Απουσίες Εργαστηριακή Φυσική 1
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Απουσίες Εργαστηριακή Φυσική 1
Ρε παιδιά απουσιες παιρνουμε στην Εργαστηριακή Φυσική 1?
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
παίρνετε
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- philip
- Real Name: Φίλιππος
- Facebook ID: 0
Σύμφωνα με αυτά που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια οι απουσίες δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο. Σημασία έχει ο μέσος όρος των εργασιών που θα βγάλεις στο τέλος. Αν κάνεις μια απουσία θα την αναπληρώσεις στο συμπληρωματικό εργαστήριο στο τέλος κι όλα οκ. Αν κάνεις και δεύτερη απλά θα πάρεις 0 στην αντίστοιχη άσκηση. Αν κάνεις και τρίτη θα πάρεις και δεύτερο μηδενικό κοκ. Αν έχεις πάρει όμως εκτός από τα δύο μηδενικά και δύο δεκάρια και ένα 8 σε άλλες εργασίες τότε έχεις μεσο όρο 5,6 οπότε πάλι περνάς.
Σημασία δεν έχουν λοιπόν οι απουσίες αλλά ο μέσος όρος των εργασιών που έβγαλες να είναι πάνω από 5 (ή 5,5 δεν είμαι σίγουρος). Γκε γκε;
ΥΓ: αυτά ίσχυαν μέχρι και πριν δυο χρόνια, επιφυλάσσομαι μήπως τα έχει αλλάξει ο τωρινός διδάσκοντας.. :roll:
Σημασία δεν έχουν λοιπόν οι απουσίες αλλά ο μέσος όρος των εργασιών που έβγαλες να είναι πάνω από 5 (ή 5,5 δεν είμαι σίγουρος). Γκε γκε;
ΥΓ: αυτά ίσχυαν μέχρι και πριν δυο χρόνια, επιφυλάσσομαι μήπως τα έχει αλλάξει ο τωρινός διδάσκοντας.. :roll:
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
παντως αν χασεις εργαστηρια παρεις απουσιες και δεν κανει τπτ ...να πας να παρακαλεσεις εννοω εγω νομιζω πως κοβεσαι
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Όχι ρε σκληραίε. Κόβεσαι αν ο μέσος όρος των βαθμών των εργαστηρίων είναι μη προβιβάσιμος. Αν εγώ πάω σε 4 εργαστήρια και πάρω 9 και στα 4 και στα υπόλοιπα 3 ούτε καν πατήσω, μπορώ κανονικά να δώσω γραπτά και να περάσω το μάθημα αφού ο μέσος όρος μου θα είναι πάνω από 5.
Το παρακαλετό που έλεγα στο προηγούμενο post ήταν για να παραδώσεις εργασία παρόλο που έλειπες από το εργαστήριο (αν και συνήθως θα σου πούνε να πας να το αναπληρώσεις την τελευταία μέρα)
Το παρακαλετό που έλεγα στο προηγούμενο post ήταν για να παραδώσεις εργασία παρόλο που έλειπες από το εργαστήριο (αν και συνήθως θα σου πούνε να πας να το αναπληρώσεις την τελευταία μέρα)
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Yup! :Del_greco έγραψε:Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα μπορεί κάποιος να μην πάει στο εργαστήριο καν και να πάρει μετρήσεις και να παραδώσει εργασία, απλά με άριστα το 8;
Δύσκολα μεν (ειδικά αν πέσεις σε κανένα που θέλει να κάνει απολύτως σωστά τη δουλειά του), αλλά κουτσά-στραβά μπορείς να δώσεις εργασία αν αρχίσεις το ψήσιμο.
Πάντως, για να απαντήσω και στον wizzy, από μια συζήτηση που είχα κάνει με την κα. Σπανουδάκη, αν κανονονικά πρέπει να κάνεις n εργασίες (με n φυσικό
Πχ φέτος εργαστηριακή ΙΙ έγιναν 8 ασκήσεις συνολικά. Ο ελάχιστος αριθμός εργασιών που θα έπρεπε να παραδώσεις ήταν 6.
Υπενθυμίζω, πως για να έχεις το δικαίωμα να δώσεις το μάθημα στην εξεταστική, θα πρέπει ο μέσος όρος των εργασιών να είναι μεγαλύτερος ή ίσος από 4.5. Και επιπλέον, το μάθημα το περνάς όταν στην εξεταση γράψεις βαθμό μεγαλύτερο του 4.5. Ο τελικός βαθμός επηρεάζεται τόσο από τις εργασίες όσο και από την γραπτή εξέταση σε ποσοστά 30% και 70%.
Σημείωση: Έχε γούστο φέτος να έχω κοπεί στις εργασίες και να έχω γράψει κανένα 9 στην γραπτή εξέταση... Θα γελάσουμε
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αυτό με το n-2 δεν ίσχυε σε εμάς (και δεν είμαι και πολύ παλιός)
εγώ έδωσα τις μισές και στις 2 εργαστηριακές
εγώ έδωσα τις μισές και στις 2 εργαστηριακές
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου