Ανακοινώσεις Γραμματείας
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Δυο υποχρεωτικά ροής την ίδια ώρα. Τι να πεις...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Μεγάλη συζήτηση... υποτίθεται ότι το τμήμα αποφάσισε να γίνουν εξετάσεις για όλους ανεξαιρέτως τους φοιτητές από πέμπτο έτος και πάνω. Με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από τη γραμματεία όμως, αρκετά μαθήματα έχουν σαφείς περιορισμούς, είτε ο φοιτητής να οφείλει λιγότερο από 3 μαθήματα και να έχει παραδώσει διπλωματική, είτε λιγότερο από 7 μαθήματα. Κάποια μαθήματα δε θα εξεταστούν καθόλου, ενώ σε μερικές περιπτώσεις ο φοιτητής οφείλει να δηλώσει ενυπόγραφα αν θα εξεταστεί στο μάθημα στη χαριστική εαρινή ή στην κανονική εαρινή εξεταστική... 
*Πρόγραμμα Χαριστικής Εξεταστικής Εαρινών Εξαμήνων για τους επί πτυχίω φοιτητές (pdf) (186 KB) Στο αρχείο αυτό περιέχονται και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα που θα εξεταστούν στη χαριστική
*Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινών Εξαμήνων 2006-2007 (pdf) (740 ΚΒ)
*Πρόγραμμα Χαριστικής Εξεταστικής Εαρινών Εξαμήνων για τους επί πτυχίω φοιτητές (pdf) (186 KB) Στο αρχείο αυτό περιέχονται και οι λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα που θα εξεταστούν στη χαριστική
*Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινών Εξαμήνων 2006-2007 (pdf) (740 ΚΒ)
- pao132003
- Επικοινωνία:
Πήγα σήμερα στις 11.00 στη γραμματεία, τους το είπα (για την ανάλυση πινάκων και δομές δεδομένων) και μου είπαν ότι θα το αλλάξουν πριν την Τρίτη.msl έγραψε:Και εγώ έχω το ίδιο προβληματάκι... Θα μιλήσω με τη γραμματεία μήπως κάνει καμία αλλαγή.pao132003 έγραψε:Δυο υποχρεωτικά ροής την ίδια ώρα. Τι να πεις...
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- Μεταβαρόνος Isnogood
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Άλλη μια ανακοίνωση...
Ωρολόγιο πρόγραμμα εαρινών μαθημάτων (αλλαγές στο 6ο εξάμηνο Κατεύθυνση Μαθηματικού και 8ο εξάμηνο Κατεύθυνση Φυσικού)
εδώ
Ελπίζω να είναι και το τελικό! :)
Ωρολόγιο πρόγραμμα εαρινών μαθημάτων (αλλαγές στο 6ο εξάμηνο Κατεύθυνση Μαθηματικού και 8ο εξάμηνο Κατεύθυνση Φυσικού)
εδώ
Ελπίζω να είναι και το τελικό! :)
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Τα μαθήματα πιστεύω πως ξεκινάνε τη Τρίτη.
Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που έχει βγάλει εδώ και καιρό η γραμματεία, (δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτή ή σε άλλη ανακοίνωση :oops: ) η Δευτέρα θεωρείται η τελευταία ημέρα της εξεταστικής περιόδου.
Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση που έχει βγάλει εδώ και καιρό η γραμματεία, (δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτή ή σε άλλη ανακοίνωση :oops: ) η Δευτέρα θεωρείται η τελευταία ημέρα της εξεταστικής περιόδου.
Ε Κ Τ Α Κ Τ Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
10/5/2007
Προς τους Προπτυχιακούς Φοιτητές της Σχολής
Σας γνωρίζουμε ότι λόγω προγραμματισμένων απεργιών στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τρίτη 15/5/2007, οι εξετάσεις των μαθημάτων την ίδια μέρα μεταφέρονται την Δευτέρα 4/6/2007 στις ίδιες ώρες και αίθουσες.
Τα μαθήματα των εαρινών εξαμήνων θα ξεκινήσουν την Τρίτη 5/6/2007.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
- pao132003
- Επικοινωνία:
και μου το είπαν κι εμένα δια ζώσης
-Άγνωστου
-Άγνωστου