meleneemil έγραψε:+Έχουμε πει ότι υπάρχει ένα +0.5 για κάθε παραδεδομένη σειρά ασκήσεων (για τους αυτοετείς νομίζω)
και κάτι παρόμοιο από εργαστήρια?
Μέχρι 1,5 μονάδα παραπάνω οι εργασίες για όποιον δίνει 1η φορά το μάθημα και έχουν ισχύ μόνο για 1 εξεταστική. Τα εργαστήρια(νομίζω σκέδαση compton και μέθοδος Monte carlo) μετράνε 20% στον τελικό βαθμό.
TXC13 έγραψε:κανενας συναδελφος που να χει θεματα προηγουμενων χρονιων??απο κοκκορη?
THC den uparxoun 9emata giati to diagwnisma einai se surrammena (pssss.. or9ografia sta greeklish e? sorry BTW) kena A4 kai apantas apo katw apo thn erwthsh!
Genika diavase tis seires askhsewn kai pernas mia xara.. prosoxh stis pra3eis
Δινει ενα περιεργο τυπολογιο. Πχ δινει το τυπο του G αλλα οχι τα κομματια του (πχ το "καλλιτεχνικο" G ή το r_c και r_s) και αν θυμαμαι καλα, δινει τις σταθερες αλλα ισως οχι τον ημιεμπειρικο τυπο μαζας (τον οποιο ουτε η μανα του δε παιζει να τον αποκαλει Weizsäcker's formula)
Γνωρίζει κάποιος αν για τους παλιούς που είχαν το μαθημα πυρινική φυσική και στοιχειώδη σωματίδια τώρα που έχει σπάσει μπορούμε να δώσουμε μόνο πυρινική φυσική?
Ξέρω ότι είμαι οφ-τόπικ, αλλά σε ποιόν έχω δώσει τη 2η σειρά ασκήσεών μου?
-----------------------------------
Άντε και λίγο ον-τόπικ:
Στο νόμο αποδιέγερσης έχουμε κάνει 2 ασκήσεις, μεταξύ άλλων.
Η μία έχει ένα πυρήνα που διασπάται σε δύο "ταυτόχρονα" και η άλλη έχει ένα που πάει σε άλλον και μετά σε άλλον. Θυμάστε πώς λουμε τη διαφορική στη δεύτερη?
dcd έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν για τους παλιούς που είχαν το μαθημα πυρινική φυσική και στοιχειώδη σωματίδια τώρα που έχει σπάσει μπορούμε να δώσουμε μόνο πυρινική φυσική?
Για αυτούς που είναι 7ο έτος και πάνω υποχρεούσαι να δώσεις 1 από τα 2. το ρώτησα στη γραμματεία οπότε είναι επιβεβαιωμένο.