- Κανείς δεν είπε ότι χαίρεται που ο εν λόγω περνάει ό,τι περνάει. Σαφές;
- Το γεγονός ότι κάποιος νοσεί ή έχει πεθάνει δεν συνεπάγεται παραγραφή των όσων έχει προξενήσει.
- Ακόμη περισσότερο όταν ο εν λόγω είναι θρησκευτικός ηγέτης (και μάλιστα σε ένα δόγμα που θεμελιώνεται στο "αγαπάτε αλλήλους") και φαίνεται πολύ μικρός μπροστά στις περιστάσεις ακόμα και την ύστατη στιγμή (αναφέρομαι στην ατάκα που σχολιάστηκε).
- Το συγγενικό πρόσωπο του καθενός μας (γιατί εγώ έχω χάσει αρκετούς κοντινούς μου ανθρώπους από καρκίνο) διαφέρει σημαντικά από το Χριστόδουλο. Κυρίως ως προς το ότι εξ'αιτίας της θέσης του στην Εκκλησία έχει διαφορετική μεταχείριση (και αυτό είναι ντροπή την οποία όσο κάνει πράξη θα την σχολιάζω). Ενώ θα έπρεπε να αποδεικνύει παραδειγματικά ότι όλοι οι πιστοί θα πρέπει να έχουν δίκαιη μεταχείριση.
- Η αλήθεια, η πίστη, το δόγμα και η θρησκεία δεν έχουν καμία σχέση με τον Χριστόδουλο. Και το έχει αποδείξει πολλάκις. Μην τα μπερδεύετε και μην βάζετε λόγια

- Έτσι για την Ιστορία: Δεν προσπαθώ (τουλ. με το αρχικό post) να αποδείξω ούτε ότι είμαι σωστός (πως μπήκε αυτό στη συζήτηση;
), ούτε (καλός) χριστιανός.
Υ.Γ.:
Καλό είναι να μην μπλέξουμε αυτό το θέμα. Ένα σχόλιο μόνο θα κάνω: Σε κάθε προϋπολογισμό σου ανεβάζουν τους μισθούς κατά 3% (π.χ.) και το κόστος ζωής (μέσω φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων) κατά 10%. Αν το θες αλλιώς, και εγώ αν είχα μερικά τρις περιουσία θα πούλαγα "φιλανθρωπία" χαρίζοντας εκατομμύρια.Dennis Lynn Rader έγραψε:Όντως η Εκκλησία έχει τεράστια περιούσια (που θα μπορούσε να την αξιοποιήσει καλύτερα) έχει και σκάνδαλα (και αυτά προφητεύονται από τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό) αλλά αν θέλουμε να μιλάμε και αντικειμενικά η Εκκλησία επιτελεί τεράστιο έργο φιλανθρωπικό (το οποίο δεν είναι του παρόντος να αναΦέρω αναλυτικά).
Ελπίζω να είναι σαφής ο "υπαινιγμός". Αν όχι πες μου να το εξηγήσω σε λεπτομέρεια