Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 3/12

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Manthos
Real Name: Manthos
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 3/12

Δημοσίευση από Manthos »

Georgrinder έγραψε:
Manthos έγραψε:
Georgrinder έγραψε:Μην ψαρώνεις μαν. Δεν ασχολούμε με ποσδόσφαιρο. Απλά είμαι εριστικός. :e_wink:
Off Topic
Δε ψαρώνω μαν. Ποιος το χέζει το ποδόσφαιρο; Απλώς είμαι εριστικός.
Off Topic
mplamplamplampla
Off Topic
Καθρεφτάκι ρε! Έέέτσι!!!
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Αν ειναι στην επομενη γσ να εφαρμοσουμε την δημοκρατια οπως την βλεπουμε να διαμορφωνεται εως το 30, πειτε το να φερω το ζασταβα μου...
Επισης με αυτα που διαβαζω, την επομενη τριτη δεν χανω την συνελευση με τιποτα.

ΥΓ.Μπραβο στα ατομα απο επιτροπη αγωνα που στηριξαν το πλαισιο της καταληψης, αν υπαρχουν τετοια
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---

Δημοσίευση από apolski »

+1 για τον ελεγχο των φοιτητων που ψηφιζουν στις ΓΣ.
Ειναι κατι εντελως λογικο και δεν συμφερει μονο αυτους που φερνουν ατομα τα οποια δεν εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν στην συγκεκριμενη ΓΣ. Μπορει καποιος που διαφωνει με την ιδεα αυτη να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα γιατι διαφωνει?

Οσο για το ανοιγμα της σχολης. Βλεπουμε οτι οι περισσοτρες σχολες του ΕΜΠ “ανοιξαν” με τους διοικητικους υπαλληλους να συνεχιζουν τον αγωνα τους. Οι φοιτητες θελουν να γινονται μαθηματα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι εναντια στον αγωνα των διοικητικων. Αντιθετως, οι περισσοτεροι στηριζουν τον αγωνα τους - αν γινει πχ. καποια πορεια θα την στηριξουν και εκεινη την μερα δεν θα γινονται μαθηματα. Ωστοσο, τις υπολοιπες μερες γιατι να μην γινονται μαθηματα και οι φοιτητες να καθονται στα σπιτια τους ή καφετεριες? Πως αυτο βοηθαει τον αγωνα των διοικητικων υπαλληλων? Ολοι καταλαβαινουν πολυ καλα οτι χωρις αυτους - με κλειστες γραμματειες, βιβλιοθηκες κτλ. - το πανεπιστημιο παραμενει επισημα κλειστο. Το "ανοιγμα" απλως σημαινει να γινονται μαθηματα καθως συνεχιζεται ο αγωνας των διοικητικων υπαλληλων. Που ειναι το κακο στην “μορφωση εν ωρα του αγωνα”? Ειμαι σιγουρος οτι και οι ιδιοι διοικητικοι υπαλληλοι δεν θα εχουν προβλημα με αυτο. Επομενως μια καλυτερη ιδεα για το ανεξαρτητο πλαισιο ειναι να απαιτει κατι σαν "1. στηριξη του αγωνα των διοικητικων υπαλληλων, 2. διεξαγωγη μαθηματων και εξετασεων οταν αυτο ειναι δυνατον", και οχι απλως "ανοιχτη σχολη". Η λυση βρισκεται καπου στην μεση...
marousiotis

Δημοσίευση από marousiotis »

Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με το ποιοι ψηφίζουν. Όλοι από τη σχολή μας είναι. Δεν γίνεται εκεί η νοθεία. Στην καταμέτρηση γίνεται! Όπως χτες ας πούμε που στην πόρτα είδα με τα μάτια μου να κατεβάζουν 2 χέρια για το ανεξάρτητο αλλά να τα μετράνε σαν 1 ψήφο! Και σίγουρα αυτό δεν έγινε μόνο εκεί! Το γιατί δεν μίλησα εκείνη τη στιγμή το αφήνω στην σκέψη όσων ήταν χτες μέσα την ώρα της καταμέτρησης...
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

marousiotis έγραψε:Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με το ποιοι ψηφίζουν. Όλοι από τη σχολή μας είναι. Δεν γίνεται εκεί η νοθεία. Στην καταμέτρηση γίνεται! Όπως χτες ας πούμε που στην πόρτα είδα με τα μάτια μου να κατεβάζουν 2 χέρια για το ανεξάρτητο αλλά να τα μετράνε σαν 1 ψήφο! Και σίγουρα αυτό δεν έγινε μόνο εκεί! Το γιατί δεν μίλησα εκείνη τη στιγμή το αφήνω στην σκέψη όσων ήταν χτες μέσα την ώρα της καταμέτρησης...
Γω είμαι χαζούλης... Θα μ' εξηγήσεις γιατί ?
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Performance
Real Name: -

Δημοσίευση από Performance »

marousiotis έγραψε:Ρε παιδιά μην τρελαίνεστε με το ποιοι ψηφίζουν. Όλοι από τη σχολή μας είναι. Δεν γίνεται εκεί η νοθεία. Στην καταμέτρηση γίνεται! Όπως χτες ας πούμε που στην πόρτα είδα με τα μάτια μου να κατεβάζουν 2 χέρια για το ανεξάρτητο αλλά να τα μετράνε σαν 1 ψήφο! Και σίγουρα αυτό δεν έγινε μόνο εκεί! Το γιατί δεν μίλησα εκείνη τη στιγμή το αφήνω στην σκέψη όσων ήταν χτες μέσα την ώρα της καταμέτρησης...
Και εγώ άκουσα ότι ήταν 47 στους όρθιους για το ανεξάρτητο και γράψαν 42..γιατί δε μιλήσατε;
Δε πρέπει να φοβόμαστε μερικούς τραμπούκους που βρίσκονται εκεί, έλεος, αδικία θα καταδίκαζες!!!
marousiotis

Δημοσίευση από marousiotis »

@Performance
Θα το παίξεις εσύ το κεφάλι σου; Γιατί εγώ το έχω κάνει και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
Performance
Real Name: -

Δημοσίευση από Performance »

marousiotis έγραψε:@Performance
Θα το παίξεις εσύ το κεφάλι σου; Γιατί εγώ το έχω κάνει και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας...
Αυτό λέγεται φασισμός..
Και ναι, θα ήμουν ο 1ος που θα σε υποστήριζα άμα κάποιος σε τραμπούκιζε επειδή πήγενες κόντρα στην αδικία!
Κανονικά πρέπει να φοβούνται όσοι πάνε να κλέψουν και όχι αυτοί που πάνε να καταδικάσουν τις κλεψιές.
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

MPOUNIES MPOUNIES MPOUNIES
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
longshot
Real Name: oust re!

Δημοσίευση από longshot »

Χωρις να εχω εξ αρχης καποια τρομερη αντιρηση με την ιδεα της επιδηξης πασου κατα την ψηφοφορια, τη δεδομενη στιγμη που μετα το 7ο ετος δεν χορηγειται πασο (και καποιοι απο μικροτερα ετη ισως δεν εχουν βγαλει για τους χ, ψ λογους) και η γραμματεια ειναι κλειστη οποτε δεν εκδιδει βεβαιωσεις σπουδων, πως αρκιβως θα γινει αυτο?
palasso
Real Name: Vassilis

Δημοσίευση από palasso »

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι υπήρχε πρόβλημα στην καταμέτρηση.

Σήκωναν το χέρι κάποια παιδιά όταν έλεγαν ανεξάρτητο πλαίσιο και ο καταμετρητής από τα ΕΑΑΚ μέτραγε 12 ενώ από την ΚΝΕ μέτραγε 13. Ξαναμέτραγε 12 ο καταμετρητής από τα ΕΑΑΚ ενώ από την ΚΝΕ 13 έως ότου την τρίτη φορά μέτραγαν 13 και οι δυό τους. Και μετά με χαμογελάκι έλεγε ο ΕΑΑΚίτης "Ρε παιδιά σηκώνετε τα χέρια σας γιατί δεν τα βλέπουμε". Αυτό το σκηνικό έγινε άλλες δύο φορές.

ΕΑΑΚίτης να μετράει, ΕΑΑΚίτης να σημειώνει στο πίνακα, ΕΑΑΚίτης να κάνει και τις προσθέσεις... Ε δεν πάει πολύ;

Για το αδιάβλητο της διαδικασίας πρέπει στην επόμενη συνέλευση να υπάρχουν 1-2 υποστηρικτές από το ανεξάρτητο πλαίσιο να μετράνε και αυτοί τις ψήφους...
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

apolski έγραψε:+1 για τον ελεγχο των φοιτητων που ψηφιζουν στις ΓΣ.
Ειναι κατι εντελως λογικο και δεν συμφερει μονο αυτους που φερνουν ατομα τα οποια δεν εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν στην συγκεκριμενη ΓΣ. Μπορει καποιος που διαφωνει με την ιδεα αυτη να εξηγησει με λογικα επιχειρηματα γιατι διαφωνει?
Αν εννοεις στην αν υπαρχει κοσμος στην εισοδο και να ελεγχει:
Δεν ειναι πρακτικο
Προωθει την αστυνομοκρατια
Ορεξη να'χει ο αλλος να καθεται στην πορτα να ελεγχει οποιον μπαινει (και ξαναμπαινει)
Ποιος θα ελεγχει αυτον που ελεγχει;

Εκτος αν εννοεις την ωρα την καταμετρησης να εχει ο αλλος το πασο του εξω. +1 ωρα στην καταμετρηση για να ελεγχουν τα πασο (εκτος αν αρκει απλως να εχει πασο οποτε παλι δεν ελεγχεται κανενας)

+ αυτο που ειπε η longshot
+ το ιδιο για τους πρωτοετης. Πρωτη φορα ακουω για "Βεβαιωση οτι περασα στη σχολη" και προσωπικα δεν το βρισκω legit

@palasso. Γενικα ετσι πρεπει... Δλδ αν δεν το κανατε ειναι δικο σας σφαλμα. Πρεπει τουλαχιστον ενας απο καθε πλαισιο (παραπανω για ευκολια)

Edit: Εννοω οτι αυτοι ειναι οι κανονες
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MakisH
Real Name: MakisH
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MakisH »

Eλένη έγραψε:ΥΓ . Απ'οτι άκουσα στους χημικούς ψήφισαν με πάσο και βεβαίωση σπουδών
Δεν ισχύει, μονάχα ακουγόταν ως πιθανό πριν τη συνέλευση επειδή στην προηγούμενη υπήρξε "βαβούρα".
Ζητούνται βιβλία στο Αναγνωστήριο Χημικών Μηχανικών! Στείλτε μου αν θέλετε να δώσετε.
Άβαταρ μέλους
kapnogonos
Real Name: μαρκος

Δημοσίευση από kapnogonos »

Αυτό λέγεται φασισμός λέει ο Performance,
που έχει το σημα των ss totenkopf για avatar...
jakob
Portal Moderator
Portal Moderator
Real Name: jakob

Δημοσίευση από jakob »

Το point σας είναι γενικώς η αντιπαράθεση ή η σχολή; Είπαμε, είμαστε Ελληνες, αλλά ολοι κι όλοι είμαστε 200 άνθρωποι που ασχολούμαστε και αυτοί διχασμένοι στη μέση. Φοβερό. Συμβιβασμός δε παίζει να γίνει; Είναι και αυτό βασικό κεφάλαιο της πολιτικής για να προχωράμε στις δύσκολες καταστάσεις.
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”