Συνάδελφοι! Συναδέλφισες! Party semfe ?

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Nasia!
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Νάσια παραγοντικό
Facebook ID: 1169014285

Re: Συνάδελφοι! Συναδέλφισες! Party semfe ?

Δημοσίευση από Nasia! »

Ψήνομαι! :)
Μόνο που κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να γίνει κάπου στις εστίες το πάρτυ.
Έτσι και "περιφρούρηση" δε θα χρειαστούμε και πιο εύκολα βρίσκουμε φωτισμούς, ψυγεία, μπάρες και όλα τ' αλλα που αναφέρθηκαν.
noir έγραψε:μπορουμε να (αυτο)οργανωσουμε κατι για να βγουν τα πιθανα εξοδα με ενδεικτικες τιμες πχ 1 ευρω ή αν παιξουν και εσοδα ....
Κάτσε, σαν πολύ φτηνά δεν τα υπολογίζεις; Έστω ότι τα έξοδα ήταν μόνο τα ποτά, με 1 ευρώ το άτομο μας αντιστοιχεί από 1/10 του μπουκαλιού!! :roll: Άκου να βγάλουμε και από πάνω! :lol:
Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο έξτρα έξοδο θα βρεθεί, ακόμα κι αν δανειστούμε ηχοσυστήματα, τραπεζοκαρέκλες, κτλ..

Όσο για το φαί, θα συμφωνήσω ότι δεν είναι απαραίτητο σ' ένα πάρτυ, αλλά σιγά, δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τη χάρη στα κορίτσια και να βάλουμε και πατατάκια! :D
(Φτάνει να αρκεστούν σε αυτά.. :P )
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY PARTY
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

prg_man έγραψε:Την χορηγία την βάλαμε (AVANTI Cafe) για τις αφίσες.(πλήρωσαν συμμετοχή και βρήκαν και τυπογραφείο το οποίο έκανε και την γραφιστικη δουλειά)Κατα τα άλλα έχουμε:
1.Μηχανήματα ήχου
2.Φωτισμός
3.Κάβα
4.Ποτήρια
5.Πάγος(πολύ δύσκολα βρήκαμε και τις 2 φορές)
και τέλος βασικότατο να εξασφαλίσεις ψυγείο αλλιώς δεν παλεύεται με τίποτα!(εγώ είχα πάει και εγγυήθηκα προσωπικά στον ιδιοκτήτη του κυλικείου και τα πήραμε δανεικά 2 ψυγεία και μπόλικα τραπεζοκαθίσματα).
Δεν εχω καμια τεραστια εμπειρια στις διοργανωσεις αν και εχω τη τυχη (και την ατυχια :P) να συμμετασχω σε μερικες διοργανωσεις συναυλιων/γλεντιων οι οποιες τις περισσοτερες φορες πηγαν καλα. Γραφω λοιπον βασει αυτων των εμπειριων:

Κατ εμε το βασικο εξοδο ειναι τα μηχανηματα ηχου. Αφισες δε βρισκω λογο να βγουν πολλες οποτε μπορουμε να γλιτωσουμε το τυπογραφειο. Αυτο περα απο το οικονομικο εξυπηρετει και το πρακτικο κομματι της περιφρουρησης, αφου θα αποφευχθει να ερθει πολυς ασχετος κοσμος.

Φωτισμο παλι μπορουμε να βολευτουμε με αρκετα περιορισμενα εξοδα νοικιαζοντας κατι μη εξηζητημενο, οποτε θεωρητικα θα κοστισει πολυ λιγοτερο απο τον ηχο. Για να μη πω πως θα μπορουσε να παραληφθει και να αυτοσχεδιασουμε στις ηδη υπαρχουσες εγακταστασεις φωτισμου.

Τωρα στο θεμα της καβας. Μπορουμε να συνεννοηθουμε με καβες που δεχονται επιστροφη οσων περισσεψαν,και μπορει φυσικα να συνδραμει ο κσομος φερνωντας και κανα μπουκαλι που ενδεχομενως περρισευει σπιτι του κλπ. Θα αναπτυξω παρακατω αυτο το κομματι.

Ποτηρια πλαστικα (μικρο κοστος), και με παγο δε συναντησα ποτε προβλημα. Για να μη πω πως εχει τυχει να βρω ακομα και σε περιεργες ωρες οποτε υπηρχε ελλειψη. Αντι ψυγειου ειθιστε και το κολπο του βαρελιου με παγο και νερο. Το ποτο γινεται σχεδον κυριοολεκτικα παγος, φθηνο και βγαζεις ολοκληρη νυχτα...
Nasia! έγραψε:Ψήνομαι! :)
Μόνο που κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλύτερα να γίνει κάπου στις εστίες το πάρτυ.
Έτσι και "περιφρούρηση" δε θα χρειαστούμε και πιο εύκολα βρίσκουμε φωτισμούς, ψυγεία, μπάρες και όλα τ' αλλα που αναφέρθηκαν.
noir έγραψε:μπορουμε να (αυτο)οργανωσουμε κατι για να βγουν τα πιθανα εξοδα με ενδεικτικες τιμες πχ 1 ευρω ή αν παιξουν και εσοδα ....
Κάτσε, σαν πολύ φτηνά δεν τα υπολογίζεις; Έστω ότι τα έξοδα ήταν μόνο τα ποτά, με 1 ευρώ το άτομο μας αντιστοιχεί από 1/10 του μπουκαλιού!! :roll: Άκου να βγάλουμε και από πάνω! :lol:
Άλλωστε είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποιο έξτρα έξοδο θα βρεθεί, ακόμα κι αν δανειστούμε ηχοσυστήματα, τραπεζοκαρέκλες, κτλ..

Όσο για το φαί, θα συμφωνήσω ότι δεν είναι απαραίτητο σ' ένα πάρτυ, αλλά σιγά, δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τη χάρη στα κορίτσια και να βάλουμε και πατατάκια! :D
Προσωπικα θα προτιμουσα να γινει στις γενικες εδρες, επειδη ειναι και ο "φυσικος μας χωρος". Βεβαια και οι εστιες ειναι μια λυση που μας βγαζει (; ) απο διαφορες ανησυχιες. Τεσπα, κατα τη γνωμη μου περιφρουρηση χρειαζεται παντου. Και η καλυτερη περιφρουριση ειναι η προληπτικη που εχει να κανει αφενως με εμας του ιδιους (που δε θα μ ανησυχουσε, οι σεμφιτες "τα σπαμε" με αλλη εννοια :P :D) αλλα και με τη προωθηση του παρτυ, το οποιο ειναι μεχρι ενα βαθμο ελεγχομενο.

Τωρα σχετικα με φαι και γω το θεωρω περιττο, κανα πατατακι και κανας ξηροκαρπος ωστοσο θεωρω πως επιβαλλεται. 8)

Παμε παλι στο οικονομικο-εισοδο-ποτα. Κατ εμε εισοδος δε χρειαζεται, αν και οικονομικη ενισχυση ειναι παντα επιθυμητη. Για τα ποτα, εχω διαπιστωσει πως εστω και με ενα ευρω τη μπυρα, ακομα και με 300 μπυρες μπορει να συγκεντρωθει ενα αξιολογο ποσο. Αλλα και εναμισι να το κανουμε για σιγουρια παλι αξιοπρεπης τιμη ειναι. Για αλλου τυπου ποτα ασ πουμε ουισκι, ουζο, βοτκα κλπ 2 ευρω το ποτηρι παλι εξασφαλιζει ενα ασφαλες κερδος ωστε να μην υπαρχει ζημια.

Αυτα απο μενα για τωρα, και αμα σκεφτω κατι αλλο συμπληρωνω. Αμα μας ενδιαφερει μπορω να ρωτησω απο βδομαδα για καβα/ηχοσυστηματα ή να δωσω σε καποιον/α τηλεφωνα για να ρωτησει (ειμαι εξαιρετικα πνιγμενος τις προσχεις μερες) ωστε να μπορουμε να μιλαμε για πιο συγκεκριμενα πραγματα και να θεσουμε πιο συγκεκριμενους στοχους στο οικονομικο πεδιο.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
ran-tan-plan
Real Name: fr

Συνάδελφοι! Συναδέλφισες! Party semfe ?

