γιατι μονάχα, αυτη η ΟΜΑΔΑ, μου ομορφαινει τη ζωη....
Σε χιονια και βροχες.. Ολοι τελειωμενοι ειστε.. αλλαχτε προπονητες, παιχτες, διοικηση, ΚΟΣΜΟ (και καλα) οσο προλαβαινετε...
ΑΕΚΑΡΑ!!! Ομαδάρα!!!
Συντονιστής: Chris
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
# Να μηδενίζει την προσπάθεια του άλλου, αν ο άλλος είναι αντιπαλός του οπουδήποτε!
# Να γενικεύει και να βρίζει εντελώς αυθαίρετα (π.χ. ο skywalker βρίζει τους αεκτζήδες επειδή είναι αντιολυμπιακοί λέει)
# Να υποστηρίζει πάντα τον καλύτερο ώστε να χαίρεται περισσότερο και μετά να κοροϊδεύει τον άλλο επειδή είναι χειρότερος. Ο Ελληνάρας καυλώνει με αυτόν τον τρόπο!!!
# Να θυμάται το παρελθόν όταν δεν έχει κανένα καλύτερο επειχήρημα και έτσι να τη "λέει" στον υποτιθέμενο αντίπαλο του και να του κάνει τη μούρη κρέας
δεν ειναι θεμα ελληναρα...απλα καποιοι ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο για να πικαρουμε μονο και μονο τους τυφλωμενους
ετσι λοιπον να πηγαινει καλα η παναθα και οι αλλοι δεν με νοιαζει τι κανουν, που και η παναθα να μην παει καλα *χ / μου εμενα...απλα θα με κοροιδευουν οι αλλοι

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα