Οδηγός για γέλια

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Qbric

Οδηγός για γέλια

Δημοσίευση από Qbric »

52χρονη Γερμανίδα μπέρδεψε ...τις εισόδους του υπόγειου πάρκινγκ και του μετρό
ΕRΤ3.GR
Πέμπτη 14:22

Θέλησε να βρει μια θέση για να παρκάρει το αυτοκίνητό της και παραλίγο να προκαλέσει καταστροφή! Γερμανίδα 52 ετών μπέρδεψε την είσοδο του υπόγειου πάρκινγκ με αυτή του μετρό στο κέντρο του Ντίσελντορφ και άρχισε να κατεβαίνει με το αυτοκίνητό της, ένα "σκαραβαίο" τα σκαλιά.

Η αφηρημένη οδηγός διέσχισε απτόητη το πεζοδρόμιο αδιαφορώντας για τις φωνές και τις προειδοποιήσεις των περαστικών και συνειδητοποίησε το λάθος της όταν πια ήταν πολύ αργά...Το αυτοκίνητο είχε κολλήσει στα σκαλιά.

Χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία και η πυροσβεστική για απεγκλωβίσουν την γυναίκα και να "ξεκολλήσουν" το αυτοκίνητο. Το "παράνομο" αυτό παρκάρισμα προκάλεσε ζημιές 1.500 ευρώ, πέρα από το βαρύ πρόστιμο που μάλλον θα πληρώσει η οδηγός.

πηγή pathfinder.gr
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

στην αγγλια ηταν ο γιωρικας και ο κωστηκας...
ρε μαλακα γιωρικα. λεει ο παρατιριτικος κωστικας, δεν βλεπεις οτι πας αναποδα???
οχι κωστικα... οι αλλοι πανε αναποδα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”