Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Re: Κλείσιμο ΕΜΠ (13-16/6/14)

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Να πω κι εγώ την παπαριά μου. Κατ'αρχάς να ξέρετε πριν σχολιάσετε ότι είμαι από τους άτυχους καθώς χρωστάω 6 μαθήματα και δεν έχω τελειώσει διπλωματική.

Η λογική λέει ότι η πτυχιακή αυτή θα δοθεί σε αυτούς που θέλουν να φύγουν τον Σεπτέμβρη, οπότε υποθετικά αν δεν έχεις ξεμπερδέψει με τη διπλωματική, λίγο δύσκολο να τελειώνεις μέσα σε ένα μήνα.
Τώρα, ξέρω και περιπτώσεις παιδιών που έκαναν τη μισή διπλωματική παράλληλα με το μεταπτυχιακό τους. Δεν ξέρω πόσοι από εμάς εμπίπτουν σε αυτή τη κατηγορία.

Θα ήθελα πολύ να δοθεί πτυχιακή σε όλους όσους είναι 5+ έτος (ο αριθμός μαθημάτων ΠΑΝΤΑ θα αφήνει κάποιον παραπονεμένο).
Άβαταρ μέλους
vkvk
Real Name: Vangelis
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από vkvk »

Μα αυτό είναι και το λογικό, ειδικά όταν υπάρχει και ο κίνδυνος της διαγραφής τον Σεπτέμβρη.
Άβαταρ μέλους
dead
Real Name: Kollontai

Δημοσίευση από dead »

semfetamine έγραψε:Εμ? Οι αγώνες θέλουν θυσίες αδέρφια..
Γι'αυτό την άλλη φορά καθίστε στ'αυγά σας. Με κάποιο τρόπο εμείς θα τη βγάλουμε καθαρή.
jouliaRS
Real Name: joulia

Δημοσίευση από jouliaRS »

μου δημιουργήθηκε μόλις και η εξής απορία : όσοι ειναι να παρουσιάσουν διπλωματική εντός του αυγούστου, την έχουν ήδη καταθέσει, οπότε παει πέταξε το πουλάκι ή η κατάθεση διπλωματικής έχει ακόμη περιθώριο? όποις γνωρίζει ας ρίξει φως στην υπόθεση. :)
*Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάμπεις: είτε να αντανακλάς το φως είτε να το δημιουργείς...
Άβαταρ μέλους
mpekriiiiiis
Real Name: Κώστας

Δημοσίευση από mpekriiiiiis »

Έχω δύο μαθήματα για πτυχίο με παραδωμενη Διπλωματική. Τώρα δεν μπορώ να δώσω λόγω στρατού! Πρέπει να κανονίσω χαριστική το Σεπτέμβρη? Υπάρχει περίπτωση να δδιαγραφώ??
ΕικόναWhat is the life ,don't you wonder?what is above us in the sky?
dcd
Real Name: dead can dance

Δημοσίευση από dcd »

Αν κινδυνεύεις με διαγραφή καλυτερα να απευθυνθείς στον κοσμήτορα ή στον πρύτανη...
Το υπουργείο απαντάει ότι αρμόδιο είναι το κάθε ίδρυμα για να απαντήσει εάν η εξεταστική Σεπτεμβρίου είναι εντός του ακαδημαικού έτους 2013-14, το ΑΠΘ έχει ανακοινώσει από τον Μάρτη (νομίζω) ότι δεν θα διαγράψει κανέναν φοιτητη μέχρι και την επαναληπτική εξεταστική. Μέχρι στιγμής ούτε ο Οργανισμός του ΕΜΠ δεν αναφέρει κάτι για τους ''αιώνιους''!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

Δεν παίζει να διαγραφείς με 2 μαθήματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”