Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 10/12
- sos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Re: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Τρίτη 10/12
Εγγραφή (απ' όσο θυμάμαι) γίνεται μόνο στην αρχή του κάθε ακαδημαϊκού έτους, κι όχι σε κάθε εξάμηνο. Σε κάθε εξάμηνο γίνεται δήλωση μαθημάτων (και βιβλίων).
Για το πότε διαγράφεσαι, δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις διακοπή των σπουδών. Καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία.
Για το πότε διαγράφεσαι, δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι μπορείς να κάνεις διακοπή των σπουδών. Καλύτερα να ρωτήσεις στη γραμματεία.
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
- Wandering Spirit
- Real Name: Eleni
Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το αν θα προταθεί κατάληψη;
Επομενως ως πρωτοετης θα πρεπει να γραφτω δυο φορες στις ημερομηνιες (μια στο εμπ και μια ηλεκτρονικα) σε πρωτη φαση που δοθηκαν απο τον Πρυτανη στο ntua.grjakob έγραψε:Θα γραφτείς μια φορά με ολα τα δικαιολογητικά και απο εκει και περα γράφεσαι στην αρχή κάθε εξαμήνου ηλεκτρονικά.. Για να ξέρουν ποιοί παρακολουθούν μάλλον.. Επίσης αν δε γραφτείς για 2 συνεχόμενα διαγράφεσαι,ισχύει και στη ΣΕΜΦΕ?
Και εστω οτι στον φ.σ αποφασιζεται να σταματησει η καταληψη και αρχιζει μαθημα την επομενη... εφοσον αυτο γινει βασει το προγραμμα του Φαρακου ,την Τεταρτη εχουμε (οι πρωτοετεις) εργαστηριο "Εισαγωγη στον Προγραματισμο ". Ποτε θα γραφτουμε και ποτε θα κανουμε μαθημα (αρχιζει απο τις 8.45 και φτανει εως τις 5 )
Και κατι τελευταιο
Ακουσα απο ενα κοριτσι, πως η γραμματεια της σχολης ηταν ανοιχτη σημερα ισχυει κατι τετοιο?
"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."
-
jakob
- Portal Moderator

- Real Name: jakob
Δεν τρέχει κατι ρε συ, μπορεις να κάνεις μάθημα και γράφεσαι άλλη μέρα που θα έχεις χρόνο το πρωί
(εντος της προθεσμίας).
Περίμενε να βγάλει και πιο συγκεκριμένη ανακοίνωση ο Κοσμήτορας της σχολής μας για το περιθώριο εγγραφών.
Πλεον το semfe.gr εχει γίνει επίσημο σάιτ να πούμε, το άλλο δεν υφίσταται..
(εντος της προθεσμίας).
Περίμενε να βγάλει και πιο συγκεκριμένη ανακοίνωση ο Κοσμήτορας της σχολής μας για το περιθώριο εγγραφών.
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
Ενταξει ,ισως παραξενευομαι και εγω αδικως (διοτι φυσιολογικα οι εγγραφες θα γινονταν πριν αρχισουν τα μαθηματα, πραγμα που πλεον λογω των χρονικων περιθωριων δεν ειναι εφικτο).... αλλα ειχα ακουσει πως για τα εργαστηρια τουλαχισον θα πρεπει να εισαι εγγραμενος στη σεμφε (επειτα τιθενται το ζητημα των συγγραματων το οποιο εξαρταται απο την εγγραφη στη σχολη και να δηλωσεις.jakob έγραψε:Δεν τρέχει κατι ρε συ, μπορεις να κάνεις μάθημα και γράφεσαι άλλη μέρα που θα έχεις χρόνο το πρωί
(εντος της προθεσμίας).
Περίμενε να βγάλει και πιο συγκεκριμένη ανακοίνωση ο Κοσμήτορας της σχολής μας για το περιθώριο εγγραφών
"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."
-
jakob
- Portal Moderator

