Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dead
Real Name: Kollontai

Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Δημοσίευση από dead »

Libo έγραψε:
Δίκιο έχεις δεν έχω σφαιρική άποψη. Δεν θέλω να έχω. Δεν υπάρχει ταξική συνεργασία. Δεν θα εξετάσω για χιλιοστή φορά τα επιχειρήματα του κάθε τελειωμένου φιλελέ επειδή ξαναέγιναν μόδα. Αποδείχθηκαν εσφαλμένα. Ο χαρακτηρισμός μερίδας των ατόμων που αποτελούνε τη σχολή αυτή ως άχρηστοι, τεμπέληδες, ανάξιοι δεν σε ενοχλέι? Σωστά αναφέρεις το τι θα γινόταν αν τα μέτρα εφαρμόζονταν συμπυκνωμένα. Λες και τώρα δεν είναι κρίσιμες ώρες και δεν χρειάζεται να στηριχτει η οποιαδήποτε κινητοποίηση. Τώρα αν το σοβαρό επιχείρημα ειναι: το πολυτεχνείο λειτουργεί με φόρους = εγώ δεν συμφωνώ με την απεργιά και έτσι πιστεύω σκέφτεται και η κοινωνία = σκατά στους απεργούς πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Libo
Real Name: HATE
Facebook ID: 666

Δημοσίευση από Libo »

dead έγραψε:Δίκιο έχεις δεν έχω σφαιρική άποψη. Δεν θέλω να έχω.
Αδελφέ, με κάλυψες. Καληνύχτα.
I Have No Mouth, and I Must Scream...

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Libo έγραψε:
dead έγραψε:Δίκιο έχεις δεν έχω σφαιρική άποψη. Δεν θέλω να έχω.
Αδελφέ, με κάλυψες. Καληνύχτα.
Περίεργο? Ναι την "σφαιρική" άποψη που λέει "εντάξει μωρέ οι αγορές επικρατήσανε και οι ουτοπίες, η βόρεια Κορέα ξέρω εγώ ας αποδεχτούμε τη μοίρα μας και ας ελπίσουμε οτι για όλα θα φροντίσει ο καπιταλισμός με κάποιο μαγικό τρόπο" και ότι απορρέει από αυτήν, την απεχθάνομαι μέχρι τέλους. Βλέπεις όλους αυτούς τους ρήτορες της ανάπτυξης και του οικονομικού μεσσιανισμού και καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για άτομα που μιλάνε εκ του ασφαλούς, που ποτέ δεν φαντάστηκαν τον εαυτό τους στη θέση των θυμάτων των πολιτικών τους

Ο ελιτισμός είναι μια μορφή φασισμού.
Άβαταρ μέλους
mpekriiiiiis
Real Name: Κώστας

Δημοσίευση από mpekriiiiiis »

Είμαι στρατό και θέλω να κανονίσω την άδεια μου. Η εξεταστική θα επηρεαστεί από όλα αυτά? ΣΟΣ
ΕικόναWhat is the life ,don't you wonder?what is above us in the sky?
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

