Αγγελίες "Σε είδα"

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Δεν καταλαβαινω γιατι ΤΟΣΗ επιθεση????????????????????????
Ειναι τοσο τραγικο αυτο που εκανα??????????????????????????
Βασικα δε ξερω σε ποιον να πρωτο-απαντησω :rolleyes:
Ασ τα παρουμε απο την αρχη,και οσους θυμηθω,τι να κανουμε...

1:ΟΥΤΕ τον παραμονευα,ΟΥΤΕ ημουν κρυμμενη πισω απο τους θαμνους περιμενωντας τον να περασει.Απλα οταν πραγματικα σου αρεσει καποιος ,πραγμα το οποιο μαλλον δε σας εχει συμβει ποτε,θυμασαι τα ΠΑΝΤΑ που εχουν σχεση με αυτον.Θυμασαι ποτε τον ειδες,τι φορουσε,αν σε κοιταξε,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

2:Γυμνασιο???Στο γυμνασιο δε θυμαμαι να ειχα κολλησει ετσι με καποιον,δεδομενου οτι στο γυμνασιο δεν εχεις την ωριμοτητα να καταλαβεις τι ειναι ερωτας...Ισωσ ανα διαβασετε λιιιιγο ποιηση να πιασετε καπως το νοημα...

3:Δε θυμαμαι ποιος,αλλα ο ενας ειπε οτι ειμαι ντουβαρι στα ερωτικα,το οποιο υπο συνθηκες δε αρνουμε,και καποιος αλλος ειπε οτι το να κυνηγας εσυ τον αντρα τον ξενερωνει...ΟΚ,ασ μου συνδυασει καποιος αυτα τα δυο.Πως να του μιλησω δειχνοντας οτι ενδιαφερομε (=>σε γουσταρω,σε κυνηγαω,σε διεκδικω) ΧΩΡΙΣ να καταλαβει οτι τον κυνηγαω και ξενερωσει
(δεν περιμενω απαντηση,μη ζοριζεστε...)

4:Ουτε $%@&*# εχω ,ουτε πιστευα οτι ειναι τοσο συγκλονιστικα τρομερο και φοβερο αυτο που εκανα.Για διαταραγμενη προσωπικοτητα,για το οτι κινδυνευει,κτλ,δε θα σχολιασω κατι,sorry...   :ssss:

Ειλικρινα εκνευριστικα-στεναχωρηθηκα με ολο αυτο!!!Δε το θεωρησα τοσο τραγικο(καθολου για την ακριβεια) και λυπαμαι για την αντιδραση σας... :?
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Πάντως θα συμφωνήσω με τον Slym. Πράγματι θέλει @@.
Κι επειδή έχω κάνει διάφορα τρελά πράγματα στο παρελθόν (ή "καμένα" όπως λέει ο sky), μάλιστα, πολύυυυυυυυ πιο τρελά από αυτό ( :oops: ), μαζί σου Rainbow! :D
Δε νομίζω να σε αποτρέψουν μερικά σχόλια (τα περισσότερα για "χαβαλέ" μεταξύ μας), έτσι; ;)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Rainbow μη μασάς! Εγώ σε πάω, και μακάρι να το βρεις το παλικάρι..μην ακούς τα μικροαστικά κόμπλεξ του καθενός! Βέβαια ελπίζω να μην είσαι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι ;)

@drcypher: Οιστρογόνα
@skywalker: το υπογλώσσιο... που είναι το υπογλώσσιο; Ακούς εκεί "ποια στίξη"... :S

Άβαταρ μέλους
The Godfather

Δημοσίευση από The Godfather »

Εγώ γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μέλος(κατά Κόκκαλη),rainbow είναι αρσενικό και προσπαθεί να κάνει πλάκα σε κάποιον;
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Hengeo »

Έχω διαλείψεις ή άλλαξε εντελώς η περιγραφή στο post με τα χαρακτηριστικά του αναζητούμενου;  :?  :?  :?

Μάλλον κάποιος σπάει πλάκα..  :roll:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

ναι, hengeo, τα άλλαξε. θα'χει τους λόγους της
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ρε rainbow, μη σκαλώνεις, για πλάκα τα γράφουμε όλα αυτά. Κουβέντα να γίνεται, posts να γίνονται, το θέμα σου να μένει στην κορυφή, να το διαβάσει κι αυτός που ψάχνεις να έρθει να σε βρει, να παντρευτείτε, να κάνετε παιδάκια, να τα στείλετε στο ΕΜΠ να σπουδάσουν (ο ορισμός του μαζοχισμού)...

Οκ, οκ το κόβω :D
Είπαμε, πλάκα κάνουμε...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ελιωσα! λολ! καψιμο κολαση πυρετος φλεγμωνη υπερθρμανση νατσουραλ ντιζαστερ! ελεοζελεοζελεοζ!!!!!!!!!!!111111111!!!!!!1111111111111111111(sin^2x +cos^2x)11!!!!!!!!!!!!!!!!!!lololol
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
panosssvent19
Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση από panosssvent19 »

Rainbow plaka spame ,kai egw mazi, me tin kardia kapoiou.Poli tha ithela na isastan sti thesi tis kai na min mporousate na brite ton anthropo pou oxi apla kinise to endiaferon,alla sas tarakounise to "uparxw kai i zwi einai orea".

Edw leme oti den uparxoun simera gunekes pou erwteuontai kai mia pragmatiki ekseresi pou prospathei na kanei tosa pragmata gia na brei tin eutixia tis tin douleuoume kanonika.:whatever:

Pragmatika MAKARI NA BRETHI :P  :P  :P  :P
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

ayti i syzitisi pisteyo oti einai makra min tin anoigeis edo.Isos pantos meta apo mia ilikia i gynaikes na einai arketa dyskolo na eroteytoun.
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ath

Δημοσίευση από ath »

Ρε κοριτσι rainbow αποφασισε!Μαθηματικο είναι,Φυσικό είναι έδινε κεραμεικά δεν έδινε!Αμα αλλάζεις κάθε 3 και λίγο τη περιγραφή  του που να καταλάβουμε ποιος είναι!!!
Μούφα μυρίζει εδώ
Rainbow

Δημοσίευση από Rainbow »

Λυπαμαι που το θεμα ξεφτιλιστηκε τοσο πολυ,και με αυτα τα δεδομενα(και ολη αυτη την π@π@ρολογια εκ μερους σας),επρεπε να περιμενατε οτι η περιγραφη θα αλλαζε...Διοτι υπο αυτες τις συμθηκες και εγω θα ντρεπομουν αν ημουν στη θεση του τυπου που ψαχνω.Οχι γιατι ειναι γελοιος(κατα την γνωμη σας) ο τροπος που το ψαχνω,αλλα γιατι γελοιοποιησατε το θεμα οσο δε παει αλλο με τα εξωπραγματικα σχολια σας.
Παρεπιπτωντος,δε νομιζω να ζητησα σχολιασμο εκ μερους.Ημουν ξεκαθαρη νομιζω...αν γνωριζετε κατι μιληστε αλλιως βγαλτε τον...
Με αυτα τα δεδομενα,κλεινω εδω τη συζητηση και την οποια αναζητηση.Λυπαμαι που ζητησα βοηθεια απο εσας.Κατα τα αλλα μπορειτε να συνεχισετε τις (ουαου!!! :shock: )εικασιες σας,στυλ καποιος σπαει πλακα,το μελος ειναι αντρας,κτλ...Ομολογω οτι ειναι ξεκαρδιστικες!!! :lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ! ! ! !
                                           :shock:
Άβαταρ μέλους
Μεταβαρόνος Isnogood

Δημοσίευση από Μεταβαρόνος Isnogood »

Rainbow έγραψε:Λυπαμαι που το θεμα ξεφτιλιστηκε τοσο πολυ,και με αυτα τα δεδομενα(και ολη αυτη την π@π@ρολογια εκ μερους σας),επρεπε να περιμενατε οτι η περιγραφη θα αλλαζε...Διοτι υπο αυτες τις συμθηκες και εγω θα ντρεπομουν αν ημουν στη θεση του τυπου που ψαχνω.Οχι γιατι ειναι γελοιος(κατα την γνωμη σας) ο τροπος που το ψαχνω,αλλα γιατι γελοιοποιησατε το θεμα οσο δε παει αλλο με τα εξωπραγματικα σχολια σας.
Παρεπιπτωντος,δε νομιζω να ζητησα σχολιασμο εκ μερους.Ημουν ξεκαθαρη νομιζω...αν γνωριζετε κατι μιληστε αλλιως βγαλτε τον...
Με αυτα τα δεδομενα,κλεινω εδω τη συζητηση και την οποια αναζητηση.Λυπαμαι που ζητησα βοηθεια απο εσας.Κατα τα αλλα μπορειτε να συνεχισετε τις (ουαου!!! :shock: )εικασιες σας,στυλ καποιος σπαει πλακα,το μελος ειναι αντρας,κτλ...Ομολογω οτι ειναι ξεκαρδιστικες!!! :lol:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ! ! ! !
                                           :shock:
Ο Επαναπροσδιορισμός του ΑΟΥΤΣ...
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

τελικα παρατηρω ......ελειψα λιγο κανατε το φορουμ οικο ανοχης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλητες!!!!!!!
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Δεν έχει κι άδικο....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας