Ή προφυλακτικά... το καλοκαίρι ως γνωστόν έχει πολύ έντονη επίδραση πάνω στις θυληκές ορμόνες (κοίτα να δεις πώς τις λένε...) :oops: 8) j/kWizard έγραψε:Καταγεγραμμένα τα έχει! Εγώ πάντως θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα
Αγγελίες "Σε είδα"
Συντονιστής: AlexandraDC
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
HeartDoc έγραψε:Άουτς..:P
skywalker έγραψε:diplo aouts :oops:
Μα γιατί πληγωθήκατε όλοι??εχω άδικο??Αφου θέλει τοοοοοσο πολυ να τον γνωρίσει γιατί δεν το κάνει και αναλώνεται σε "παρακολουθήσεις" (γυμνάσιο?)Wizard έγραψε:Τριπλό άουτς
Χμμ...καλά δεν νομίζω ότι κινδυνεύει κιόλας!Wizard έγραψε:αλλά εγώ δεν το εννοούσα έτσι, εννοούσα ότι τον άνθρωπο τον παραμονεύει!
Έχει καταγράψει κάθε του κίνηση! Μη μου πείτε ότι τα θυμόταν όλα αυτά
Καταγεγραμμένα τα έχει! Εγώ πάντως θα έπαιρνα ασφαλιστικά μέτρα
Πάντως δε νομίζω ότι μετα από αυτό θα ξαναπατήσει στη σχολή...εκτός αν το πάρει αλλιώς και προμηθευτεί αυτόγραφα!
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ola kala gia to palikari tetoio pragma oute i cia den kanei tha ton brei (an den ton exei brei idi) kai tha einai oloi kala pisteuw...
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Σωστά τα λες... Να πω και εγώ με τη σειρά μου τη γνώμη μου!danai έγραψε:Μα γιατί πληγωθήκατε όλοι??εχω άδικο??
1. Συγχαρητήρια για τη μνήμη rainbow... Σε ζηλεύω! Χαραμίζεσαι στη ΣΕΜΦΕ!
2. Αν το παιδί διαβάσει αυτά που έγραψες, δεν ξέρω αν θα ξαναπατήσει στη σχολή...
3. Αφού είχες τόσες ευκαιρίες, γιατί καλό μου παιδί δεν έκανες τίποτα; Να υποθέσω ότι δεν δαγκώνει το παλικάρι... Εδώ συμφωνώ με τη danai!!!
4. Αυτό βέβαια που με άφησε άφωνη, είναι ότι ενώ ξέρεις τι έκανε "πέρσι το καλοκαίρι" δεν έχεις ιδέα για όνομα και επίθετο... :shock: Εδώ μου τα χαλάς... Από Α έως Λ... τσου τσου τσου...
Εκτος από τους φυσικούς του έτους μου, μετά ξέρω μόνο από το 6ο έτος... Χίλια συγνώμη αλλά δε θα μπορέσω να σου τον βρω, παρά την αξιόλογη δουλειά που έχεις κάνει!
Σου εύχομαι να τον βρεις!
Η περιγραφή του κατά τα άλλα είναι ο κλασσικός φοιτητής ΣΕΜΦΕ.Μόνο το αξύριστος λείπει.Μια συμβουλή στην Rainbow.Ο άντρας πρέπει να κυνηγάει την κοπέλα.Δεν το προτιμάς αυτό;Το γεγονός ότι το έχεις ψάξει τόσο το άτομο , πέρα από ότι στερεί τη μισή πλάκα από το αγόρι , είναι και λίγο ανησυχητικό.
Καλή τύχη πάντως στο ψάξιμο για το μελλοντικό πρώην σου.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
LOL έλεος! Μα καλά.. λιγότερο κόπο θα σου έπερνε να προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις παρά το να μαζέψεις όλα αυτά τα στοιχεία! Προσωπικά αν ήμουν αυτός (όχι δεν είμαι
) και διάβαζα όλα αυτά, δεν θα με κολάκευαν καθόλου, ίσα ίσα, που θα με απωθούσαν.. 
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
re paidia xalaroste den exoume oloi tin efradia na milisoun se kapoion/kapoia pou mas aresei i to tharos gia na ton/tin plisiasoume.Apo oti katalabeno i kopela einai ligo kammeni.Opote to mono pou mporo na kano einai na tin kalosoriso.Welcome to the burn club.
@slym den isxyei panta ayto pou les
@slym den isxyei panta ayto pou les
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- drcypher
- Portal Administrator

Πάντως η αναζήτηση (όπως κι αν οφείλει να χαρακτηριστεί από τον τρόπο που διεξάγεται τελικά) είναι λίγο τύπου "ψύλλος στ' άχυρα". Δεν ξέρω, απλώς μου φαίνεται ότι να ψάχνεις έναν άντρα σε ένα ίδρυμα με κατ' εξοχήν ανδροκρατούμενο φαίνεται λίγο μάταιο. Το πιο λογικό, δε, συμπέρασμα είναι πως με τόσο λίγες γυναίκες είναι πολύ πιθανόν να του κάνεις και χάρη αν του την πέσεις χύμα. Εκτός αν υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν μας έχεις πει, και αυτή τη φορά αφορούν εσένα, και όχι εκείνον 
Κατά τ' άλλα θα δώσω credit στις παρατηρήσεις της Δανάης
Κατά τ' άλλα θα δώσω credit στις παρατηρήσεις της Δανάης
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Ναι ρε skywalker.Το ξέρω ότι δεν ισχύει πάντα.Πάντως αν ο τύπος έχει μπει μέσα στο forum θα έχει καταλάβει ότι πρόκειται για αυτόν.Δεν τη θεωρώ (πολύ) καμμένη πάντως.Ας υποθέσουμε ότι είστε στη θέση της.Πόσοι θα είχατε τα κότσια να γράψετε σε forum της σχολής για να βρείτε έναν τύπο που απλά σας άρεσε.Θέλει @@ αυτό.Εγώ είμαι μαζί της.Ελπίζω να τον βρει. 
- drcypher
- Portal Administrator

Άκουσα ότι μετά την παραίτηση Χατζηνικολάου ο Alpha έχει προβλήματα και στην βραδινή ζώνη. Χρειάζονται επειγόντως σενάρια που να αγγίζουν (λέει) τη νεολαία, με προαιρετικό πρωταγωνιστικό ρόλο για ομοφυλόφιλο (sic). Γι' αυτό παρακαλώ αν τελικά υπάρξει καμία ενδιαφέρουσα ανατροπή στο θέμα να ενημερώσετε το forum μπας και βγάλουμε κανά φράγκο 
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
drcypher, αφού:
Rainbow έγραψε:Οκ,οκ...δεν ειμαι αντρας![]()
Λοιπον,θα με βοηθησετε???
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου