απο e-polytexneio.grUpdate [23-6]
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν την απεργία όλη την εβδομάδα, με νέα συνέλευση διοικητικών ΕΜΠ την άλλη Δευτέρα και συνέλευση διοικητικών όλων των πανεπιστημίων την Πεμπτη.
Αν αλλάξει κάτι θα υπάρχει άμεση ενημέρωση.
Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Silicon valley
- Real Name: -----
- Facebook ID: 0
Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)
UPDATE
- semfetamine
- Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος
Υπόθεσε ρε! Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση.. Είδες για σε βάζει η αοδέ στο πολυτεχνείο? Σεμφάρα!!dead έγραψε:
Υπέθεσε ο,τι εξυπηρετεί τον συλλογισμό σου. Τζάμπα είναι. Τα κάνω όλα μετά τις 2 με τα λεφτά του μπαμπά σου γκιόζη.
ARBEIT MACHT FREI
-
jakob
- Portal Moderator

- Real Name: jakob
Ακουσα συναδέλφους να λένε "να κλείσει το ΕΜΠ γιατί σταματάμε την κερδοφορία των εταιρειών και των καθηγητών που κάνουν έρευνα στις σχολές". Υποθέτω οτι αυτοί οι συνάδελφοι είναι και.. αρνητές εργασίας, και οι ίδιοι δεν δουλεύουν αφού στρέφονται τόσο αγωνιστικά κατα της ανθρώπινης εκμετάλλευσης. Φαντάζομαι επίσης οτι το πρωι δένουν με σχοινιά τον υπάλληλο γραφείου μπαμπά τους για να μην πάει να βγάλει λεφτά για τον επιχειρηματία που δουλεύει, αν δεν έχει ο ίδιος κανένα μαγαζί. Μια απορία έχω μόνο.. Πώς ζούνε;
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
Η κερδοφορία των μεγάλων εταιριών και ιδιοτών σταματάει, γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των ερευνών στο ΕΜΠ γίνεται για αυτούς. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ απάνθρωπης εκμετάλευσης του εργαζόμενου και ανθωπίνων συνθηκών εργασίας τότε οκέυ. Άλλο η εργασία και άλλο η δουλία! Και όχι δεν αλυσοδένουμε τον πατέρα μας, γιατί έχουμε συμβιβαστεί με τον τρόπο ζωής που το κράτος-κεφάλαιο επιβάλλει, αλλά τουλάχιστον δεν το συγοντάρουμε κιόλας όπως εσύ ας πούμε, που ζητάς απόλυση 399 διοικητικών με αποτέλεσμα να μείνουν ελάχιστοι σε ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....jakob έγραψε:Ακουσα συναδέλφους να λένε "να κλείσει το ΕΜΠ γιατί σταματάμε την κερδοφορία των εταιρειών και των καθηγητών που κάνουν έρευνα στις σχολές". Υποθέτω οτι αυτοί οι συνάδελφοι είναι και.. αρνητές εργασίας, και οι ίδιοι δεν δουλεύουν αφού στρέφονται τόσο αγωνιστικά κατα της ανθρώπινης εκμετάλλευσης. Φαντάζομαι επίσης οτι το πρωι δένουν με σχοινιά τον υπάλληλο γραφείου μπαμπά τους για να μην πάει να βγάλει λεφτά για τον επιχειρηματία που δουλεύει, αν δεν έχει ο ίδιος κανένα μαγαζί. Μια απορία έχω μόνο.. Πώς ζούνε;
-
jakob
- Portal Moderator

Egw oute sigontarw, oute kamia apolusi thelw, afta ta les esu elleipsi epixeirimatwn.
To mono pou lew einai oti mesa sto polutexneio parousiazeis alli morfi ap' oti eksw.
To mono pou lew einai oti mesa sto polutexneio parousiazeis alli morfi ap' oti eksw.
Την ίδια μορφή παρουσιάζω, βασικά άστο δεν έχεις ιδέα σε ποιόν μιλάς!jakob έγραψε:Egw oute sigontarw, oute kamia apolusi thelw, afta ta les esu elleipsi epixeirimatwn.
-
jakob
- Portal Moderator

Teleia.PanosSs έγραψε:Την ίδια μορφή παρουσιάζω, βασικά άστο δεν έχεις ιδέα σε ποιόν μιλάς!jakob έγραψε:Egw oute sigontarw, oute kamia apolusi thelw, afta ta les esu elleipsi epixeirimatwn.
Poia megali epixeirisi me kakopliromenous ipallilous pame na apokleisoume simera?
Off Topic
Apo poious pisteueis tha tis fame prwta:
A) Apo tous idious tous ipallilous.
B) Apo tous katanalwtes - pelates.
G) Apo tous mpatsous.
G) Apo tous mpatsous.
χαχαχα, από τους μπάτσους θα κλειδώσω την απάντηση μου. Βασικά αυτό που λέω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καταλάβει τη θέση μου, είναο ότι από όλο αυτόν τον ντόρο δεν χάνουν οι φοιτητές, αλλά αυτές οι μεγάλες ιδιοτικές επιχειρήσεις. Έτσι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είστε τόσο πολύ κατά των καταλήψεων, τι Ιούλης τι Σεπτέμβρης... Άμα έχεις διαβάσει περνάς, γιατί λοιπόν να μην στηρίξουμε και έναν αγώνα ηθικά σωστό; (των διοικητικών)! Αυτό λέω...jakob έγραψε:Teleia.PanosSs έγραψε:Την ίδια μορφή παρουσιάζω, βασικά άστο δεν έχεις ιδέα σε ποιόν μιλάς!jakob έγραψε:Egw oute sigontarw, oute kamia apolusi thelw, afta ta les esu elleipsi epixeirimatwn.
Poia megali epixeirisi me kakopliromenous ipallilous pame na apokleisoume simera?
Off TopicApo poious pisteueis tha tis fame prwta:
G) Apo tous mpatsous.
-
jakob
- Portal Moderator

Συμφωνώ στο δεύτερο που λες.
Edit: Δεν είμαι κατά της κατάληψης, είμαι κατά του να παρουσιάζεται ως λύση για όλα τα προβλήματα. Είναι απλά ένα μέσο που ΤΏΡΑ έχει νόημα, και ανεξάρτητα από τη στάση των Δ. Υπαλλήλων ακόμα.
Edit: Δεν είμαι κατά της κατάληψης, είμαι κατά του να παρουσιάζεται ως λύση για όλα τα προβλήματα. Είναι απλά ένα μέσο που ΤΏΡΑ έχει νόημα, και ανεξάρτητα από τη στάση των Δ. Υπαλλήλων ακόμα.
Άρα συμφωνείς ότι ΤΩΡΑ έχει νόημα, εγώ για τώρα μιλάω. Χέρομαι που συμφωνούμε!jakob έγραψε:Συμφωνώ στο δεύτερο που λες.
Off Topic
btw... 94000 δημοσιεύσεις! and the 94000th IS MINE!!!!
-
jakob
- Portal Moderator

