Osoi einai poromenoi me ta paixnidia manager,tora pou teleionei i exetastiki as dokimasoun afto to teleio online manager game. Den prokeite na to metaniosoun me tpt.exei peripou 1000000 users se olo to kosmo.
http://www.hattrick.org
On line manager game
Συντονιστής: Chris
- Jason24
- Real Name: Christodoulou Iasonas
- Facebook ID: 0
On line manager game
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΥΡΙΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
ΑΦΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑΔΕΣ
ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚ' ΗΤΑΝ ΚΙ ΨΥΧΗ
ΚΙ' ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ' ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!
- chelsea13
- Real Name: Alex
makran to kalytero paixnidi manager einai kata thn apopsh mou to http://www.managerzone.com
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
Στο hattrick έχω ήδη κάνει account και προσπαθώ να βγάλω άκρη με το τι θα γίνει με το που θα ξεκινήσω...
Αν μου δώσετε ο καθένας μια σύντομη περιγραφή και έναν οδηγό για τα πρώτα βήματα σε κάθε παιχνίδι, ίσως να το σκεφτώ.
To καλύτερο how-to κερδίζει!
(Απ' όσο βλέπω πάντως στο managerzone παίζει γενικά πολύ γραφικό και συνήθως τέτοια παιχνίδια έχουν περισσότερα bugs).
Θυμήθηκα πάντως τώρα εποχές που καιγόμασταν με το crims κάποιοι παππούδες εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε) και δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό για το πτυχίο μου να ασχοληθώ.
Άσε που είναι ένα σωρό πράγματα στο καθένα κι έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Γενικά, είμαι της φιλοσοφίας του να μην παίζω σε ένα παιχνίδι αν δεν είμαι καλός, οπότε η "χαρα της συμμετοχής" με αφήνει παγερά αδιάφορο εκτός κι αν πρόκειται για κάνα κανονικό ποδοόσφαιρο με κλωτσιές μπουνιές και τέτοια.
Αν μου δώσετε ο καθένας μια σύντομη περιγραφή και έναν οδηγό για τα πρώτα βήματα σε κάθε παιχνίδι, ίσως να το σκεφτώ.
To καλύτερο how-to κερδίζει!
(Απ' όσο βλέπω πάντως στο managerzone παίζει γενικά πολύ γραφικό και συνήθως τέτοια παιχνίδια έχουν περισσότερα bugs).
Θυμήθηκα πάντως τώρα εποχές που καιγόμασταν με το crims κάποιοι παππούδες εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε) και δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό για το πτυχίο μου να ασχοληθώ.
Άσε που είναι ένα σωρό πράγματα στο καθένα κι έχω μπλέξει τα μπούτια μου. Γενικά, είμαι της φιλοσοφίας του να μην παίζω σε ένα παιχνίδι αν δεν είμαι καλός, οπότε η "χαρα της συμμετοχής" με αφήνει παγερά αδιάφορο εκτός κι αν πρόκειται για κάνα κανονικό ποδοόσφαιρο με κλωτσιές μπουνιές και τέτοια.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
εγω παιζω το παρομοιας λογικης http://www.basketsim.com μπασκετικο βεβαια οπως λεει και η λεξη!!!
πολυ καλο και το κριμς.... ε γουιζαρντ???
πολυ καλο και το κριμς.... ε γουιζαρντ???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα