Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
-
jakob
- Portal Moderator

- Real Name: jakob
Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)
Nαι φίλε συμφωνώ με αυτό που λες για την έρευνα, αλλά απο τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι (διδακτορικοί) έχουν επιλέξει να κάνουν αυτή τη δουλειά, που δεν είναι και η πιο ηθικά αμφίβολη στη κοινωνία μας, είναι λίγο υποκριτικό να τους ζητάς να την σταματήσουν γιατί "βοηθάνε" τις εταιρείες, όταν την ίδια μερα τα μεγάλα λαμόγια της χώρας δουλεύουν ανενόχλητα.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, πιθανώς αν ήμουν διδακτορικός και μου την έλεγαν ετσι να τα έπαιρνα γι' αυτό τους "υπερασπίζομαι". Βέβαια, το βασικό τους πρόβλημα είναι η υποχρηματοδότηση όπως λες.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, πιθανώς αν ήμουν διδακτορικός και μου την έλεγαν ετσι να τα έπαιρνα γι' αυτό τους "υπερασπίζομαι". Βέβαια, το βασικό τους πρόβλημα είναι η υποχρηματοδότηση όπως λες.
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
Αν εννοείς τον διάλογο με τον semfet. περιόρισε τον μόνο σε αυτόν και στο πόσο χυδαία παρουσιάζει τον εαυτό του ως παντογνώστη. Οχι δεν ειπώθηκε ποτέ οτι οι ερευνητές είναι λαμόγια. Φίλη μου με μεταπτυχιακό, διδακτορικό και τώρα μεταδιδακτορικό παρακάλαγε για υλικά στον Δημόκριτο για να κάνει την ερεύνά της και τώρα είναι στα 600-700 ευρώ σε κάτι διδακτικά προγράμματα στα ΤΕΙ. Για τους μεγαλοκαθηγητές μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. Δεν τους ζήτησε κανένας να σταματήσουν τη δουλειά τους, απλά να δείξουν κατανόηση στον σημερινό αγώνα. Σε καιρούς "ηρεμίας" άλλωστε δεν τους ζητήθηκε να παραιτηθούνε από κάτι. 'Οταν θα αλλάξει η διαχείριση του παραγόμενου πλούτου απλά δεν θα έχει νόημα αυτή η συζήτηση.jakob έγραψε:Nαι φίλε συμφωνώ με αυτό που λες για την έρευνα, αλλά απο τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι (διδακτορικοί) έχουν επιλέξει να κάνουν αυτή τη δουλειά, που δεν είναι και η πιο ηθικά αμφίβολη στη κοινωνία μας, είναι λίγο υποκριτικό να τους ζητάς να την σταματήσουν γιατί "βοηθάνε" τις εταιρείες, όταν την ίδια μερα τα μεγάλα λαμόγια της χώρας δουλεύουν ανενόχλητα.
-
jakob
- Portal Moderator

Στους μηχανολόγους και τους ηλεκτρολόγους πέρασε ανεξάρτητο, λέτε να έχουμε σκηνές απείρου κάλλους αύριο το πρωί;
Καλά αυτό με τα "ανεξάρτητα" εχει ξεπεράσει και το στάδιο του ανέκδοτου πια.jakob έγραψε:Στους μηχανολόγους και τους ηλεκτρολόγους πέρασε ανεξάρτητο, λέτε να έχουμε σκηνές απείρου κάλλους αύριο το πρωί;
-
jakob
- Portal Moderator

Κοίτα αμα γίνεται να μπεις άνοιξη. Λίγο απίθανο το ξέρω.marousiotis έγραψε:Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το ποστ... Αν εγώ χάσω το μεταπτυχιακό και τα 4 χιλιάρικα που έχω δώσει προκαταβολές, χάνω κάτι ή όχι;
-
marousiotis
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Δεν γίνεται. Καμία άλλη ιδέα; Εγώ έχω μία. Να ανοίξει το Πολυτεχνείο!!!
και εγώ θέλω να ανοίξει το ΕΜΠ, να βρώ δουλειά, να έρθουν στην Ελλάδα οι Madness για συναυλία (κατα προτίμηση Λυκαβυττό).. κλπ
ας προσευχηθούμε.
Δε θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι εγωιστικότατος ο τρόπος σκέψης κάποιων ανθρώπων. Σα παιδάκια που μυξοκλαίνε επειδή δεν γίνεται το δικό τους.
Η κατάσταση δεν είναι σταθερή, αυτό το ξέρουμε όλοι και όποιος έκανε σχέδια το γνώριζε εκ των προτέρων οτι έτσι έχουν τα πράματα.
ας προσευχηθούμε.
Δε θέλω να φανώ αγενής αλλά είναι εγωιστικότατος ο τρόπος σκέψης κάποιων ανθρώπων. Σα παιδάκια που μυξοκλαίνε επειδή δεν γίνεται το δικό τους.
Η κατάσταση δεν είναι σταθερή, αυτό το ξέρουμε όλοι και όποιος έκανε σχέδια το γνώριζε εκ των προτέρων οτι έτσι έχουν τα πράματα.
καθαρούς ουρανούς και καθαρές συνειδήσεις
Πολύ κακή ιδέα. Βρές καμιά αλλή. Πχ πιάνεις τον καθηγητή του λές πως έχει η κατάσταση και αν μπορεί να σε περάσει τώρα με προφορική εξέταση. Πάς αύριο στο πολυτεχνείο βρίσκεις διοικητικούς της ΣΕΜΦΕ τους εξηγείς τι γίνεται και ζητάς να σου περάσουν το μάθημα τώρα αν γίνεται. Για την παρουσίαση την κάνεις στο Δημόκριτο όπως κάνουν στα μεταπτυχιακά μαθήματα όταν είναι κλειστό το Πολυτεχνείο.marousiotis έγραψε:Δεν γίνεται. Καμία άλλη ιδέα; Εγώ έχω μία. Να ανοίξει το Πολυτεχνείο!!!
Το Πολυτεχνείο θα ανοίξει όταν το αποφασίσουν οι απεργοί
-
marousiotis
- Real Name: ---
Υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας με τους διοικητικούς; Όπως τον Σεπτέμβριο που τους έστελνες mail για επείγουσες περιπτώσεις;
Το mail δεν είναι σίγουρο αν λειτουργεί τώρα. Καλύτερα να πάς πύλη Ζωγράφου που μαζεύται συνήθως ο κόσμος, να μιλήσεις με την περιφρούρηση και να σε φέρουν σε επαφή από εκεί.
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
Κατάληψη κάνουν μεχρι στιγμής , οχι απεργίαdead έγραψε:Το Πολυτεχνείο θα ανοίξει όταν το αποφασίσουν οι απεργοί
Λάθος, κεκτημένη ταχύτητα και τα δυο. Οτι τι? Θα μπορούσε να λειτουργήσει η σχολή χωρίς διοικητικούς?Ευ-Αγγελος έγραψε:Κατάληψη κάνουν μεχρι στιγμής , οχι απεργίαdead έγραψε:Το Πολυτεχνείο θα ανοίξει όταν το αποφασίσουν οι απεργοί
Κάπου είδα έναν σεμφιτη ονόματι Νίκος στο ΣΚΑΙ. Λέτε να ήταν ο γνωστός πορτοσαλτε του φόρουμ;
Τι έλεγαν? Πως θα ανακόψει την τουριστική κίνηση η απεργία ή οτι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά?rontrigez έγραψε:Κάπου είδα έναν σεμφιτη ονόματι Νίκος στο ΣΚΑΙ. Λέτε να ήταν ο γνωστός πορτοσαλτε του φόρουμ;
Αυτό πάλι είναι ανήκουστο. Κλείνουν το ΕΜΠ για να πιέσουν το υπουργείο. Να έκαναν απεργία να λέγαμε μπράβο όλοι μαζί σας αλλά όχι κατάληψη.Ευ-Αγγελος έγραψε:Κατάληψη κάνουν μεχρι στιγμής , οχι απεργίαdead έγραψε:Το Πολυτεχνείο θα ανοίξει όταν το αποφασίσουν οι απεργοί
καθαρούς ουρανούς και καθαρές συνειδήσεις