Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 3/12

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

marousiotis
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 3/12

Δημοσίευση από marousiotis »

Από Δευτέρα όχι γιατί έχουμε κατάληψη μέχρι και την Τρίτη και νέα ΓΣ την Τρίτη. Οπότε από Τετάρτη. Να υποθέσω ότι αφού σταμάτησε η απεργία των διοικητικών, την Τρίτη δεν θα κατέβει πλαίσιο κατάληψης σωστά;
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Εγω λεω στις επομενες συνελευσεις αν ψηφιζουμε για καταληψη να "παραχωρουμε" και 3 μαθηματα μας για καθε εβδομαδα καταληψης. Και οποιος δεν εχει μαθημα να παραχωρησει και εχει φτασει στα 0 περασμενα μαθηματα να μην ψηφιζει. Αγωνας χωρις θυσιες δν γινεται, γινεται?

Πως στο διαολο συνδεεται το ενα με το αλλο μου εξηγειτε?
Μακαρι να κερδιζαμε πιο αξιοπρεπεις ορους διαβιωσης με το μικροτερο δυνατο κοστος.
Δεν κανουν το χομπυ τους οι εργαζομενοι οταν απεργουν.....

ΥΓ.Μετα απο αυτον τον αχταρμα θα ηθελα να επαναφερω προς το μεντερεισον τιμ την προταση μου για ποιοτικο κοινωνικα-πολιτικα σκαναρισμα και φιλτραρισμα των δημοσιευσεων απο ΕΜΕΝΑ.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
Performance
Real Name: -

Δημοσίευση από Performance »

papagalakos II έγραψε:Το παρακάτω γεγονός συνυπογράφεται από 111 συμφοιτητές μας. Νιώστε ακαδημαϊκή υπερηφάνεια για την έγκριση ποινικής δίωξης εις βάρος πρύτανη πανεπιστημίου.

Στον εισαγγελέα ο Θεοδόσης Πελεγρίνης
Προσωπικά δε θεωρώ ικανό τον Πελεγρίνη να ηγείτε του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της Ελλάδος..κανά ΤΕΙ ίσως!
Αυτή είναι η γνώμη μου, δε θέλω να επεκταθώ απλά το βλέπω έτσι.
jimmy
Real Name: Chuck

Δημοσίευση από jimmy »

κάποιοι ρίχνουν κατακόρυφα το επίπεδο

νομίζω πως οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί θα ήταν καλό να αποφεύγονταν
καθαρούς ουρανούς και καθαρές συνειδήσεις
Άβαταρ μέλους
SilverAuditore
Real Name: Αφροδίτη

Δημοσίευση από SilverAuditore »

marousiotis έγραψε:Από Δευτέρα όχι γιατί έχουμε κατάληψη μέχρι και την Τρίτη και νέα ΓΣ την Τρίτη. Οπότε από Τετάρτη. Να υποθέσω ότι αφού σταμάτησε η απεργία των διοικητικών, την Τρίτη δεν θα κατέβει πλαίσιο κατάληψης σωστά;
Ελπιζω αυτο να ειναι σαρκασμος και σαν αλλος sheldon να μην το αντιληφθηκα αμεσως!! Ειναι δυνατον να κανουμε καταληψη ενω οι διοικητικοι επιστρεφουν στη θεση τους; Σιγα που θα κανουμε και κονξες!!!
Don't lose your grip on the dreams of the past, you must fight just to keep them alive!!
marousiotis

Δυστυχώς δεν είναι σαρκασμός. Μέχρι και την Τρίτη έχει αποφασιστεί κατάληψη...
Άβαταρ μέλους
SilverAuditore

marousiotis έγραψε:Δυστυχώς δεν είναι σαρκασμός. Μέχρι και την Τρίτη έχει αποφασιστεί κατάληψη...
Ε φανταζομαι η αποφαση ακυρωνεται εφοσον (1) παρθηκε πριν η ληξη της απεργια και (2) δεν ειμαστε οι σταρ της καταστασης! Εμεις υποτιθεται οτι καναμε ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΗΗ!
Don't lose your grip on the dreams of the past, you must fight just to keep them alive!!
jakob
Portal Moderator
Portal Moderator
Real Name: jakob

Δημοσίευση από jakob »

Πέρα απο την πλάκα, είναι ανάγκη να γίνει νέα Γ.Σ. και να χαθεί η Δευτέρα εφόσον είναι επίσημη η λήξη της απεργίας; Mπορεί ο Σύλλογος να τροποποιήσει την απόφαση και η κατάληψη να λήξει μια μερα νωρίτερα.
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

νομιζω στη συνελευση της τριτης θα γινει 8==> σαφες ποιος λεει καταληψη επειδη δεν παει αλλο γενικα και ποιος λεει καταληψη και αγωνας μονο για να κερδισει ψηφαλακια.. ειλικρινα πιστευω παντως οτι και απο τεταρτη που θα ειμαστε ανοιχτα, δεν εχουμε πολυ καιρο μεχρι 8==> να ξανακλεισουμε (και δεν εννοω για χριστουγεννα)
btw τωρα που τα πλαισια για 8==> ανοιχτη σχολη ειναι 2 το ανεξαρτητο γαμαει το πλαισιο της επιτροπης αγωνας.. αν προστεθει και το κοινο πλαισιο σε αυτα τα 2, θα εχουμε 3 πλαισια που θα 8==> οδηγουν σε ανοιχτη σχολη..cool isnt it?
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
SilverAuditore

do urden έγραψε:νομιζω στη συνελευση της τριτης θα γινει 8==> σαφες ποιος λεει καταληψη επειδη δεν παει αλλο γενικα και ποιος λεει καταληψη και αγωνας μονο για να κερδισει ψηφαλακια.. ειλικρινα πιστευω παντως οτι και απο τεταρτη που θα ειμαστε ανοιχτα, δεν εχουμε πολυ καιρο μεχρι 8==> να ξανακλεισουμε (και δεν εννοω για χριστουγεννα)
btw τωρα που τα πλαισια για 8==> ανοιχτη σχολη ειναι 2 το ανεξαρτητο γαμαει το πλαισιο της επιτροπης αγωνας.. αν προστεθει και το κοινο πλαισιο σε αυτα τα 2, θα εχουμε 3 πλαισια που θα 8==> οδηγουν σε ανοιχτη σχολη..cool isnt it?
εγω απο το σχολιο σου 8==> καταλαβα. Ξαναπες πιο ευπρεπως.
marousiotis

@silverauditore
Είσαι μικρό έτος ε; Σύντομα θα μάθεις ότι η λογική δεν θα σου χρησιμεύσει και πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις... Όσο παράλογο κι αν σου φαίνεται η κατάληψη και η συνέλευση θα γίνουν κανονικά!
jakob
Portal Moderator
Portal Moderator
Real Name: jakob

Δημοσίευση από jakob »

do urden έγραψε:νομιζω στη συνελευση της τριτης θα γινει 8==> σαφες ποιος λεει καταληψη επειδη δεν παει αλλο γενικα και ποιος λεει καταληψη και αγωνας μονο για να κερδισει ψηφαλακια.. ειλικρινα πιστευω παντως οτι και απο τεταρτη που θα ειμαστε ανοιχτα, δεν εχουμε πολυ καιρο μεχρι 8==> να ξανακλεισουμε (και δεν εννοω για χριστουγεννα)

εγω γέλασα
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

λεω θα εχει πλακα που θα υπαρχουν 3 πλαισια θα λενε ανοοιχτη σχολη..θα ειναι ντερμπι απο την αναποδη αυτη τη φορα.. και το πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου ειναι οτι τωρα θα φανει ποιοι λενε καταληψη οντως επειδη πιστευουν οτι η καταληψη ειναι ενας αγωνας για να κερδισουμε αυτα που θελουμε και ποιοι λενε καταληψη για να κερδιζουνε ψηφους στις εκλογες.. το οτι σταματησε η απεργια δεν σημαινει οτι κερδισε καποιος.. τα αιτηματα της καταληψης παραμενουν αιτηματα και οχι κεκτημενα, επομενως ενας λογικος ανθρωπος θα ελεγε οτι αυτοι που λενε καταληψη πρεπει να συνεχισουν να λενε καταληψη..

(μη λες 8==> γιατι θα σου ερθει warning..8==> να λεμε) <3
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
SilverAuditore

marousiotis έγραψε:@silverauditore
Είσαι μικρό έτος ε; Σύντομα θα μάθεις ότι η λογική δεν θα σου χρησιμεύσει και πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις... Όσο παράλογο κι αν σου φαίνεται η κατάληψη και η συνέλευση θα γίνουν κανονικά!
Ειμαι απο τους πρωτοετεις που αναμενουν να σπουδασουν. Τι θελω και εγω τωρα και αγχωνομαι θα μου πεις εε;; Με τετοιους παραλογισμους και την αγανακτηση μου θα μου πουν στο τελος οτι ειμαι και δαπ, κατσε να γελασουμε τωρα! xD
Άβαταρ μέλους
dead
Real Name: Kollontai

Δημοσίευση από dead »

Αλήθεια πόσοι από τους "ανεξάρτητους" θα πάνε αύριο σε κάποια, οποιαδήποτε, συγκέντρωση για τον Γρηγορόπουλο? Μήπως είναι και αυτό ενα γεγονός πολύ μακρινό που δεν μας αφορά πλέον αφού το χρέος μας είναι μόνο να διαβάζουμε να γίνουμε καλοί επιστήμονες και πολίτες, να παρόυμε 5-6 νομπελ, να εκπολιτιστουμε κτλ κτλ. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ακόμα και η απολιτίκ αδράνεια είναι μια εξόχως πολιτική θέση στήριξης της εξουσίας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”