Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dead
Real Name: Kollontai

Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Δημοσίευση από dead »

semfetamine έγραψε:
Είναι προφανής η ειρωνία και ο παραλληλισμός της επιγραφής των πυλών, με το σημερινό concept "εργατικότητα, χαμόγελο, και όλα θα πάνε καλά". (εντάξει δεν περίμενα να το καταλάβεις, μπορείς να μείνεις στο άβαταρ που έχει πιο εύληπτο νόημα)

Αν σκεφτείς ότι καθημερινά πρέπει να πηδήξω κάγκελα, να κλειδαμπαρωθώ, και να κλείσω φώτα διαδρόμου και γραφείου για να κάνω λίγη έρευνα για το καλό σου (έχω τελειώσει με τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις), δεν είναι και πολύ λογικό να με λές εσύ φασίστα.. ε?
Την οποία ειρωνία την έχεις επιβεβαιώσει τόσες και τόσες φορές με αυτά πουγράφεις τα οποία καταδικάζουν την ηθική της εργασίας. Το avatar ίσα ίσα ενισχύει τον χαρακτηρισμό φασίστας διότι αποτυγχάνεις να δείς το σεξιστικό του και καλά αστείου θεάματος. Βέβαια δεν περιμένεις κάτι παραπάνω από φασίστα. Κάνεις έρευνα για το καλό μου? Δεν το αποκλείω. Κοινοποίησε την αν είναι τόσο σημαντική. Να σου στήσουμε και έναν ανδριάντα στην τελική. Εσύ που είσαι και τόσο άξιος και δεν καταδέχεσαι να κάτσεις σε ουρά. Για τα υπόλοιπα που λές φώτα, πύλες κτλ. το οτι είσαι απεργοσπάστης σου λέει κάτι ή μπα?
pauldirac
Real Name: ?

Δημοσίευση από pauldirac »

dead έγραψε:
semfetamine έγραψε:
Είναι προφανής η ειρωνία και ο παραλληλισμός της επιγραφής των πυλών, με το σημερινό concept "εργατικότητα, χαμόγελο, και όλα θα πάνε καλά". (εντάξει δεν περίμενα να το καταλάβεις, μπορείς να μείνεις στο άβαταρ που έχει πιο εύληπτο νόημα)

Αν σκεφτείς ότι καθημερινά πρέπει να πηδήξω κάγκελα, να κλειδαμπαρωθώ, και να κλείσω φώτα διαδρόμου και γραφείου για να κάνω λίγη έρευνα για το καλό σου (έχω τελειώσει με τις ακαδημαϊκές μου υποχρεώσεις), δεν είναι και πολύ λογικό να με λές εσύ φασίστα.. ε?
Την οποία ειρωνία την έχεις επιβεβαιώσει τόσες και τόσες φορές με αυτά πουγράφεις τα οποία καταδικάζουν την ηθική της εργασίας. Το avatar ίσα ίσα ενισχύει τον χαρακτηρισμό φασίστας διότι αποτυγχάνεις να δείς το σεξιστικό του και καλά αστείου θεάματος. Βέβαια δεν περιμένεις κάτι παραπάνω από φασίστα. Κάνεις έρευνα για το καλό μου? Δεν το αποκλείω. Κοινοποίησε την αν είναι τόσο σημαντική. Να σου στήσουμε και έναν ανδριάντα στην τελική. Εσύ που είσαι και τόσο άξιος και δεν καταδέχεσαι να κάτσεις σε ουρά. Για τα υπόλοιπα που λές φώτα, πύλες κτλ. το οτι είσαι απεργοσπάστης σου λέει κάτι ή μπα?
Με αυτά που έχεις γράψει σε αυτό το thread και χωρίς να σε έχω ξαναπαρακολουθήσει θέλω να σου κάνω μία ερώτηση.Είσαι πραγματικά τόσο βλάκας ή μας κάνεις πλάκα;;;
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

pauldirac έγραψε:
Με αυτά που έχεις γράψει σε αυτό το thread και χωρίς να σε έχω ξαναπαρακολουθήσει θέλω να σου κάνω μία ερώτηση.Είσαι πραγματικά τόσο βλάκας ή μας κάνεις πλάκα;;;
Ωπ και άλλος νομπελίστας. Όχι σας τρολάρω βλακαμά.
Άβαταρ μέλους
semfetamine
Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από semfetamine »

