Ειναι τοσο τραγικο αυτο που εκανα??????????????????????????
Βασικα δε ξερω σε ποιον να πρωτο-απαντησω
Ασ τα παρουμε απο την αρχη,και οσους θυμηθω,τι να κανουμε...
1:ΟΥΤΕ τον παραμονευα,ΟΥΤΕ ημουν κρυμμενη πισω απο τους θαμνους περιμενωντας τον να περασει.Απλα οταν πραγματικα σου αρεσει καποιος ,πραγμα το οποιο μαλλον δε σας εχει συμβει ποτε,θυμασαι τα ΠΑΝΤΑ που εχουν σχεση με αυτον.Θυμασαι ποτε τον ειδες,τι φορουσε,αν σε κοιταξε,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
2:Γυμνασιο???Στο γυμνασιο δε θυμαμαι να ειχα κολλησει ετσι με καποιον,δεδομενου οτι στο γυμνασιο δεν εχεις την ωριμοτητα να καταλαβεις τι ειναι ερωτας...Ισωσ ανα διαβασετε λιιιιγο ποιηση να πιασετε καπως το νοημα...
3:Δε θυμαμαι ποιος,αλλα ο ενας ειπε οτι ειμαι ντουβαρι στα ερωτικα,το οποιο υπο συνθηκες δε αρνουμε,και καποιος αλλος ειπε οτι το να κυνηγας εσυ τον αντρα τον ξενερωνει...ΟΚ,ασ μου συνδυασει καποιος αυτα τα δυο.Πως να του μιλησω δειχνοντας οτι ενδιαφερομε (=>σε γουσταρω,σε κυνηγαω,σε διεκδικω) ΧΩΡΙΣ να καταλαβει οτι τον κυνηγαω και ξενερωσει
(δεν περιμενω απαντηση,μη ζοριζεστε...)
4:Ουτε $%@&*# εχω ,ουτε πιστευα οτι ειναι τοσο συγκλονιστικα τρομερο και φοβερο αυτο που εκανα.Για διαταραγμενη προσωπικοτητα,για το οτι κινδυνευει,κτλ,δε θα σχολιασω κατι,sorry...
Ειλικρινα εκνευριστικα-στεναχωρηθηκα με ολο αυτο!!!Δε το θεωρησα τοσο τραγικο(καθολου για την ακριβεια) και λυπαμαι για την αντιδραση σας...