Δήλωση μαθημάτων και εγγραφές Χειμερινό 2014-2015
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
-
sfikas
- Real Name: john
- Facebook ID: 0
Re: Δήλωση μαθημάτων και εγγραφές Χειμερινό 2014-2015
παιδιά, όσο και εάν προσπαθώ, μου εμφανίζεται πάντοτε η ένδειξη "η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη"... τελικά έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα? αρχίζω και αγχώνομαι...
Γιατι αγχωνεσαι? Πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια περιπτωση να μην καταφερεις να γραφτεις στο εξαμηνο? Εχεις προθεσμια 11 μερες ακομα καποια στιγμη θα φτιαξει το site και θα γραφτουμε.sfikas έγραψε:παιδιά, όσο και εάν προσπαθώ, μου εμφανίζεται πάντοτε η ένδειξη "η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη"... τελικά έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα? αρχίζω και αγχώνομαι...
PS ουτε εγω καταφερνω τιποτα το site εχει κρασαρει τελειως... υπομονη
- AlexandraDC
- Real Name: Alexandra
- Facebook ID: Alexandra De C
- φιάλη klein
- Forum Administrator

- Real Name: Νίκος
- Facebook ID: Nikos Gx
Πριν από λίγο κατάφερα να φτάσω μέχρι τη σελίδα με τα στοιχεία μου πριν κολλήσει.Νιώθω συγκινημένος.
Κατά την δήλωση μαθημάτων μου εχει με κόκκινο τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου στα οποια κόπηκαν και με πορτοκαλί τα αγγλικα,ςιμαι 3ο εξαμηνο,τι σημαίνει αυο?
"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."
Εγώ ούτε στα σταθερά μου στοιχεία δεν μπορώ να μπω. Μάλλον το πρόβλημα είναι ολικό.
-
jakob
- Portal Moderator

- Real Name: jakob
Εκανα δήλωση. Πήρε ολη μερα, αναμονή και "πετάγματα". Περαστικά στο Κέντρο Δικτύων, πρέπει να έχει αρπάξει ίωση (ο τεχνικός). 
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
Ρε εγω βαζω το acc μου και παταω να μπω,και μου ξαναζηταει να βαλω acc,τι πεζει?
1ο εξαμηνο ειμαι.
1ο εξαμηνο ειμαι.
Μην τα ξαναλεμε ρε παιδιαFlamef έγραψε:Ρε εγω βαζω το acc μου και παταω να μπω,και μου ξαναζηταει να βαλω acc,τι πεζει?
1ο εξαμηνο ειμαι.
- AlexandraDC
έχω δοκιμάσει νύχτα, πρωι πρωί, μεσημερι απόγευμα...τίποτα...λέω να λουστώ με ultrex
τι γινεται ρε παιδιάαααααααααααα;;;;;;
- AlexandraDC
2-3.. γτ? έχει σημασία??? 
- AlexandraDC
Ναι! Γιατι λογικα το site πεφτει επειδη μπαινει πολλης κοσμος.. Οποτε πρεπει να βρεις μια ωρα που δε θα εχει κινηση... Και εφ' οσον κανεις δε μπορουσε να μπει πρωι, εμπαιναν ολοι "λογικες" ωρες τα μεσανυχτα (12-2) ή το ξημερωμα (καποιος ειχε μπει στις 6).. Οποτε κατεληξαν παλι να μπαινουν πολλοι και τοτε απ οτι φανταζομαι με αποτελεσμα να μη δουλευει ουτε εκεινες τις ωρες.. Εγω χτες στις 2:30 δε μπορουσα πχ
I am Ingrid
ναι βρε συ...αλλά εγώ έχω προσπαθήσει όλες τις πιθανές ώρες...και μπορώ να πω δύο πράγματα...πρώτον πρώτη φορά συμβαίνει τόσο έντονα αυτό... (έχω μεγάλη εμπειρία ως παλιόοοοοος
) και δεύτερον, κάπου κούρασε η κατάσταση...και για παράδειγμα πόσο πιθανόν είναι να έχει φουλ κόσμο το σύστημα στις 4 το πρωί ή στις 7.30 το πρωί?? είναι κ αυτές ώρες που έχω μάταια προσπαθήσει...!!!!