ΑΕΚΑΡΑ!!! Ομαδάρα!!!

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Θα το πάρει η Αεκ το champion's league?

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
28%
Όχι άλλα θα πάρει μια καλή θέση στην οκτάδα
1
6%
Όχι, δεν θα περάσει στην επόμενη φάση και θα πατώσει και στο uefa
3
17%
Όχι, αλλά θα πάρει το uefa
1
6%
XAAAAAAAAXAXAXAXA. Καλό... Τα @@ μου θα πάρει
8
44%

Σύνολο ψήφων: 18

Άβαταρ μέλους
kalouas

Δημοσίευση από kalouas »

γιατι μονάχα, αυτη η ΟΜΑΔΑ, μου ομορφαινει τη ζωη....

Σε χιονια και βροχες.. Ολοι τελειωμενοι ειστε.. αλλαχτε προπονητες, παιχτες, διοικηση, ΚΟΣΜΟ (και καλα) οσο προλαβαινετε...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

# Να μηδενίζει την προσπάθεια του άλλου, αν ο άλλος είναι αντιπαλός του οπουδήποτε!
# Να γενικεύει και να βρίζει εντελώς αυθαίρετα (π.χ. ο skywalker βρίζει τους αεκτζήδες επειδή είναι αντιολυμπιακοί λέει)
# Να υποστηρίζει πάντα τον καλύτερο ώστε να χαίρεται περισσότερο και μετά να κοροϊδεύει τον άλλο επειδή είναι χειρότερος. Ο Ελληνάρας καυλώνει με αυτόν τον τρόπο!!!
# Να θυμάται το παρελθόν όταν δεν έχει κανένα καλύτερο επειχήρημα και έτσι να τη "λέει" στον υποτιθέμενο αντίπαλο του και να του κάνει τη μούρη κρέας

δεν ειναι θεμα ελληναρα...απλα καποιοι ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο για να πικαρουμε μονο και μονο τους τυφλωμενους
ετσι λοιπον να πηγαινει καλα η παναθα και οι αλλοι δεν με νοιαζει τι κανουν, που και η παναθα να μην παει καλα *χ / μου εμενα...απλα θα με κοροιδευουν οι αλλοι
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”