[New LP] Στίχοιμα - Γεράκι στο Χώμα

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

[New LP] Στίχοιμα - Γεράκι στο Χώμα

Δημοσίευση από HeartDoc »

Σήμερα 20/11 κυκλοφόρησε το νέο LP των Στίχοιμα, τιτλοφορημένο ως "Γεράκι στο Χώμα", από το ομόνυμο κομμάτι.

Εικόνα

Μια δουλειά που ήδη έχει πολυσυζητηθεί λόγω της καθυστέρηση της. Παρόλα αυτά οι Στίχοιμα δηλώνουν πιο ώριμοι και είναι βέβαιοι πως δεν θα απογοητεύσουν όσους πίστεψαν στο εν λόγω συγκρότημα.

Ο νέος δίσκος περιέχει συμμετοχή σε 3 κομμάτια από Dask, ενώ αίσθηση προκαλεί αφενός η συμμετοχή του Χ. Θηβαίου σε 2 tracks και αφετέρου η παντελής απουσία του Θηρίου, που όπως δηλώνουν οι Στίχοιμα, τράβηξε τον δικό του δρόμο.

Το cd κυκλοφορεί από την Lyra και η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Παρασκευή 24/11 στο An Club στα Εξάρχεια (Ώρα Έναρξης: 21:00).

Don't Forget to visit:
Στίχοιμα - MySpace
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ενταξει ενα απο τα λιγα ρησπεκτ συγκροτηματα στην ελληνικη χιπ χοπ σκηνη!
με την πολλη ομορφη μαρινα που ειναι και γαμω τα ατομα (παω να σας εντυπωσιασω με τις γνωριμιες μου ) :Ρ
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Ε, όχι και από τα λίγα. :?
Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες στη σκηνή ακόμη. Άσχετο αν δεν "φαίνονται" τόσο (να, σαν εμένα...)

Η Μαρίνα έχει τρελό γέλιο! Γαμάτη!!
O Εxplicit-ούλης όμως είναι ο κάφρος της παρέας... Μορφήηηη... :D :D
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”