dead έγραψε:
Georgrinder έγραψε:
dead έγραψε:Η κυβέρνηση σου.
Η οποία είναι και δικιά σου σε περίπτωση που το ξέχασες.
(ο τίτλος "αγωνιστής" δεν σε κάνει και τπτ σπέσιαλ φίλε.)
Θα θελα πολύ να σουν στην θέση του παιδιού να βλεπα τι θα κανες.
Δικία μου μια κυβέρνηση αστικής δημοκρατίας του 24%. Ενδιαφέρον. Αγωνιστής και μάλιστα σε εισαγωγικά άλλος το έγραψε. 'Οχι εγώ. Εσύ που αποφασίζεις να το παίξεις απολίτικος κριτής των πάντων μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα αυτοεπιβεβαίωσης. Για την εξεταστική και εμένα με συμφέρει να δώσω τώρα. Υπάρχει βέβαια και μια αντικειμενική πραγματικότητα που ξεπερνά το ιδιωτικό συμφέρον.
Που ξέρεις ρε κομπλεξαρα τι ψηφίζει ο καθένας? Πολιτική ενόραση από το ίντερνετ σπουδάζεις? Να υποθέσω και εγώ ότι όλα αυτά τα κάνεις με πλάτες τα λεφτά του μπαμπά έτσι αυθαίρετα? Να υποθέσω ότι δεν έχεις δουλέψει μια φορά στην ζωή σου? Πιτσιρίκι είσαι.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Georgrinder έγραψε:
Που ξέρεις ρε κομπλεξαρα τι ψηφίζει ο καθένας? Πολιτική ενόραση από το ίντερνετ σπουδάζεις? Να υποθέσω και εγώ ότι όλα αυτά τα κάνεις με πλάτες τα λεφτά του μπαμπά έτσι αυθαίρετα? Να υποθέσω ότι δεν έχεις δουλέψει μια φορά στην ζωή σου? Πιτσιρίκι είσαι.
Υπέθεσε ο,τι εξυπηρετεί τον συλλογισμό σου. Τζάμπα είναι. ************************
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Τρί Ιουν 24, 2014 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Όχι προσωπικές επιθέσεις, παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Libo έγραψε:
Στην προηγούμενη απεργία των διοικητικών ο amine και ο marous. είπαν αντίστοιχα τα εξής βαθυστόχαστα και σφαιρικά: "παρτε μπούλους όλοι τώρα το πάρτι τελείωσε" και "μονο με ΜΑΤ καταλαβαίνουν αυτοί". Εκεί δεν εβγάλες τόση ιερή αγανάκτηση και μίσος για ο,τι είναι στραβό σε αυτή τη κοινωνία. Γιατί άραγε?

Για τους παρτάκηδες που λές δεν επισημαίνεις και κάτι πρωτότυπο. Ακόμα και αν το 100% των απεργών ήταν αυτό που λές. Σε ένα ανθρωποφαγικό-ανταγωνιστικό σύστημα οι ανθρωποι συμπεριφέρονται με βάση το ατομικό συμφέρον. Λογικό. Αν ήταν βέβαια απόλυτα αληθές αυτό οι υπάλληλοι αυτοί δεν θα συγκέντρωναν αιτήματα για να βγάλουν επείγοντα δικαιολογητικά και άλλες διευκολύνσεις.
Άβαταρ μέλους
Libo

Δημοσίευση από Libo »

dead έγραψε:Στην προηγούμενη απεργία των διοικητικών ο amine και ο marous. είπαν αντίστοιχα τα εξής βαθυστόχαστα και σφαιρικά: "παρτε μπούλους όλοι τώρα το πάρτι τελείωσε" και "μονο με ΜΑΤ καταλαβαίνουν αυτοί". Εκεί δεν εβγάλες τόση ιερή αγανάκτηση και μίσος για ο,τι είναι στραβό σε αυτή τη κοινωνία. Γιατί άραγε?
Μόλις έκανες ακριβώς αυτό που είπα από πάνω:
Libo έγραψε:Σε κάθε σου επιχείρημα μετατρέπεις τον καθημερινό φοιτητή που συζητάει τα προσωπικά ακαδημαϊκά του προβήματα σε φασιστικό μεγακτήνος που αδιαφορεί παντελώς για τα "κοινά". Τα αντεπιχειρήματα σου στις συζητήσεις τόσο με "νικνάφπλιο" όσο και με "σεμφεταμίν" έχουν μικρότερο βάθος από ένα νανο-άνγκστρομ.
Γιατί είμαι ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑΚΑΙΚΑΤΑΒΑΘΟΣΧΟΥΝΤΙΚΟΣ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Τρί Ιουν 24, 2014 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι προσωπικές επιθέσεις, παρακαλώ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Libo

Δημοσίευση από Libo »

dead έγραψε:Βέβαια δε απαντάς και σε κάτι συκεκριμένο, παρά μόνο με αερολογίες.
Πραγματικά τώρα, ποιός λέει αερολογίες?
dead έγραψε:Εκεί δεν εβγάλες τόση ιερή αγανάκτηση και μίσος για ο,τι είναι στραβό σε αυτή τη κοινωνία. Γιατί άραγε?
dead έγραψε:Η ζωή για σένα είναι φρέντο, άραγμα και ανέξοδες αποψάρες.
dead έγραψε:Υπέθεσε ο,τι εξυπηρετεί τον συλλογισμό σου. Τζάμπα είναι. Τα κάνω όλα μετά τις 2 με τα λεφτά του μπαμπά σου γκιόζη.
"Πλίζ" μη συνεχίσεις τους χαρακτιρισμούς και τις υποθέσεις χωρίς να γνωρίζεις τα άτομα που απευθύνεσε γ*μώ την καντηλίθρα μου.
Σου μιλώ στο ρελαντί και συ μαρσάρεις... "Keep it cool" :weedman:

