Offspring... punk or not?
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Offspring... punk or not?
δεν θα χαρακτηριζα τους οφσπρινγκ πανκ...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- nikolas_asteri
- Real Name: nikolas?
το γεγονός είναι ότι στους offspring αρμόζει πιο πολύ ο χαράκτηρισμός punk-rock (αν και μου τη δίνουν λίγο αυτοί οι διαχωρισμοί). Είχαν/έχουν το πολιτικό στοιχείο στον στίχο τους (χαρακτηριστικό του punk) με πολύ πιο rock ήχο, δεν ήταν δηλάδη αυτός ο απλοικός ρυθμός των sex pistols πχ. Πλέον το θυμούνται σε ορισμένα μόνο κομμάτια τους (όχι ότι με χαλάει ιδιαίτερα) 
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Οι offspring ειναι punk! Παλιωτερα εβγαζαν φοβερους δισκους (ignition, smash κλπ) ομως απο το 98 και μετα εχουν χαλασει. Εχουν γινει εμπορικοι και δε βγαζουν τοσο καλους δισκους. Προσωπικα ο τελευταιος τους δε μου αρεσε ιδιαιτερα...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εγώ πάλι το βλέπω αλλιώς το θέμα.
Δεν είναι σωστό να λες αυτό το συγκρότημα ανήκει στο τάδε είδος και τελείωσε. Βλέπω το κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Γιατί ένα συγκρότημα heavy metal αποκλείετε ότι μπορεί να γράψει ένα κομμάτι καθαρά ροκ και τούμπαλιν?
Δεν είναι σωστό να λες αυτό το συγκρότημα ανήκει στο τάδε είδος και τελείωσε. Βλέπω το κάθε τραγούδι ξεχωριστά. Γιατί ένα συγκρότημα heavy metal αποκλείετε ότι μπορεί να γράψει ένα κομμάτι καθαρά ροκ και τούμπαλιν?
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
η μουσικη εξελισεται,ετσι δεν ειναι?αρα για μενα ειναι punk οχι ομως με το κλασσικο στυλ τω sex pistols οπως προαναφερεται
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Ι' wit dis guy...Wizard έγραψε:Δεν είναι σωστό να λες αυτό το συγκρότημα ανήκει στο τάδε είδος και τελείωσε.
Ένα τραγούδι με μπουζούκι τι είδος είναι; :?
(βλ. Συνοποσία - FF.C, Τριπλοπενιά - 3Πλέτα, Κοσμογονία - Active Member κλπ κλπ)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- nikolas_asteri
και ξαναλέω: ανήκουν στο ευρέως διαδεδομένο είδος του punk-rock όπως οι pennywise,blackflag,bad religion (αναφέρω τα γνωστά). Παρ'αυτά έχουν γράψει και ska τραγούδια και απροσδιορίστου είδους (αλήθεια, μπορεί κάποιος να μου πεί τι σκατά είναι το "spare me the details";
). το punk έχει να κάνει πιο πολύ με τον στίχο, τύπου "τα χώνουμε παντού αλλά δεν ξέρουμε τον χριστό μας από μουσική" ενώ στο punk-rock ξέρουν να γρατζουνάνε
για περισσότερες πληροφορίες συγκρίνετε το (πασίγνωστο) "anarchy in the uk" με το "elders" (offspring από το "offspring". Μετά ξέφυγαν εντελώς
)
- Tsakalos
- Επικοινωνία:
Oι Black flag ανηκουν στο δευτερο ρευμα punk και χαρακτηριζονται hardcore punk! Τωρα για τους offspring συμφωνω οτι ανηκουν στο ευρεως διαδεδομενο punk rock αλλα τελευταια εχουν σκατεψει! (Ενταξει δεν ειναι και LED ZEPPELIN!!!)
Aσχετο αλλα γ@μ@τοι και οι Bad Religion!!!
Aσχετο αλλα γ@μ@τοι και οι Bad Religion!!!

- nikolas_asteri
μπορώ να διαφωνήσω λίγο με τις επιλογές στο poll; το ότι δεν παίζουν το punk-rock που έπαιζαν δεν σημαίνει ότι παίζουν μόόόόόνο εμπορικά (βλ. "original prankster", "want you bad","hit that" κλπ). δηλαδή δεν θεωρώ εμπορικά τραγούδια (εννοώντας ότι τα γουστάρει όλος ο κόσμος. το ότι οι tool είναι στην 5αδα των charts δεν σημαίνει ότι παίζουν εμπορική μουσική) τα "come out swinging","lightning rod", "da hui", "one fine day".
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Θα είχες να κάνεις κάποια πρόταση για τη βελτίωση του poll;nikolas_asteri έγραψε:μπορώ να διαφωνήσω λίγο με τις επιλογές στο poll; το ότι δεν παίζουν το punk-rock που έπαιζαν δεν σημαίνει ότι παίζουν μόόόόόνο εμπορικά (βλ. "original prankster", "want you bad","hit that" κλπ). δηλαδή δεν θεωρώ εμπορικά τραγούδια (εννοώντας ότι τα γουστάρει όλος ο κόσμος. το ότι οι tool είναι στην 5αδα των charts δεν σημαίνει ότι παίζουν εμπορική μουσική) τα "come out swinging","lightning rod", "da hui", "one fine day".
- Tsakalos
- Επικοινωνία:
Nαι αλλα σαν συνολο οι 3 τελευταιοι τους δισκοι μπορουν να χαρακτηριστουν εμπορικοι με την εννοια οτι εχουν τραγουδια πιο pop που προοριζονται να γινουν επιτυχιες και να πουλησουν και δεν ειναι τοσο punk οσο οι παλιοτεροι (με ο δε γραφεται?). Το hit that δεν ειναι απαισιο? Πως μου την εσπαγε οταν το επαιζαν στην τηλεοραση...