NickNafplio έγραψε:
Το μόνο κόμμα που είναι κατά της παρασιτικής κομματοκρατίας εντός των θεσμών, και της παράλογης χρηματοδότησης των κομμάτων που την ευνοεί.
Και ο μόνος (κουρέας που ξυρίζει αυτούς που δεν ξυρίζονται μόνοι τους) που ξυρίζεται μόνος του!
Μπράβο ρε!
edit:
NickNafplio έγραψε:Το αποκορύφωμα ήταν χτες στους Ηλεκτρολόγους, όπου απ' ότι έμαθα, κάτι υπανάπτυκτοι χούλιγκανς πολιόρκησαν μια αίθουσα όπου φοιτητές έκαναν κάποιο μάθημα, βρίζοντας και πετώντας αντικείμενα στις πόρτες. Το επεισόδιο έλαβε τέλος μετά την επέμβαση κάποιων διοικητικών υπαλλήλων.
Σιγά τους χουλιγκανς. Κάτι δευτεροετά wannabe-εαακιτες ήταν, που το καναν μισά σοβαρά-μισά αστεία, επειδή μάλλον είχαν βαρεθεί στην πύλη. Μπροστά ήμουν, και τους δούλευα μες τα μούτρα τους.
Συνημμένα
1800427_10201494721866048_1198988101_n.jpg (11.95 KiB) Προβλήθηκε 5176 φορές
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
StEf8eO έγραψε:@NickNafplio αλήθεια στο λέω δεν έχω καμία πρόθεση να σε προσβάλω αλλά δεν καταλαβαίνεις μου φαίνεται ποιο είναι το πρόβλημα.Παρόλο που δεν ξέρω με ποιον τρόπο ή ποιες ικανότητες ζητήθηκαν τη στιγμή της πρόσληψης αυτών των ανθρώπων εγώ είμαι έτοιμος να υποθέσω ότι αρκετοί απ' αυτούς κακώς εργάζονται σ' αυτό τον χώρο διότι δεν είναι κατάλληλα καταρτισμένοι, πως λύνουμε τώρα το πρόβλημα ? το προφανές ,διεξάγεις διαγωνισμό και δίνεις ένα μικρό προβάδισμά σε μόρια σ΄αυτούς που είναι κοντά στα όρια συνταξιοδότησης , και τέλος πάντων με όποια διαδικασία θες που να εξακριβώνει τις κατάλληλες ικανότητες αντικαθιστώντας αυτούς που πρέπει.Η πρόταση της κυβέρνησης όμως έχει ένα λεπτό ύπουλο σημείο, δεν μιλάει για αντικατάσταση εκείνων που κριθούν ακατάλληλοι κι εδώ είναι όλη η ουσία, ούτε διασαφηνίζει τα κριτήρια με τα οποία θα αξιολογηθούν οι εργαζόμενοι με κάποια επιστημονική αιτιολόγηση.Με λίγα λόγια αυτό που θέλει να κάνει είναι απόλυτη μείωση στον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων, τίθενται λοιπόν το ερώτημα , έχουμε παραπάνω απ' όσους χρειαζόμαστε ? αρκεί απλά να κοιτάξεις τα στοιχεία και δεν θα χεις καμιά απορία στο ότι περαιτέρω μείωση εκεί σημαίνει και περαιτέρω μείωση του επιπέδου του ιδρύματος, για να μην μιλήσουμε για τις πολλαπλασιαστικές συνέπειες που έχουν οι απολύσεις χωρίς αναπληρώσεις στις θέσεις του δημοσίου τομέα στον ιδιωτικό.Ολο αυτό το πλαίσιο πολιτικών δεν έχει καμία οικονομική ή πρακτική λογική πράγμα που σε εξαναγκάζει να υποθέσεις ότι κάποιο άλλο είναι το κίνητρο τους.
Υ.Γ Δεν μπορώ να μη σχολιάσω τη πολιτική σου επιλογή,πιστεύεις πραγματικά ότι αυτά που προτείνει ο Τζίμερος είναι οι αλλαγές που χρειαζόμαστε σαν χώρα ή απλά έχεις κάποιο προσωπικό όφελος ??
Δεν είπα πουθενά ότι οι τραγικοί χειρισμοί των ανεπάγγελτων της κυβέρνησης θα έχουν το παραμικρό όφελος. Το αντίθετο μάλιστα. Για να λειτουργήσει πλέον το ίδρυμα χρειάζεται σοβαρό management πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Ναι συμφωνώ απόλυτα με τις προτάσεις του εν λόγω πολιτικού χώρου, που δεν ταυτίζονται με τις θέσεις ενός ανθρώπου (Τζήμερος) αλλά πολλών αποδεδειγμένα ικανών ανθρώπων. Τώρα δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα επιδίωκε το οποιοδήποτε όφελος με το να υποστηρίξει ένα κόμμα με τέτοια ποσοστά.
@Αντώνης: Είπα τα πράγματα όπως μου τα μετέφεραν φοιτητές που έκαναν μάθημα. Δεν ήμουν μπροστά. Ακόμα κι έτσι όμως, όταν στο πανεπιστήμιο έχεις άτομα που συμπεριφέρονται έτσι, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το σύστημα εισαγωγής και τις προϋποθέσεις διατήρησης της φοιτητικής ιδιότητας.
Οταν καποιος postαρει κατι της παραταξης του τον κοβουμε λεγοντας του "το semfe.gr δεν ειναι το τραπεζακι της παραταξης σου".
Εσενα τι να σου πουμε για το avatar σου;
Δε θέλω ούτε να πάρω το μέρος κανενός, ούτε να μπω απέναντι σε κάποιον, αλλά αν κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ έβγαινε με αβαταρ το σήμα της ΔΑΠ της ΠΚΣ ή ΕΑΑΚ κ.λπ. μάλλον θα είχε φάει προειδοποίηση πολύ γρήγορα για να το αλλάξει...
Όσο για το Νικολάκη, ξεκινάς με τη προώθηση του νεοφιλελευθερισμού και των πιο φανατικών εκφραστών του, οι οποίοι είναι οι μόνοι που δεν είχαν προβλέψει τη κρίση αφού έτσι κι αλλιώς δε θα τη πληρώσουν αυτοί(οπότε τίθεται το δίλημμα άγνοια ή δόλος), συνεχίζεις με την αναγωγή της πολιτικοποίησης των φοιτητών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις στη κύρια αιτία για τα προβλήματα των ΑΕΙ και τελειώνεις με το αίτημα της θέσπισης πολιτικών κριτηρίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δε τον αφήνει.
Στο άρθρο γράφει : "Κάποια στιγμή άρχισαν να ανάβουν τα αίματα, ανέβασαν τα παιδιά παραπάνω τον τόνο της φωνής τους, μιλούσαν στον ενικό κλπ κλπ και με κάποιον τρόπο (που δεν θυμάμαι) βρέθηκαν τελικά εκτός αίθουσας, και ο καθηγητής κλείδωσε".
Οπότε αφού αυτός ο αθώος "φοιτητής" ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ μπορούμε ελεύθερα να υποθέσουμε οτι ο καθηγητής βιαιοπράγησε. Γιατί όχι? Φυσικά όταν πρόσφατα το πολυτεχνείο απειλούνταν με εισβολή από ματ όλοι αυτοί οι τιμητές του φασισμού το βουλώσανε, αφού έτσι θα τσακίζονταν τα λαμόγια οι απεργοί και η όποια συμπαράσταση. 'Οταν απειλείται η αυτιστική μας κανονικότητα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την βία, τον αυταρχισμό και τον κρατικά επιδοτούμενο φασισμό.