Δήλωση μαθημάτων και εγγραφές Χειμερινό 2014-2015
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
Re: Δήλωση μαθημάτων και εγγραφές Χειμερινό 2014-2015
Εγώ είχα βάλει ξυπνητήρι στις 6 το πρωΐ. Άνοιξε κατευθείαν και νόμιζα ότι ακόμα κοιμόμουν και ότι το έβλεπα σε όνειρο. Γνωστή μου μπόρεσε στις 8:30 το πρωΐ. Οπότε have faith!
Εγώ μπήκα και την ολοκλήρωσα μόλις τώρα,θεωρητικά έχει κενό slot
.
Επίσης φίλος την έκανε από το pc-lab της σχολής σε 5 λεπτά χωρίς να κολλήσει καθόλου...
Δεν ξέρω αν ήταν τύχη ή κάτι παίζει με την σύνδεση με το εκτός ΕΜΠ δίκτυο αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις
Επίσης φίλος την έκανε από το pc-lab της σχολής σε 5 λεπτά χωρίς να κολλήσει καθόλου...
Δεν ξέρω αν ήταν τύχη ή κάτι παίζει με την σύνδεση με το εκτός ΕΜΠ δίκτυο αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις
- AlexandraDC
- Real Name: Alexandra
- Facebook ID: Alexandra De C
Απο το μαθημα των αγγλικων μεχρι και το 3ο εξαμηνο, μπορεις να παρεις απαλλαγη αν εχεις παρει τουλαχιστον Lower. Αν δεν εχεις παει το πτυχειο σου στη γραμματεια για να παρεις την απαλλαγη, το συστημα καταλαβαινει οτι τα χρωστας και εφ οσον εχεις δικαιωμα για απαλλαγη ειναι πορτοκαλι και οχι κοκκινο...Billar έγραψε:Κατά την δήλωση μαθημάτων μου εχει με κόκκινο τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου στα οποια κόπηκαν και με πορτοκαλί τα αγγλικα,ςιμαι 3ο εξαμηνο,τι σημαίνει αυο?
Γενικως τα μαθηματα που ειναι κοκκινα ειναι αυτα που οφειλεις να ξαναδηλωσεις (thank you constant)
Ναι ισχυει αυτο! Εγω ως οχι παλια ποτε δεν ειχα θεμα.. Νταξει δε φορτωνε γρηγορα αλλα και παλι :paris έγραψε:ναι βρε συ...αλλά εγώ έχω προσπαθήσει όλες τις πιθανές ώρες...και μπορώ να πω δύο πράγματα...πρώτον πρώτη φορά συμβαίνει τόσο έντονα αυτό... (έχω μεγάλη εμπειρία ως παλιόοοοοος) και δεύτερον, κάπου κούρασε η κατάσταση...και για παράδειγμα πόσο πιθανόν είναι να έχει φουλ κόσμο το σύστημα στις 4 το πρωί ή στις 7.30 το πρωί?? είναι κ αυτές ώρες που έχω μάταια προσπαθήσει...!!!!
I am Ingrid
Είχα δοκιμάσει κι εγώ σε pc lab και δεν είχα μπορέσει. Μίλησα μετά με κάποιον από το κέντρο δικτύων και ούτε εκείνος μπορούσε να μπει. Μου είπε να προσπαθώ συνέχεια γιατί κάποια στιγμή θα ανοίξει. Επίσης μου είπε οτί απλά μπουκώνει το δίκτυο...
- AlexandraDC
ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο!!!! αχαχαχα
εντάξει AlexandraDC είσαι μικρή εσύ 
- AlexandraDC
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Εγω τα καταφερα κατα τις ~8:15 παντως μαγκες!
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
-
AntonisP
- Real Name: Antonis
- Facebook ID: .!.
Μονο εγω δεν εχω γραφτει ακομα??? (ανησυχω)
- Saber Rider
- Real Name: Eman Laer 19.22
χμ... τη στιγμή αυτή δε γράφω απλά μερικές γραμμές...
αισθάνομαι ότι γράφεται ταυτόχρονα ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας.
καλά ίσως είμαι και λίγο υπερβολικός, αλλά ας είναι.
το γεγονός παραμένει ότι τουλάχιστον μετά τις 14:00 και μέχρι τώρα 14:45 η σελίδα της σχολής για εγγραφή σε εξάμηνο λειτουργεί κανονικότατα. τώρα βέβαια δεν ξέρω αν δόθηκε ολοκληρωτική λύση από τη γραμματεία (κάπως δύσκολο) ή αν είναι απλά η ώρα τέτοια και δουλεύει μόνο προσωρινά.
θα δείξει.
αισθάνομαι ότι γράφεται ταυτόχρονα ένα κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας.
καλά ίσως είμαι και λίγο υπερβολικός, αλλά ας είναι.
το γεγονός παραμένει ότι τουλάχιστον μετά τις 14:00 και μέχρι τώρα 14:45 η σελίδα της σχολής για εγγραφή σε εξάμηνο λειτουργεί κανονικότατα. τώρα βέβαια δεν ξέρω αν δόθηκε ολοκληρωτική λύση από τη γραμματεία (κάπως δύσκολο) ή αν είναι απλά η ώρα τέτοια και δουλεύει μόνο προσωρινά.
θα δείξει.
Can you feel the thunder inside?
- Alexandra
- Facebook ID: 0
Παιδιά μπείτε τώρα... Για ανεξήγητους λόγους το λινκ λειτουργεί!!! 
Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα φόρτου το site. Πρέπει να χαλάει το handshake για κάποιο λόγο και μετά σπάει το ssl με αποτέλεσμα να κάνει timeout η σύνδεση. Όσοι έχετε πρόβλημα, δοκιμάστε το εξής:
Πάρτε το αρχικό link που είναι της μορφής https://, paste στον browser, αφαιρέστε το "s" από το "https" και λογικά 8α σας πετάξει ένα παράθυρο να δηλώσετε user pass (της σχολής). Μετά μπαίνετε κανονικά!

Πάρτε το αρχικό link που είναι της μορφής https://, paste στον browser, αφαιρέστε το "s" από το "https" και λογικά 8α σας πετάξει ένα παράθυρο να δηλώσετε user pass (της σχολής). Μετά μπαίνετε κανονικά!
To site πλέον ανοίγει κανονικά (τις περισσότερες ώρες) οπότε καλό είναι να μην βγάλετε το s...
θα ζήσω πάντως και να μου κλέψουν τα στοιχεία, επειδή θα είναι unencrypted
Τις τελευταίες μέρες το site είχε γίνει υπόθεση κβαντομηχανικής.