ΑΕΚΑΡΑ!!! Ομαδάρα!!!
Συντονιστής: Chris
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
ΑΕΚΑΡΑ!!! Ομαδάρα!!!
Η Άεκ φέτος έσπασε την παράδοση στο champion's league και έκανε την πρώτη της νίκη πριν 2 εβδομάδες. Σήμερα έκανε μια θριαμβευτική νίκη απέναντι στη μεγάλη Milan.
Στο πρωτάθλημα επίσης πάει θαυμάσια. Έχει κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες με μεγάλες διαφορές και πολλά γκολ.
Όλη αυτή η εισαγωγή ήταν για να θέσω το poll!!!! Θα το πάρει φέτος το champion's league????
Στο πρωτάθλημα επίσης πάει θαυμάσια. Έχει κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες με μεγάλες διαφορές και πολλά γκολ.
Όλη αυτή η εισαγωγή ήταν για να θέσω το poll!!!! Θα το πάρει φέτος το champion's league????
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Δεν είδα τον αγώνα. Από τα σχόλια που διάβασα όμως πρέπει να παίχτηκε καλή μπάλα... Έχω την εντύπωση ότι και με το αποτέλεσμα που έφεραν Λιλ και Άντερλεχτ, είναι πολύ δύσκολο να μην περάσει η ΑΕΚ, αρκεί βέβαια να μην επαναπαυτεί. Έχει κάνει δουλειά ο Φερέρ και πέρα από το Σορεντίνο που για μένα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας αυτήτη στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα, διαθέτει παίκτες ποιότητας.
Καλή συνέχεια στο "ΑΕΚάκι"! Χρειαζόμαστε τους βαθμούς μπας και ξεκολλήσουμε από τους πίνακες κατάταξης της UEFA.
Θα βοηθήσει και ο Βάζελος... Για τους άλλους τους ελλεινούς τι να πω; Έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις μ@λ@κίες που κάνουν στην Ευρώπη.
Καλή συνέχεια στο "ΑΕΚάκι"! Χρειαζόμαστε τους βαθμούς μπας και ξεκολλήσουμε από τους πίνακες κατάταξης της UEFA.
Θα βοηθήσει και ο Βάζελος... Για τους άλλους τους ελλεινούς τι να πω; Έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις μ@λ@κίες που κάνουν στην Ευρώπη.
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΑΕΚ.
Πολλά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή νίκη!!! Αν και γαύρος πολύ το ευχαριστήθηκα.
Βέβαια δούλεψαν ΟΛΕΣ οι συγκυρίες υπέρ της, αλλά καλά έκαναν. Χωρίς τύχη δε πάει κανείς πουθενά. Μακάρι να περάσει στην άλλη φάση και μακάρι να συνεχίσει.
Για το γαύρο τι να πω... καλύτερα να μη πω τπτ γιατί δε θέλω να αμαυρώσω το γιορτινό κλίμα της νίκης της ΑΕΚ με τα καραγκιοζηλίκια που κάνει (ο γαύρος).
Και πάλι μπράβο!
Πολλά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή νίκη!!! Αν και γαύρος πολύ το ευχαριστήθηκα.
Βέβαια δούλεψαν ΟΛΕΣ οι συγκυρίες υπέρ της, αλλά καλά έκαναν. Χωρίς τύχη δε πάει κανείς πουθενά. Μακάρι να περάσει στην άλλη φάση και μακάρι να συνεχίσει.
Για το γαύρο τι να πω... καλύτερα να μη πω τπτ γιατί δε θέλω να αμαυρώσω το γιορτινό κλίμα της νίκης της ΑΕΚ με τα καραγκιοζηλίκια που κάνει (ο γαύρος).
Και πάλι μπράβο!