Οκ.. άμα ξέρεις ψήφους κτλ βάλε στο θέμα της συνέλευσης! 
-
marousiotis
- Real Name: ---
Σε παραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου. Δεν χάνουμε τελικά;χαχαχα, από τους μπάτσους θα κλειδώσω την απάντηση μου. Βασικά αυτό που λέω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καταλάβει τη θέση μου, είναο ότι από όλο αυτόν τον ντόρο δεν χάνουν οι φοιτητές, αλλά αυτές οι μεγάλες ιδιοτικές επιχειρήσεις. Έτσι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είστε τόσο πολύ κατά των καταλήψεων, τι Ιούλης τι Σεπτέμβρης... Άμα έχεις διαβάσει περνάς, γιατί λοιπόν να μην στηρίξουμε και έναν αγώνα ηθικά σωστό; (των διοικητικών)! Αυτό λέω...
Ποτέ δεν χάνουμε...marousiotis έγραψε:Σε παραπέμπω στο προηγούμενο ποστ μου. Δεν χάνουμε τελικά;χαχαχα, από τους μπάτσους θα κλειδώσω την απάντηση μου. Βασικά αυτό που λέω, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο έχεις καταλάβει τη θέση μου, είναο ότι από όλο αυτόν τον ντόρο δεν χάνουν οι φοιτητές, αλλά αυτές οι μεγάλες ιδιοτικές επιχειρήσεις. Έτσι δεν αντιλαμβάνομαι γιατί είστε τόσο πολύ κατά των καταλήψεων, τι Ιούλης τι Σεπτέμβρης... Άμα έχεις διαβάσει περνάς, γιατί λοιπόν να μην στηρίξουμε και έναν αγώνα ηθικά σωστό; (των διοικητικών)! Αυτό λέω...
-
marousiotis
- Real Name: ---
Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το ποστ... Αν εγώ χάσω το μεταπτυχιακό και τα 4 χιλιάρικα που έχω δώσει προκαταβολές, χάνω κάτι ή όχι;
Μίλησα για τρία συγκεκριμένα άτομα τα οποία τόσα χρόνια ξερνάνε τις αντιδραστικές τους μπούρδες και από πάνω τις παρουσιάζουνε σαν τη βίβλο. Τώρα γιατί θίχτηκαν οι υπόλοιποι και ξεκίνησαν την αντιπαράθεση είναι δικό τους θέμα. Οχι δικό μου. Στον ελιτισμό αντιδράς με απαξίωση. Γενικότερα στη βία αντιδράς με πολλαπλάσια βία.Chris έγραψε:dead, υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα τα οποία μπορεί και να στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, αλλά όταν διαβάζουν την επιχειρηματολογία σου, τους έρχεται εμετός. Μιλάς για ελιτισμό από τους "καλούς" φοιτητές, αλλά εσύ προβάλλεις έναν ελιτισμό πολιτικής φύσης ο οποίος είναι ντυμένος με βρισίδια και προσωπικές επιθέσεις.
Πςςςςς έλα ρε θεε βρήκες ένα λάθος και με βούλωσες. Μπράβο θυμάσαι την γραμματική της 1ης γυμνασίου. Καλό παιδάκι. Μελετηρό.semfetamine έγραψε:
Υπόθεσε ρε! Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση.. Είδες για σε βάζει η αοδέ στο πολυτεχνείο? Σεμφάρα!!
Η έρευνα που κάνουν οι εταιρίες με ιδρύματα όσα χρήματα και να αποφέρουν σε αυτά δεν βοηθούν την επιστήμη να προχωρήσει γιατί είναι αποσπασματική, ειδική και κερδοσκοπική. Η γενική έρευνα όσα ιδιωτικά κεφάλαια και να αναμειγνύονται απαιτεί γενναία κρατική χρηματοδότηση για να προχωρήσει. Η Ελλάδα βέβαια για κάποιο λόγο έχει από τα μικρότερα ποσοστά επι του ΑΕΠ για έρευνα και ανάπτυξη. Οπότε ναι η αναδιανομή της κερδοφορίας των εταιριών που εκμεταλλεύονται κακοπληρωμένους διδακτορικούς και ερευνητές είναι το μικρότερο κακό απ'όλα.jacob έγραψε: Ακουσα συναδέλφους να λένε "να κλείσει το ΕΜΠ γιατί σταματάμε την κερδοφορία των εταιρειών και των καθηγητών που κάνουν έρευνα στις σχολές". Υποθέτω οτι αυτοί οι συνάδελφοι είναι και.. αρνητές εργασίας,