Όσο για την ανάλυση κοινωνικών εκφάνσεων .. έχω την αίσθηση πως εσύ τις μπλέκεις, ή τους έχεις αποδώσει λανθασμένη και γενικευμένη ερμηνεία.
Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [10-12-09]
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [10-12-09]
ΟΚ, τώρα με κάλυψες!
Άλλωστε, δε σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις!
Όσο για την ανάλυση κοινωνικών εκφάνσεων .. έχω την αίσθηση πως εσύ τις μπλέκεις, ή τους έχεις αποδώσει λανθασμένη και γενικευμένη ερμηνεία.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Off Topic
Άλλοι είναι έτσι, άλλοι αλλιώς, άλλοι λίγο κι απ' τα δύο...Chris έγραψε:Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στον Γούγλη είδα ότι οι απόψεις διίστανται γενικώς σε αυτό το θέμα.Hengeo έγραψε:Τώρα το είδα αυτό. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Κατά 90-95% οφείλεται σε γενετικούς-ορμονικούς παράγοντες, και το υπόλοιπο να είναι το περιβάλλον. Η στρέβλωση αυτή υπήρχε παλιά και για εμάς τους αριστερόχειρες, θεωρείτο ότι από λάθος ερεθίσματα χρησιμοποιούμε το κακό χέρι. Αμ δε, η πραγματικότητα είναι ότι σε εμάς το καλό χέρι είναι το αριστερό, όπως στους περισσότερους είναι το δεξί. Έτσι και οι ομοφυλόφιλοι, δεν είναι ότι επιλέγουν από λάθος ερεθίσματα, απλώς ερεθίζονται βλέποντας άτομα του ίδιου φύλου, όπως η πλειοψηφία ερεθιζόμαστε από άτομα του αντίθετου φύλου.
Το 1ο link λέει ότι 2 ομοζυγωτικοί δίδυμοι μπορεί να έχουν διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ το 2ο λέει ουσιαστικά το αντίθετο.![]()
Link 1
Link 2
- apolski
- Real Name: ---
- Facebook ID: 0
Γνωριζει καποιος αν αυριο θα λειτουργουν τα μεσα μαζικης μεταφορας?
- pasquale
- Real Name: Λάμπρος
Aπ΄όσο γνωρίζω θα λειτουργούν. Στις 12 έχει πορεία στα Προπύλαια όποτε η πρόσβαση στο κέντρο ίσως είναι δυσκολότερη τις ωρες της πορείας.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Off Topic
Με προβλημάτισες λίγο τώρα. Δεν έχω τις εξειδικευμένες γνώσεις για να ξέρω ακριβώς, αλλά μία πιθανή λογική εξήγηση που δίνω είναι ότι ίσως κάποιοι να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα από άλλους, δηλαδή να υπάρχουν κάποιοι που έχουν έντονα μία από τις δύο τάσεις, και κάποιοι που να είναι πιο οριακά (όπως οι αμφιδέξιοι στο άλλο παράδειγμα που έδωσα), και από εκεί πέρα να παίζουν ρόλο τα διάφορα ερεθίσματα, ιδίως κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες (π.χ. περισσότερες αγκαλιές από τη μαμά ή τον μπαμπά). Επαναλαμβάνω μία υπόθεση κάνω, δεν είμαι σίγουρος.
Μα δεν είπα πουθενά κάτι περί του να πείσεις τον άλλο. Το να εξηγήσεις σε κάποιον το λάθος του σύμφωνα με την γνώμη σου, δεν σημαίνει να τον πείσεις. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και διαλέγει τι θα κρατήσει και τι όχι. Εσύ μίλησες για πειθώ, χώρια που όταν σπάει μία βιτρίνα ή κλείνει έναν δρόμο κάποιος προσπαθώντας να ακουστεί, κάποιον να πείσει δεν θέλει; Μάλλον όμως τον εαυτό του προσπαθεί να πείσει κυρίως..Gus έγραψε:Επισης hengeo ξεκολλα απο το μυαλο σου,δεν εχω αναφερει ποτε σε αυτο το τοπικ οτι θα πεισω καποιον για κατι,ποσο μαλλον με ενα χαμογελο,οι επιλογες μου ειναι δικες μου και για μενα....(σε επεισα?)
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Τελικά ρε παιδιά αύριο έχει μάθημα ναι ή όχι...???
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
αυριο εχουμε κανονικα..
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
-
papagalakos
Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν την καταπίεση. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουνε δουλειά. Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν σπίτι.
Κάπου γίνεται πόλεμος. Κάπου τα παιδιά δεν μπορούν να παίζουν ανέμελα στους δρόμους. Κάπου υπάρχει κατωχή.
Αλλού η ακαλαισθησία έχει αντικαταστήσει την τέχνη. Κάπου το όμορφο έγινε άσχημο. Κάπου το κατοχυρωμένο ξεπουλήθηκε.
Υπάρχει αδικία. Η ζωή είναι άδικη.
Κάποιοι δεν μπορούν να είναι ύσηχοι. Πιστεύουν ότι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μόνο αν είναι ευτυχισμένοι και οι άλλοι άνθρωποι. Κάποιοι δεν μπορούν να ανεχθούν την αδικία.
Μπορεί να μην τα καταφέρουμε ποτέ. Μπορεί αυτός ο κόσμος να μην αλλάξει.
Ζούμε όμως για ένα όνειρο. Γι' αυτό αγωνιζόμαστε.
Μας συγχωρείται.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Al6bgqjAtqU[/youtube]
Κάπου γίνεται πόλεμος. Κάπου τα παιδιά δεν μπορούν να παίζουν ανέμελα στους δρόμους. Κάπου υπάρχει κατωχή.
Αλλού η ακαλαισθησία έχει αντικαταστήσει την τέχνη. Κάπου το όμορφο έγινε άσχημο. Κάπου το κατοχυρωμένο ξεπουλήθηκε.
Υπάρχει αδικία. Η ζωή είναι άδικη.
Κάποιοι δεν μπορούν να είναι ύσηχοι. Πιστεύουν ότι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι μόνο αν είναι ευτυχισμένοι και οι άλλοι άνθρωποι. Κάποιοι δεν μπορούν να ανεχθούν την αδικία.
Μπορεί να μην τα καταφέρουμε ποτέ. Μπορεί αυτός ο κόσμος να μην αλλάξει.
Ζούμε όμως για ένα όνειρο. Γι' αυτό αγωνιζόμαστε.
Μας συγχωρείται.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Al6bgqjAtqU[/youtube]
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Off Topic
ειναι ανοιχτο το θωμαιδειο να παρουμε κ κανα βιβλιο? Αν ναι ξερετε τι ωρες ειναι οι διανομες?
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...