καθως εχετε και εσεις κ εμεις πλ δυσκολες σχολες και αρκετα κοινα μαθηματα νομιζω με νιωθετε
ειμαι 3 ετος..
εχω περασει 5/35 μαθηματα ως τωρα(2 προγραμματισμους 1 ετους , μαθ αναλ 2 και υλικα και ιστορια )
Και εχω κουτσοδιαβασει γραμμικη αλγεβρα και αναλυση 1 οπου κοπηκα με 4 και 2 τ σεπτεβρη.
χρωσταω 30/35 ως τωρα(55 γ πτυχιο). Και επειδη με επιασε μεγαλη απελπισια καθως ουτε το αντικειμενο με τρελαινει αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο και δεν την παλευω στην παρακολουθηση μπηκα στο τριπακι να ξαναδωσω για πανελλαδικες..με στοχο ισως πληροφορικη στο παπει .
βασικα ουτε αυτο ειναι κατι για το οποιο τρελενομαι αλλα δεν υπαρχει και καποια σχολη π να με τρελενει στην παρουσα φαση.
επισης απο οτι εχω καταλαβει δεν μπορω να διαβαζω μεσα στο εξαμηνο και μονο υπο πιεση λιγο πριν δωσω καθως γενικα τα μαθηματικα , η φυσικη , τα κυκλωματα κλπ κλπ μου φαινονται πολυ δυσκολα και δεν τρελαινομαι απο αποψη ενδιαφεροντος..
γενικα εχω βαρεθει τον εαυτο μου να κολλαει πανω απο μια ασκηση χωρις να βγαινει τιποτα και ολο αυτο να ειναι ματαιο
απο την εμπειρια σας πιστευετε οτι κανω σωστα ?δεδομενου οτι σε 2 χρονια εχω περασει μονο 5 μαθηματα
και δεν ειναι οτι δεν ειχα καμια επαφη ουτε οτι εκανα ζωαρα και τα χα γραμμενα..απλα πηγαινα σε παραδοσεις με ολη την καλη διαθεση αλλα παντα καπου χανομουνα....
επισης τον εξυπνο τροπο διαβασματος δηλ παλια θεματα κ σημειωσεις στο τελος τ 2 ετους τον εμαθα αλλα και παλι νμζ οτι ειναι πολυ κοπιαστικος
απλα το θεμα ειναι οτι αμα αλλαξω σχολη και ξενερωσω παλι ,οχι λογω μαθηματων αλλα λογω κλιματος παρεων πχ θα με καταρρακωσει πολυ ψυχολογικα..