίεργο, διότι εκτός απ' ότι στη Σ.Ε.Μ.Φ.Ε υπάγονται πολλοί καθηγητές και τομείς του Πολυτεχνείου, επισήμως (για ορισμένους και ανεπισήμως) , δεν υπάρχει άλλη σχολή με παρεμφερές αντικείμενο σπουδών για αυτό κιόλας δεν επιτρέπονταν και μετεγγραφές .Θα μου πείτε το πρώτο κουφό θα ναι αν γίνει, αλλά ασχέτως μ αυτό, ποιος είναι ο πρώην πρόεδρος για ν' αποφασίσει κάτι τέτοιο??
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
Dave
Real Name: *

Δημοσίευση από Dave »

Από όσο είχα διαβάσει για το σχέδιο συγχωνεύσεων, δεν είδα κάτι που να αφορά τη ΣΕΜΦΕ ή το ΕΜΠ. Από κει και πέρα θεωρώ πολύ δύσκολο να μας πάρουν από το ΕΜΠ να μας στείλουν στο ΕΚΠΑ.
mnm
Real Name: dimitris

Δημοσίευση από mnm »

σκεφτειτε το αλλιως ρε!αν παμε εκπα θα εχουμε 40 μαθηματα αρα θα χρωσταω 20 μαθηματα λιγοτερα!sooo σκατα στη σεμφε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

παρακαλώ τους υπέυθυνους του φόρουμ να διαγράψουν τα ανεύθυνα καταστροφολογικά - 5 χρονών σχόλια περί κλεισίματος σχολής μπλα μπλα γιατί με ενοχλούν...
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
adriano17
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από adriano17 »

Καταρχάς, στη συνέλευση βγήκε η ΚΝΕ με 53 ψήφους έναντι 51 των ΕΑΑΚ.
Για το σχέδιο Αθηνά, δεν ισχύει ούτε ότι η ΣΕΜΦΕ έχει αποφασιστεί να κλείσει, ούτε κι ότι αυτό είναι καταστροφολογία και κάτι το αδιανόητο να γίνει.
Γενικά, η ΣΕΜΦΕ σίγουρα δεν είναι στο σχέδιο που αναμένεται να περάσει μέχρι και την άνοιξη για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις. Από κει και πέρα, το να μπει στο επόμενο σχέδιο, που δεν ξέρουμε πότε θα περάσει, λογικά την επόμενη χρονιά, δεν είναι καθόλου απίθανο. Αφού ασχολούταν κι από τώρα μ΄αυτό ο Σεραφετινίδης, φαντάζει και σχετικά πιθανό μάλιστα.
Τώρα, για προσωπική άποψη, όσον αφορά στο γιατί να γίνει κάτι τέτοιο συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το snodrion, ενώ όσον αφορά στο τι μπορούμε να κάνουμε: κατά τη γνώμη μου λύση δεν είναι ούτε να αλλάξουμε το πρόγραμμα, ούτε να παρακαλέσουμε το υπουργείο ή κάποιον άλλο να μη μας κλείσουν.
Εδώ φαίνεται κατά τη γνώμη μου αυτό που έγραψα και στο προηγούμενο post μου, ότι σε μια τέτοια περίοδο, ή που θα παλέψεις για να μην εφαρμοστεί το σχέδιο Αθηνά, άρα ο νόμος, άρα η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ στα πανεπιστημία ή δε θα πετύχεις τίποτα. Αγώνας των φοιτητών της ΣΕΜΦΕ ενάντια στην κατάργηση της, αν αυτή έρθει κάποια στιγμή στο τραπέζι, είναι χαμένος εκ των προτέρων αγώνας.
Κι εγώ προσωπικά, όταν ξέρω ότι με το σχέδιο αυτό, θα απολυθούν καθηγητές και εργαζόμενοι πανελλαδικά, θα υπάρξουν φοιτητές που θα μείνουν στο δρόμο, δε μπορώ να σκέφτομαι πως εγώ κι οι συμφοιτητές μου θα τη γλιτώσουμε...
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

κάνοντας το παραπάνω σχόλιο δεν ανέλυσα το αν είναι πιθανόν ή όχι να γίνει κατι τέτοιο. συμφωνώ κιόλας σε κάποια από αυτά που μόλις είπες. έχω βαρεθεί παρόλα αυτά κάθε φορά που κάποιος ακούει μια φήμη να την μετατρέπει σε μεταλλαγμένο μύθο μόνο και μόνο για να φανεί έξυπνος σε περίπτωση που συμβεί...
αν αυτό δεν ονομάζεται παραπληροφόρηση τότε τι?
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”