Σίγα μην γίνουν εργαστήρια χωρίς λίστα των φοιτητών..
Τα συγγράματα αργούν ακόμα!
Τα συγγράματα αργούν ακόμα!
- SilverAuditore
- Real Name: Αφροδίτη
Να και ενα τραγουδακι που περιγραφει τη σχεση μεταξυ ελληνικου πανεπιστημιου-σχολειου και ελληνικης-ευρωπαικης πολιτικης
m.youtube.com/watch?v=PNDl41HfvxI
m.youtube.com/watch?v=PNDl41HfvxI
Don't lose your grip on the dreams of the past, you must fight just to keep them alive!!
- aeriko
- Real Name: ...
Τα προηγούμενα χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, τα εργαστήρια του μαθήματος "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό" (Java I ) άρχιζαν 1-2 εβδομάδες μετά τα μαθήματα, για να έχουν διδαχθεί έστω τα στοιχειώδη ώστε να βασιστεί πάνω τους το εργαστήριο...
Φέτος, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα βέβαια...
Φέτος, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα βέβαια...
- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
Η δήλωση για συγγράμματα είναι μέχρι 20/12/2013 που είδα όταν μπήκα στον εύδοξο, τι αργούν? Και προθεσμία παραλαβής μέχρι 15/1/2014.
Πάντως άμα δεν γραφτείς για 2 εξάμηνα το να σε διαγράψουν μου φαίνεται λίγο ακραίο.
Πάντως άμα δεν γραφτείς για 2 εξάμηνα το να σε διαγράψουν μου φαίνεται λίγο ακραίο.
-
jakob
- Portal Moderator

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 11/12 (ας πούμε) και δηλώσεις συγγραμάτων μέχρι 20/12?
Σκέφτηκα οτι μπορεί να έπαιρνε κάποια παράταση.
Αυτό με τα 2 εξάμηνα ισχύει σε άλλες σχολές όντως, μάλλον είναι θέμα εσωτερικού κανονισμού.
Σκέφτηκα οτι μπορεί να έπαιρνε κάποια παράταση.
Αυτό με τα 2 εξάμηνα ισχύει σε άλλες σχολές όντως, μάλλον είναι θέμα εσωτερικού κανονισμού.
-
semfitopoulo
- Real Name: omg
Καλησπέρα, το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής έχει κανονιστεί ??
Η διδασκαλία για τα μεγαλύτερα έτη ξεκίνησε όντως 2/12 ? Ξεκίνησε / θα ξεκινήσει μήπως αυτήν την εβδομάδα ?
Θα συζητηθούν και αυτά σήμερα στη ΓΣ ?
Η διδασκαλία για τα μεγαλύτερα έτη ξεκίνησε όντως 2/12 ? Ξεκίνησε / θα ξεκινήσει μήπως αυτήν την εβδομάδα ?
Η διαγραφη σε περιπτωση μη εγγραφης για 2 συνεχομενα εξαμηνα ισχυει οντως (ακραιο η μη) και ειναι για ολες τις σχολες. Δεν ειναι θεμα εσωτερικου κανονισμου του καθε ιδρυματος, ηταν μεσα στο νομο Διαμαντοπουλου που ψηφιστηκε το 2011 και ισχυει καθολικα. Αν παρ'ολα αυτα εχει κανει καποιος επισημη διακοπη σπουδων προφανως δεν τον πιανει.
-
faskomilo
- Real Name: zirkonia
Μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αφού μέχρι και σήμερα ήταν κλειστή η σχολή.semfitopoulo έγραψε:Καλησπέρα, το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής έχει κανονιστεί ??
Φαντάζομαι ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων θα μείνει ίδιο απλά με άλλες ημερομηνίες.
Για την εξεταστική δεν έχω ιδέα. Νομίζω όμως ότι δεν προλαβαίνουμε να δώσουμε και θα πάμε
για διπλές χειμερινές- εαρινές.
-
palasso
- Real Name: Vassilis
Κι εγώ πιστεύω αυτό θα γίνει για τις εξεταστικές. Για το πρόγραμμα μαθημάτων, έχει βγει εδώ και δύο εβδομάδες και ξεκινάει 1.5 εβδομάδα καθυστερημένα από το πλάνο...faskomilo έγραψε:Μαθήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα αφού μέχρι και σήμερα ήταν κλειστή η σχολή.
Φαντάζομαι ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων θα μείνει ίδιο απλά με άλλες ημερομηνίες.
Για την εξεταστική δεν έχω ιδέα. Νομίζω όμως ότι δεν προλαβαίνουμε να δώσουμε και θα πάμε
για διπλές χειμερινές- εαρινές.
Επίσης απ' ότι φαίνεται αύριο έχει συνέλευση ΣΕΜΦΕ για να βγουν επιπλέον ανακοινώσεις μεταξύ άλλων.
- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
Αφού όλα τα άλλα ιδρύματα στην ελλάδα κάνουν μάθημα κανονικά εδώ και τόσο καιρό. Γιατί να πάρει παράταση?jakob έγραψε:Σκέφτηκα οτι μπορεί να έπαιρνε κάποια παράταση.