Κατ' αρχάς, καλώς να έρθεις και κοίτα να μην ψαρώσεις από την ατμόσφαιρα.Django έγραψε:Καλησπέρα παιδια και καλή αρχή να χουμε!Είδα ότι την Τρίτη έχει συνέλευση και εγώ σκέφτομαι να πάω.Δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα, αλλά θα ναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι παιζει και ίσως μάθουμε κάτι περισσότερο για τις εγγραφές...Άσε που θα ναι και ευκαιρία να γνωριστούμε και μεταξύ μας πριν ξεκινήσουμε τα μαθήματα.Ξέρει κανείς που γίνεται και τι ώρα?
Η ακριβής (σε ακτίνα 4-5 μέτρων) τοποθεσία της συνέλευσης είναι αυτή.
Σίγουρα θα ενημερωθείς καλά για το τί παίζει αυτές τις μέρες, αλλά υπ' όψιν το εξής: το ζήτημα των εγγραφών είναι πρώτα και κύρια θέμα των εργαζομένων στο ΕΜΠ, οπότε και η τελική απόφαση για το πότε και πώς θα γίνουν θα παρθεί στη Γενική Συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων.
Στη Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ πάντως σίγουρα θα μάθεις πού και πότε θα γίνει η επόμενη συνέλευση των εργαζομένων, αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι αν το ξέρω. Σίγουρα πάντως στις πύλες του ΕΜΠ κάθε μέρα έχει εργαζόμενους που τις περιφρουρούν, οπότε μπορείς να πιάσεις κουβέντα δια ζώσης για να δεις το τί σκέφτονται να κάνουν μέχρι να γίνει η συνέλευση.