Εικόνα
marousiotis
Real Name: ---

Δημοσίευση από marousiotis »

Κάποιο νέο από την συνέλευση των διοικητικών έχουμε;
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

dead, υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα τα οποία μπορεί και να στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, αλλά όταν διαβάζουν την επιχειρηματολογία σου, τους έρχεται εμετός. Μιλάς για ελιτισμό από τους "καλούς" φοιτητές, αλλά εσύ προβάλλεις έναν ελιτισμό πολιτικής φύσης ο οποίος είναι ντυμένος με βρισίδια και προσωπικές επιθέσεις.

Ο καθένας το βιολί του εδώ μέσα, από τη μία κάτι κακέκτυπα Debord - Vaneigem (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε), και από την άλλη φοιτητές που κάνουν μία ερευνούλα με το που πήραν πτυχίο (εκκολαπτόμενοι Enrico Fermi :ssss: ), ή κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, το παίζουν οι επόμενοι Riemmann - Cauchy - Rassias ( :lol: ), και εμείς οι υπόλοιποι στη μέση, ρεμάλια - καταληψίες - φοιτητές που δεν έχουν τελείωσει ακόμα, πρέπει να φιλάμε τα ποδαράκια.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ο,τι γουστάρει για τον εαυτό του, και να κάνει ο,τι γουστάρει για να φουσκώσει το εγώ του και να αποκτήσει λίγο αυτοπροσδιορισμό, αλλά όταν προσπαθεί και να μου χώσει αυτόν τον αυτοπροσδιορισμό στο λαρύγγι, ε σόρρυ αλλά εγώ προσωπικά θα δαγκώσω.

Υ.Γ. Ο άδειος κουβάς κάνει περισσότερη φασαρία από τον γεμάτο. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

dead έγραψε:
Georgrinder έγραψε:
Υπέθεσε ο,τι εξυπηρετεί τον συλλογισμό σου. Τζάμπα είναι. Τα κάνω όλα μετά τις 2 με τα λεφτά του μπαμπά σου γκιόζη.
Λίγο δύσκολο γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και κάποια χρόνια. Από τότε αγωνίζομαι να τελειώσω την σχολή μου μέσα σε όλα μου τα προβλήματα. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ από τους βολεμένους της "κυβερνησής μου", αρκετά βολεμένος ώστε μα@@στηρια σαν εσένα να κράζουν χωρίς να ξέρουν που παν τα 4.. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί πρόσβαλες νεκρό εκτός και αν θες να μπλέξουμε οι δυο μας.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
dcd
Real Name: dead can dance

Δημοσίευση από dcd »

Κανένα νέο από την συνέλευση?
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Georgrinder έγραψε:
Λίγο δύσκολο γιατί έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και κάποια χρόνια..
Για τον πατέρα σου συγνώμη και λάθος μου και ό,τι θες. Πάρε και εσύ πίσω τις ειρωνίες για αγωνιστές, τις εικασίες σου για μένα, τα μαλακιστήρια, τα πιτσιρίκια, τα 4 και τα λοιπά χαρούμενα αν θές να είμαστε εντελώς οκ. Μπορεί και να μην θες δικία σου επιλογή.
Άβαταρ μέλους
dead

Δημοσίευση από dead »

Libo έγραψε:
"Πλίζ" μη συνεχίσεις τους χαρακτιρισμούς και τις υποθέσεις χωρίς να γνωρίζεις τα άτομα που απευθύνεσε γ*μώ την καντηλίθρα μου.
Σου μιλώ στο ρελαντί και συ μαρσάρεις... "Keep it cool" :weedman:
Αν θυμάμαι καλά εσύ μίλησες για χρυσαυγίτες, ματατζήδες κάγκουρες κτλ και στη τελική μάρσαρε όσο θες. Και τι εγινε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”