Νέος μηχανισμός διανομής συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ)
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
- Facebook ID: 0
Re: Νέος μηχανισμός διανομής συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ)
Ίσως είναι νέο feature, αλλά στο site toy eudoxus μπορούμε να δηλώσουμε (για ανταλλαγή) και βιβλία που έχουμε πάρει πριν τον Εύδοξο, με ένα απλό search.
(στο σύνδεσμο "Λίστα Βιβλίων", κάτω-κάτω)
(στο σύνδεσμο "Λίστα Βιβλίων", κάτω-κάτω)
Logical? maybe. ميلين اميل
-
djibril13
- Real Name: gi@nnis
Υπαρχει οριο στο ποσα συγγραμματα μπορουμε να παρουμε σε ενα εξαμηνο; Αν περασουμε το 7ο ετος δεν δικαιουμαστε να παρουμε;
*7ο εξαμηνοdjibril13 έγραψε:Υπαρχει οριο στο ποσα συγγραμματα μπορουμε να παρουμε σε ενα εξαμηνο; Αν περασουμε το 7ο ετος δεν δικαιουμαστε να παρουμε;
Μου είχαν πει πέρυσι, που υπήρχε η καθυστέρηση με την έγγραφη στο χειμερινο εξάμηνο λόγω καταλήψεων,
Ότι αν πάρεις βιβλίο απο τον Εύδοξο, χωρίς να έχεις δηλώσει το μάθημα ,τότε θα στο ζητήσουν πίσω. Και εάν δεν το επιστρεψεις όπως το παρελαβες θα αντιμετωπίσεις κάποιες ποινές.
Γενικα άμα μπορείς να δηλώσεις το μάθημα ( μεγαλύτερου εξαμήνου) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα αν το δηλώσεις και στον Εύδοξο.
Ότι αν πάρεις βιβλίο απο τον Εύδοξο, χωρίς να έχεις δηλώσει το μάθημα ,τότε θα στο ζητήσουν πίσω. Και εάν δεν το επιστρεψεις όπως το παρελαβες θα αντιμετωπίσεις κάποιες ποινές.
Γενικα άμα μπορείς να δηλώσεις το μάθημα ( μεγαλύτερου εξαμήνου) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα αν το δηλώσεις και στον Εύδοξο.
Ισχυει και για μαθηματα μικροτερου εξαμηνου? Δηλαδη μπορω να παρω βιβλια 1ου εξαμηνου αρκει να εχω δηλωσει το συγκεκριμενο μαθημα? 
Μπορείτε να δηλώσετε και να παραλάβετε σύγγραμμα από τον εύδοξο για όλα τα μαθήματα που έχετε συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων.
Το τι εξαμήνου είναι το μάθημα δεν παίζει ρόλο αρκεί να έχει δηλωθεί.
Συνολικά δικαιούστε 58/59 συγγράμματα (όσα και τα ελάχιστα μαθήματα για πτυχίο) και μπορείτε να κάνετε δηλώσεις στον εύδοξο μέχρι και το 7 έτος.
Μερικά μαθήματα δεν έχουν σύγγραμμα οπότε εάν δεν αλλάξετε ποτέ γνώμη για τα επιλογής που δηλώνετε ,μπορείτε ,εάν σας ενδιαφέρει,να δηλώσετε και μερικά έξτρα μαθήματα απλά για να πάρετε το σύγγραμμα τους για την βιβλιοθήκη σας.
Το τι εξαμήνου είναι το μάθημα δεν παίζει ρόλο αρκεί να έχει δηλωθεί.
Συνολικά δικαιούστε 58/59 συγγράμματα (όσα και τα ελάχιστα μαθήματα για πτυχίο) και μπορείτε να κάνετε δηλώσεις στον εύδοξο μέχρι και το 7 έτος.
Μερικά μαθήματα δεν έχουν σύγγραμμα οπότε εάν δεν αλλάξετε ποτέ γνώμη για τα επιλογής που δηλώνετε ,μπορείτε ,εάν σας ενδιαφέρει,να δηλώσετε και μερικά έξτρα μαθήματα απλά για να πάρετε το σύγγραμμα τους για την βιβλιοθήκη σας.
Δηλαδή, μπορώ αφού ξαναδηλωσα μηχανική 1(που την χρωστάω είμαι 3ο εξαμηνο) να να ξαναπάω άλλο συγγραμα[youtube][/youtube]
"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."
-
djibril13
Δηλαδη DeXteR, εγω ειμαι 6ο ετος και δεν εχω παρει αρκετα συγγραμματα, μπορω να παρω μεχρι και για 18 μαθηματα το εξαμηνο(νομιζω το μεγιστο που μπορουμε να δηλωσουμε) 
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Όχι. Εννοεί για μαθήματα που δηλώνεις κανονικά, όχι για μαθήματα που αναγκάζεσαι να δηλώσεις επειδή τα χρωστάς. Και αν πάρεις 2 στη μηχανική ίσως υπάρξει μάθημα που δε θα μπορείς να πάρεις βιβλίο (δεδομένου ότι κάποια μαθήματα δεν έχουν βιβλίο δε θα συμβεί αυτό, αλλά καταλαβαίνεις το concept).Billar έγραψε:Δηλαδή, μπορώ αφού ξαναδηλωσα μηχανική 1(που την χρωστάω είμαι 3ο εξαμηνο) να να ξαναπάω άλλο συγγραμα
Ναι, εάν δεν έχεις συμπληρώσει τα 58/59 μπορείς να πάρειςdjibril13 έγραψε:Δηλαδη DeXteR, εγω ειμαι 6ο ετος και δεν εχω παρει αρκετα συγγραμματα, μπορω να παρ
Ναι ,για μαθήματα που έχεις περάσει ή ήδη έχεις παραλάβει σύγγραμμα από προηγούμενη δήλωση δεν μπορείς να ξαναπάρεις (ακόμη και εάν άλλαξε το προτεινόμενο σύγγραμμαconstant έγραψε:Όχι. Εννοεί για μαθήματα που δηλώνεις κανονικά, όχι για μαθήματα που αναγκάζεσαι να δηλώσεις επειδή τα χρωστάς. Και αν πάρεις 2 στη μηχανική ίσως υπάρξει μάθημα που δε θα μπορείς να πάρεις βιβλίο (δεδομένου ότι κάποια μαθήματα δεν έχουν βιβλίο δε θα συμβεί αυτό, αλλά καταλαβαίνεις το concept).Billar έγραψε:Δηλαδή, μπορώ αφού ξαναδηλωσα μηχανική 1(που την χρωστάω είμαι 3ο εξαμηνο) να να ξαναπάω άλλο συγγραμα
-
djibril13
Σε ευχαριστω πολυ DeXteR!
Παντως μεγαλη μαλ***α να υπαρχει οριο και στα ετη αφου υπαρχει οριο στον αριθμο των συγγραμματων.
Παντως μεγαλη μαλ***α να υπαρχει οριο και στα ετη αφου υπαρχει οριο στον αριθμο των συγγραμματων.
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Για περαιτέρω επιβεβαίωση, το mail που ήρθε απ τον εύδοξο:
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου.
Παρακαλούμε να δηλώνετε και να παραλαμβάνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι μέχρι το τέλος του εξαμήνου.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2011 δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον είστε ήδη κάτοχοι άλλου πτυχίου ή έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών.
Όπως και το προηγούμενο έτος, για κάθε σύγγραμμα που δηλώνετε μπορείτε να επιλέγετε να το παραλάβετε από άλλον φοιτητή, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε παλαιότερα συγγράμματα που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρησιμοποιείτε πλέον, μέσω της εφαρμογής Εύδοξος+ (http://eudoxus.gr/EudoxusPlus.html).
Για κάθε ανταλλαγή συγκεντρώνετε πιστωτικές μονάδες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιείτε για να αποκτάτε ελεύθερα συγγράμματα, επιπλέον όσων δικαιούστε για τα μαθήματα που παρακολουθείτε.
Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι το ΕΔΕΤ έχει εξασφαλίσει ειδικές φοιτητικές προσφορές για ασύρματο Internet 3G, με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους (https://www.grnet.gr/UniversityMobileInternet). Επίσης, το ΕΔΕΤ έχει εξασφαλίσει προνομιακές φοιτητικές τιμές και για συνδέσεις ADSL και VDSL, μέσω της δράσης ΔΙΟΔΟΣ (http://diodos.gsrt.gr/).
Τέλος, σας προσκαλούμε (α) να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (http://goo.gl/SgwBq), για να λαμβάνετε γνώση των επιστημονικών/πολιτιστικών εκδηλώσεων που μεταδίδονται ζωντανά μέσω του δικτύου ΕΔΕΤ κάθε εβδομάδα, και (β) να αξιοποιήσετε την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην Forrester (http://forrester.grnet.gr/lobby/), για την απόκτηση μελετών και ερευνών αγοράς για σύγχρονα τεχνολογικά θέματα και υπηρεσίες.