dead έγραψε: Την οποία ειρωνία την έχεις επιβεβαιώσει τόσες και τόσες φορές με αυτά πουγράφεις τα οποία καταδικάζουν την ηθική της εργασίας. Το avatar ίσα ίσα ενισχύει τον χαρακτηρισμό φασίστας διότι αποτυγχάνεις να δείς το σεξιστικό του και καλά αστείου θεάματος. Βέβαια δεν περιμένεις κάτι παραπάνω από φασίστα. Κάνεις έρευνα για το καλό μου? Δεν το αποκλείω. Κοινοποίησε την αν είναι τόσο σημαντική. Να σου στήσουμε και έναν ανδριάντα στην τελική. Εσύ που είσαι και τόσο άξιος και δεν καταδέχεσαι να κάτσεις σε ουρά. Για τα υπόλοιπα που λές φώτα, πύλες κτλ. το οτι είσαι απεργοσπάστης σου λέει κάτι ή μπα?
Κοίτα ποια είναι η πλάκα! Είμαι ο πρώτος απεργοσπάστης που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, την ώρα που οι απεργοί πληρώνονται και ανανεώνουν συμβάσεις κανονικά! Πέρασε κανείς από το πρωτόκολλο? Δουλεύει overtime, αμάξια απέξω, όλα τέλεια και απεργοσπαστικά!! Να χαρώ εγώ αγωνιστές!!

Άσε τους αδριάντες.. Τα φέρνει έτσι η ζωή και ο καθένας μας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει.

keep queueing
ARBEIT MACHT FREI
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Ρε σεις αφήστε το. Όταν εξηγείς με επιχειρήματα το γιατί αυτές οι πρακτικές δεν έχουν δημοκρατική νομιμοποίηση, και η απάντηση είναι ''είστε απεργοσπάστες''... ε καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

semfetamine έγραψε: Κοίτα ποια είναι η πλάκα! Είμαι ο πρώτος απεργοσπάστης που δουλεύει χωρίς να πληρώνεται, την ώρα που οι απεργοί πληρώνονται και ανανεώνουν συμβάσεις κανονικά! Πέρασε κανείς από το πρωτόκολλο? Δουλεύει overtime, αμάξια απέξω, όλα τέλεια και απεργοσπαστικά!! Να χαρώ εγώ αγωνιστές!!

Άσε τους αδριάντες.. Τα φέρνει έτσι η ζωή και ο καθένας μας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει.

keep queueing
'Ετσι μπράβο. Συνέχισε την παραπληροφόρηση. Διαθεσιμότητα, αναδρομική παρακράτηση μισθών κτλ που έχουν εξηγήσει τόσες φορές οι εργαζόμενοι απλές λεπτομέρειες ανάξιες αναφοράς. Είσαι σε κάποιον σύλλογο μεταπτυχιακών, διδακτορικών που διεκδικούν αμοιβή για την εργασία που κάνουν ή περιμένεις να πέσει και αυτό από τον ουρανό? Τώρα για τη ζωή έχεις δίκιο άμα είσαι καλός, όμορφος και εργατικός θα σου δώσει όλα τα καλά του κόσμου. Μια χαρά θα πάνε όλα. Πίστευε και μη ερεύνα.
Άβαταρ μέλους
semfetamine
Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος

Δημοσίευση από semfetamine »

Τα υπόλοιπα αύριο, γιατί προσπαθώ να πάρω τον Πρετεντέρη να μου δώσει γραμμή και δεν χτυπάει καν! Μάλλον θα 'ναι στα υπόγεια της ΕΥΠ και δεν έχει σήμα, ή έχουν βάλει την RF ομπρέλα που δανείζεται κι ο Κωλέτσος που και που..
ARBEIT MACHT FREI
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Μην ξεχάσεις τα μολύβια σου.
dcd
Real Name: dead can dance

Δημοσίευση από dcd »

άσχετο! είχαν συνέλευση σήμερα οι εργαζόμενοι? Υπάρχει κάποιο νέο?
Άβαταρ μέλους
pasquale
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από pasquale »

Σύμφωνα με το παρακάτω λινκ συνέλευση έχουν αύριο Τρίτη στις 11:00
http://weblab.chemeng.ntua.gr/syldpemp/
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

NickNafplio έγραψε:
ΥΓ: Είπα ότι ένα κόμμα που οι πρακτικές του δεν βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία της κοινωνίας, δεν μπορεί να εφαρμόζει τις πρακτικές αυτές σε ένα κρατικό Ίδρυμα που χρηματοδοτείται από όλους τους πολίτες, όχι ότι πρέπει να πάψει να προσπαθεί να πείσει περισσότερο κόσμο. Το αντεπιχείρημα "άρα με τη λογική σου η Δημιουργία Ξανά πρέπει να διαλυθεί" απλά με ξεπερνά.
Οτι η πλειοψηφία είσαι εσύ και οι όμοιοι σου. Τι πιο δημοκρατικό λοιπόν απο το να γίνει ένα δημοψήφισμα για το θέμα "θέλετε σε μια σχολή 2000 ατόμων να μείνουν 2 διοικητικοί"? Επίσης η αστυνομία πληρώνεται από όλο το λαό και έχει καταντήσει εκτροφείο του κάθε κομπλεξικού μικροαστού που την είδε εξουσία. Με την πρακτική της λεβεντομαλακίας, της συκοφαντίας, των εξυπνακισμών του Τζήμερου συμφωνείς?
dcd
Real Name: dead can dance

Δημοσίευση από dcd »

pasquale έγραψε:Σύμφωνα με το παρακάτω λινκ συνέλευση έχουν αύριο Τρίτη στις 11:00
http://weblab.chemeng.ntua.gr/syldpemp/
Ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

dead ΜΠΡΑΒΟ!! :shock: :shock: :shock:
Κατάφερες να με κάνεις να συμπαθήσω τον "ναφπλιότηνίκ"...
Πραγματικά είσαι το ζωντανό παράδειγμα απ' ό,τι έχω μισήσει περισσότερο σε αυτή τη γαμ*μένη, κωλοπουτά*α, κωλοχώρα και γενικότερα σε αυτή τη γαμ*κοινωνια που ζούμε.
Ακόμα και ο πιό εμετικός φιλελεύθερος του φόρουμ πλέον μοιάζει με φτερωτό αγγελούδι της αγάπης στα μάτια μου.
dead έγραψε: Όχι σας τρολάρω βλακαμά.
Πραγματικά ελπίζω να "τρολάρεις".
Off Topic
dead έγραψε:Πίστευε και μη ερεύνα.
Είναι: "Πίστευε και μη, ερεύνα"
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Libo έγραψε:dead ΜΠΡΑΒΟ!! :shock: :shock: :shock:
Κατάφερες να με κάνεις να συμπαθήσω τον "ναφπλιότηνίκ"...
Πραγματικά είσαι το ζωντανό παράδειγμα απ' ό,τι έχω μισήσει περισσότερο σε αυτή τη γαμ*μένη, κωλοπουτά*α, κωλοχώρα και γενικότερα σε αυτή τη γαμ*κοινωνια που ζούμε.
Ακόμα και ο πιό εμετικός φιλελεύθερος του φόρουμ πλέον μοιάζει με φτερωτό αγγελούδι της αγάπης στα μάτια μου.
dead έγραψε: Όχι σας τρολάρω βλακαμά.
Πραγματικά ελπίζω να "τρολάρεις".
Off Topic
dead έγραψε:Πίστευε και μη ερεύνα.
Είναι: "Πίστευε και μη, ερεύνα"
Δεν πειράζει αρκεί που συμφιλιωθήκατε με τον νικ. Αν θες το εξηγείς λίγο παραπάνω τι ακριβώς μισείς.

http://blog.atheia.gr/2010/03/22/2010-03-22/
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

dead έγραψε:Δεν πειράζει αρκεί που συμφιλιωθήκατε με τον νικ. Αν θες το εξηγείς λίγο παραπάνω τι ακριβώς μισείς.

http://blog.atheia.gr/2010/03/22/2010-03-22/
Το "πόϊντοφβιού" σου από τα λεγόμενα σου σε αυτό το "τόπικ" είναι πιο μονόπλευρο και στατικό ακόμα και από αυτό του πιο τελευταίου χρυσαυγίτη. Ακόμα και ο ματατζής που ζει κάπως έτσι: δέρνω γιαγάκα στην πορεία, τρώω σουτζουκάκια της μαμάκας, βλέπω Πρετεντέρη, παίζω το πουλί μου, "ριπίτ" έχει πιο σφαιρική άποψη από εσένα. Σε κάθε σου επιχείρημα μετατρέπεις τον καθημερινό φοιτητή που συζητάει τα προσωπικά ακαδημαϊκά του προβήματα σε φασιστικό μεγακτήνος που αδιαφορεί παντελώς για τα "κοινά". Τα αντεπιχειρήματα σου στις συζητήσεις τόσο με "νικνάφπλιο" όσο και με "σεμφεταμίν" έχουν μικρότερο βάθος από ένα νανο-άνγκστρομ. Όπως είπε και ένας σοφός: It's not personal, i don't like anybody.
Off Topic
Γενικά συμφωνώ με τις τωρινές απεργίες , αλλά οι συμμετέχοντες σ' αυτές, είτε θες να το πιστέψεις είτε οχι, είναι πιο "παρτάκηδες" ακόμα και από τον "νικνάφπλιο" (το μεγαλύτερο ποσοστό τους). Σκέψου απλά τι θα γινόταν αν όλα τα "μέτρα" που έχουν εφαρμοστεί τα τελευταία 2 χρόνια εφαρμόζονταν μέσα σε 24 ώρες...
Όσο για το "Πίστευε και μη, ερεύνα"...
Πηγή: Explicit Content
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”