Σήμερα το πρωϊ στο διορθωμένο πρόγραμμα της εξεταστικής στην γραμματεία έγγραφε ότι η εξέταση του μαθήματος θα γίνει τελικά 14/5 στης 6..Αν δεν σας βολεύει καλό θα ήταν να δούμε αν μπορεί να αλλάξει και σύντομα...
Εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ. Βέβαια επειδή όπως προειπώθηκε στο καινούργιο πρόγραμμα η γραμματεία λέει ότι γράφουμε 14/5.
Είναι σίγουρα τελική ημερομηνία Σάββατο 9/6; Φιξαρισμένα;
Οι σημειώσεις που δίνει είναι το Minitab;Μου έχουν πει ότι σε αυτό το μάθημα το βιβλίο είναι άχρηστο και πως περνιέται με το Minitab και σημειώσεις από το μάθημα.Ισχύει;
Slym έγραψε:Οι σημειώσεις που δίνει είναι το Minitab;Μου έχουν πει ότι σε αυτό το μάθημα το βιβλίο είναι άχρηστο και πως περνιέται με το Minitab και σημειώσεις από το μάθημα.Ισχύει;
Ti ennoeis minitab? den to exo dosei to mathima akoma gia na xero oute to diavasa alla etsi akousa kai ego,pos einai kalitera na diavaseis tis simeioseis.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!
Η Καρώνη λείπει Σαντορίνη και γυρνάει 2 ιουνίου.Το βιβλίο θα το πάρεις από το γραφείο της αλλά δεν αρκει για να περάσεις.
Πρέπει να διαβάσεις σημειώσεις του μαθήματος και οπωσδήποτε να λύσεις παλιά θέματα
Παραθετω την εξης ιστοσελιδα
Ανηκει σε αλλον καθηγητη απο αλλο πανεπιστημιο αλλα η υλη ειναι περιπου ιδια απο οσο τσεκαρα τις σημειωσεις.Αν καποιος εχει ασχοληθει με τον μαθημα να με επιβεβαιωσει