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
μπραβο και απο μενα στην αεκ,
αλλα λιγο ηρεμια σιγα τη μπαλα,η αεκ ηταν αρκετα τυχερη,αν ειχε μπει εστω και 1 γκολ απο αυτα που χαθηκαν τωρα θα μιλαγαμε για την πανολεθρια της αεκ και οχι για θριαμβο,λοιπον ειναι καλο που νικησε μπραβο αλλα μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα,και ενα σχολιο γενικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο....αυτο το παλικαρακι ο Παπασταθοπουλος πολυ καλος ηταν οπως φανταζομαι θα ειναι και πολλοι αλλοι χαντακομμενοι Ελληνες παιχτες για να ερθουν οι ''μπαλαδοροι'' απο εξω,αυτα
α αεκακια βαλτε μυαλο δεν ειστε η μαντσεστερ
αλλα λιγο ηρεμια σιγα τη μπαλα,η αεκ ηταν αρκετα τυχερη,αν ειχε μπει εστω και 1 γκολ απο αυτα που χαθηκαν τωρα θα μιλαγαμε για την πανολεθρια της αεκ και οχι για θριαμβο,λοιπον ειναι καλο που νικησε μπραβο αλλα μην παιρνουν τα μυαλα σας αερα,και ενα σχολιο γενικα για το ελληνικο ποδοσφαιρο....αυτο το παλικαρακι ο Παπασταθοπουλος πολυ καλος ηταν οπως φανταζομαι θα ειναι και πολλοι αλλοι χαντακομμενοι Ελληνες παιχτες για να ερθουν οι ''μπαλαδοροι'' απο εξω,αυτα
α αεκακια βαλτε μυαλο δεν ειστε η μαντσεστερ
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
θα αρχιζα τα προβοκατορικα για να με μισησουν οι φιλαθλοι και οι οπαδοι της αεκ αλλα δεν το κανω γιατι ειμαι καλο και αγιο παληκαρι!!!
χωρις πλακα τωρα αποτι ακουσα ειχε αρκετη τυχη αλλα και αυτη χρειαζεται...δεν νοειται να παιζεις με την μιλαν (και ας εχει μεσω ορο ηλικιας γυρω στα 45) και να θες να την νικησεις στα "ισα", για οποιαδηποτε ομαδα της σουπερληγκ
παντως...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ
χωρις πλακα τωρα αποτι ακουσα ειχε αρκετη τυχη αλλα και αυτη χρειαζεται...δεν νοειται να παιζεις με την μιλαν (και ας εχει μεσω ορο ηλικιας γυρω στα 45) και να θες να την νικησεις στα "ισα", για οποιαδηποτε ομαδα της σουπερληγκ
παντως...
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- theos
Δυστυχώς η αεκάρα-ομαδάρα αποκλείστηκε από το champion's league....
Μετά από έναν αγώνα με κάκιστη διαιτησία που βοήθησε την άεκ (βλ. κόκκινη που έπρεπε να δωθεί στον Bruno και offside που έπρεπε να δωθεί στο πρώτο γκολ της άεκ) αλλά και την αδίκησε στα τελευταία 10 λεπτά (βλ. κόκκινη που έπρεπε να δωθεί στον τερματοφύλακα το @ της Άντερλεχτ) η άεκ πήρε την ισοπαλία. Όμως η που...α η Milan κατάφερε και έχασε στο γήπεδό της 0-2. Αυτό μειώνει σαφώς και την έκταση της νίκης της άεκ στην προηγούμενη αγωνιστική.... Η Milan είναι πεθαμένη (ή είναι παααααααααααααααααααααααααρα πολύ καργ....α)
Λοιπόν, συγχαρητήρια στην άεκ και.... κρίμα
Μετά από έναν αγώνα με κάκιστη διαιτησία που βοήθησε την άεκ (βλ. κόκκινη που έπρεπε να δωθεί στον Bruno και offside που έπρεπε να δωθεί στο πρώτο γκολ της άεκ) αλλά και την αδίκησε στα τελευταία 10 λεπτά (βλ. κόκκινη που έπρεπε να δωθεί στον τερματοφύλακα το @ της Άντερλεχτ) η άεκ πήρε την ισοπαλία. Όμως η που...α η Milan κατάφερε και έχασε στο γήπεδό της 0-2. Αυτό μειώνει σαφώς και την έκταση της νίκης της άεκ στην προηγούμενη αγωνιστική.... Η Milan είναι πεθαμένη (ή είναι παααααααααααααααααααααααααρα πολύ καργ....α)
Λοιπόν, συγχαρητήρια στην άεκ και.... κρίμα
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
flamebait: Εδώ αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός με τόσα εκατομμύρια πορωμένους πελάτες και με πρόεδρο που έχει συμβάλει όσο κανένας άλλος στον εργασιακό μεσαίωνα στην Ελλάδα. Και στεναχωριέσαι για το ΑΕΚάκι το οποίο ζει από τα ψίχουλα (μερικά δις ευρώ) που του χάρισε μεγαλόχερα το δημόσιο (δηλ. η Κυβέρνηση, τα λεφτά του κόσμου);
Μη μου στεναχωριέσαι
Μη μου στεναχωριέσαι
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Επικοινωνία:
Basika miso tous aekitsides(xanoumakia) giati einai toso mpinedes pou otan pezei thrylos-pao theloun na nikisei o pao.Den einai omada me prosopikotita einai apla antiolympiakoi.
Elpizo na min petaxtei tora kapios kai arxisei na leei gia tin istoria tis aek kai tetoies paparies
Elpizo na min petaxtei tora kapios kai arxisei na leei gia tin istoria tis aek kai tetoies paparies
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

Αεκακια αφου δεν περασατε απο τον φετινο σας ομιλο(τον ευκολοτερο δυνατο του champions league) δεδομενου οτι η Milan βρισκεται στα μαυρα της τα χαλια,η αντερλεχτ μια απο τα ιδια και η λιλ μονο 15 βαυμους πισω απο τη λιον!!!! στη γαλλια , δε θας σας ειναι ποτε γραφτο να περασατε εστω και στους 16!!Οσο για την ομαδα μου προτιμω καθε χρονο να ριχνω 3αρες και βαλε σε βαζελοχανουμια και καθε μαη να κανω φιεστα
:lol:
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Κι αφού λοιπόν μόνο ο Παναθηναϊκός πάει καλά στην Ευρώπη (προς το παρόν) συνεχίζουμε τη γκρίνια, τις αβροφροσύνες και όλη την καφρίλα που δέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρό από τη δεύτερη κατηγορία του τοπικού στο Ρέθυμνο, μέχρι την Superleague.
Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να βγουνε όλοι αυτοί οι κάφροι που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στη 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA. Γιατί, πανηγυρίζαμε όταν βγάζαμε 3 ομάδες στο Τσου-Λου, τώρα όμως πρέπει και ο Ολυμπιακός να αναγνωρίσει ότι για να έχει ο Κόκκαλης πελάτες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει στον πάτο.
Και βεβαίως, δεν είναι μόνο ο Κόκκαλης. Όταν κάποια στιγμή κοιτάξουν τον καθρέφτη χωρίς να ντρέπονται οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων της Superleague (με ελάχιστες εξαιρέσεις), θα δούνε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει πίσω κάθε φορά που παίρνουν το λαδάκι τους για να βγει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής.
Η δε ΚΕΔ, μάλλον πρέπει να αρχίσει να ρίχνει καμπάνες και να κάνει επιτέλους τη Διαιτησία στην Ελλάδα επαγγελματική. Δε γίνεται να παίζουν διαιτητές στη Superleague που να φοβούνται μήπως τους κάψουν το μπακάλικο που έχουνε για να ζούν την οικογένειά τους.
Είμαι καλόπιστος στο ότι υπάρχει δυναμικό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που να αξίζει πολλά περισσότερα από τη 15η θέση, όμως, μήπως κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουμε το σκασμό και να αρχίσουμε να δουλεύουμε;
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το χθεσινό της παιχνίδι. Δεν αρκεί όμως η καλή εμφάνιση. Η δουλειά που έχει γίνει πρέπει να φανεί, αλλιώς θα αρκστούμε στο να βλέπουμε μπάλα από τη Σαχτάρ. Αλήθεια, πόσοι γαύροι ήξεραν τι πάει να πει Σαχτάρ πριν τον αγώνα; Δείτε γαυράκια πώς χτίζονται οι ομάδες και αφήστε τις εξυπνάδες για τις τεσσάρες στο πρωτάθλημα της γειτονιάς.
Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να βγουνε όλοι αυτοί οι κάφροι που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στη 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA. Γιατί, πανηγυρίζαμε όταν βγάζαμε 3 ομάδες στο Τσου-Λου, τώρα όμως πρέπει και ο Ολυμπιακός να αναγνωρίσει ότι για να έχει ο Κόκκαλης πελάτες το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει στον πάτο.
Και βεβαίως, δεν είναι μόνο ο Κόκκαλης. Όταν κάποια στιγμή κοιτάξουν τον καθρέφτη χωρίς να ντρέπονται οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων της Superleague (με ελάχιστες εξαιρέσεις), θα δούνε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει πίσω κάθε φορά που παίρνουν το λαδάκι τους για να βγει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής.
Η δε ΚΕΔ, μάλλον πρέπει να αρχίσει να ρίχνει καμπάνες και να κάνει επιτέλους τη Διαιτησία στην Ελλάδα επαγγελματική. Δε γίνεται να παίζουν διαιτητές στη Superleague που να φοβούνται μήπως τους κάψουν το μπακάλικο που έχουνε για να ζούν την οικογένειά τους.
Είμαι καλόπιστος στο ότι υπάρχει δυναμικό στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που να αξίζει πολλά περισσότερα από τη 15η θέση, όμως, μήπως κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουμε το σκασμό και να αρχίσουμε να δουλεύουμε;
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το χθεσινό της παιχνίδι. Δεν αρκεί όμως η καλή εμφάνιση. Η δουλειά που έχει γίνει πρέπει να φανεί, αλλιώς θα αρκστούμε στο να βλέπουμε μπάλα από τη Σαχτάρ. Αλήθεια, πόσοι γαύροι ήξεραν τι πάει να πει Σαχτάρ πριν τον αγώνα; Δείτε γαυράκια πώς χτίζονται οι ομάδες και αφήστε τις εξυπνάδες για τις τεσσάρες στο πρωτάθλημα της γειτονιάς.
Φιλε Νeo ,που προφανως εισαι αεκτζης, πως γινετε η συνεχης ανικανοτητα σας να παρετε το πρωταθλημα (εστω και του χαμηλου επιπεδου της superleague )τοσο εσας οσο και των βαζελων να οφειλετε στη διαιτησια??Οταν πριν 2 χρονακια αν σωστα ενθυμουμαι επι εποχης Σαντος εχανες 0-1προτελευταια αγωνιστικη απο τον ψοφιο Ιωνικο μες το οακα σου εφτεγε η διαιτησια η ο κοκκαλης??οταν επι 90 λεπτα αδυνατεις να σκοραρεις φταιει κανενας αλλος εκτος απο εσενα??φετος ο παο οταν χανει και αυτος απο ιωνικο 0-2 επισης στην εδρα του του εφτεγε ομοιως κανενας κοκκαλης??
- theos
Εγώ είμαι αεκτζής ρε!!! Υπάρχει κανένα πρόβλημα????
Είναι νοοτροπία του Ελληνάρα:
Συλλυπητήρια στους Ελληνάρες φιλάθλους και τους εύχομαι καινούργια μυαλά
Είναι νοοτροπία του Ελληνάρα:
- Να μηδενίζει την προσπάθεια του άλλου, αν ο άλλος είναι αντιπαλός του οπουδήποτε!
- Να γενικεύει και να βρίζει εντελώς αυθαίρετα (π.χ. ο skywalker βρίζει τους αεκτζήδες επειδή είναι αντιολυμπιακοί λέει)
- Να υποστηρίζει πάντα τον καλύτερο ώστε να χαίρεται περισσότερο και μετά να κοροϊδεύει τον άλλο επειδή είναι χειρότερος. Ο Ελληνάρας καυλώνει με αυτόν τον τρόπο!!!
- Να θυμάται το παρελθόν όταν δεν έχει κανένα καλύτερο επειχήρημα και έτσι να τη "λέει" στον υποτιθέμενο αντίπαλο του και να του κάνει τη μούρη κρέας
Συλλυπητήρια στους Ελληνάρες φιλάθλους και τους εύχομαι καινούργια μυαλά