Μπάμπη!B. Xristof έγραψε:Tsakalos ή lagvniko??? Με τέτοια μύτη, μάλλον το δεύτερο, εεεε?Tsakalos έγραψε:Αφου κανεις δεν ανοιξε θεμα ανοιγω εγω και περιμενω τον αγαπητο <em>B. Xristof</em> να μπει για να ενημερωσει για τις αποφασεις της συνελευσης κλπ!
Δε σε κατηγορώ όμως! Είναι κι αυτή μια βαθιά πληγή της ελευθερίας του διαδικτύου. Η ανωνυμία εννοώ. Κι ό,τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτήν! Έχεις δίκιο!
Λοιπόν για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους (αν μου το επιτρέπεις, φυσικά...):
* είμαι μεταπτυχιακός του ΦΤΕ και προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στο ΕΜΠ από τα φόρα κι άλλες ιστοσελίδες (πχ των εργαζόμενων ή την επίσημη - ntua)
* στις ΓΣ του συλλόγου δεν έρχομαι γιατί πάω σε άλλες ΓΣ και συναντήσεις. Σε μια τέτοια μάλιστα υποστήριξα τον αγώνα των εργαζόμενων στα ΑΕΙ και μου την είπαν χωρίς φυσικά κανένα σοβαρό στοιχείο (όπως άλλωστε γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις - κάτι τέτοιο έκανες κι εσύ άλλωστε...). Γι' αυτό ζήτησα από το φόρουμ τη λίστα αυτή, την οποία είχα δει κάποια στιγμή στην alfavita.gr και δυστυχώς δεν την κράτησα.
* κι επειδή ποτέ δεν κρύφτηκα από κανένα B. Xristof = Μπάμπης Χριστοφορίδης (κάποιοι ίσως να με γνωρίζουν...)
Καλή δύναμη συνάδελφε!!!
Μην "τα παίρνεις" με τον tsakalo!
Στο σημείο όπου φαίνεται το "Β. Xristof" ο κάθε χρήστης βλέπει το δικό του nickname!
Είναι ένα κλασικό "ψαρωτικό παιχνίδι" του forum!
Οπότε δεν είναι προσωπική επίθεση!
Εγώ π.χ. διαβάζω το ίδιο αλλά αντί για B.Xristof βλέπω AAEIV!
Δοκίμασε να κάνεις Log out και ξαναδιάβασε το post!
Θα εκπλαγείς όταν θα λείπει το nickname σου!