Δημοσίευση από ran-tan-plan »

Πολυ καλη ιδεα η διοργανωση ενος δικου μας παρτυ,περα απο παραταξεις,πρακτορεια κτλ.
Ας καταθεσω τις προσωπικες μου εμπειριες απο τη διοργανωση αντιστοιχων "καταστασεων"

1)Διατηρηση ποτων-παγου:δυστυχως τα παρτυ στα οποια ειχα συμμετοχη στην διοραγνωση τους,ηταν παραθαλασσια,οποτε εφαρμοσαμε το κλασσικο κολπο με τις μεγαλες σακουλες απορριματων μεσα στη θαλασσα...Μαλιστα ο παγος εγινε τοσο σκληρος,που τον αφηναμε να ξεπαγωσει για να τον ξανακοψουμε σε παγακια!!!!Στην πειρπτωση μας,οπως αναφερθηκε νωριτερα,χρειαζονται δυο-τρια μεγαλα μεσα αποθηκευσης(το βαρελι μαλλον δυσκολα θα βρεθει-καποιο ειδος γουρνας anyway),με κρυο νερο και παγο

2)χωρος διεξαγωγης:Για Γενικες Εδρες βρισκω καταλληλο το χωρο αναμεσα στα αμφιθεατρα και στην εισοδο απο την "πανω μερια"(αμφιθεατρο Α).Μεγαλο πλεονεκτημα το κιοσκι για πληροφοριες,οπου μπορει να εγκατασταθει η κεντρικη κονσολα ηχου και το μπαρ.(δε νομιζω να υπαρχει προβλημα να μας το δωσουν,δεν πρεπει να χει τπτ μεσα)

3)Ποτα-φαγητα:Πρωτα πρωτα η λεξη "φαγητο" σημαινει ξηροκαρπια-πατατακια(ολα τ αλλα μου φαινονται ατοπα).Αυτα μπορουν να καλυφθουν απο την καβα-οπως και τα πλαστικα ποτηρια(αν οχι,δεν ειναι αυτο το προβλημα).Οσο για το ποτο,εννοειται οτι θα γινει συννενοηση με καβα για τις μπυρες,με επιστροφη των αθικτων κουτιων.Για τα υπολοιπα ποτα,μπορει επισης να γινει συννενοηση με την καβα,αλλα θα ναι καλοδεχουμενα τα οποια μπουκαλια.

4)Κοσμος:προσωπικα δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποσα ατομα μπορει να μαζευτουν.Σ αυτο θα πρεπει να βοηθησουν μεγαλυτερα παιδια,που ισως ξερουν απο αλλα αντιστοιχα φοιτητικα παρτυ,ετσι ωστε να γινει μια σχετικα καλη προσεγγιση στην παραγγελια των ποτων(το βασικοτερο ειναι να μην ξεμεινουμε).Επισης,μια καλη προσεγγιση θα βοηθησει και στον τιμοκαταλογο.Οσο για τη διαφημιση δεν θα χρειαστουν τυπογραφημενες αφισες.Μια χειρογραφη σε καθε αιθουσα,μερικες προφορικες ανακοινωσεις στα αμφιθεατρα,semfe.gr και "απο στομα σε στομα".Το θεμα της περιφρουρησης δε μου χει ξανατυχει-πραγματικα ειναι πολυ σωστη σκεψη.Δεν εχω αντιστοιχη πειρα αλλα ειναι ισως το πιο σοβαρο ζητημα/προβλημα.

5)Χρημα:Καποια ατομα θα οριστουν ταμειο(με ο,τι συνεπαγεται αυτο για οσους ξερουν).Γι αυτο το λογο το κιοσκι για πληροφοριες ειναι ιδανικο(κλειστος χωρος,προσβαση απο μια μερια κτλ.Επισης ετσι θα προστατευτει και ο βασικος εξοπλισμος ηχου)

6)Ηχος-Φωτισμος:ισως το δυσκολοτερο(κατ εμενα)κομματι.Η ποιοτητα ηχου πρεπει να ειναι τ-ε-λ-ε-ι-α.Δεν νομιζω οτι υπερβαλλω:σκεφτειτε να πατε με ορεξη σ ενα παρτυ με την παρεα σας και ο ηχος να ναι μετριος...Ξενερα,ενα-δυο ποτακια και δρομο....Γι αυτο και πρεπει να βρεθει καλη λυση στον εξοπλισμο(ισως κοστισει αρκετα).Αν καποιος εχει τιποτα ακρες...Οσο για το φωτισμο,αρκει να αυτοσχεδιασουμε(υπαρχουν φωτα στις Γενικες Εδρες?)

7)Ημερομηνια-Ωρα:αλλο ενα δυσκολο κομματι.Πρεπει να ληφθουν υπ οψιν η μαζικη προσελευση και αποχωρηση...

Συμπερασμα:Δεν το βρισκω αδυνατο-τιποτα δεν ειναι,αλλωστε.Χρειαζεται συντονισμο και οι οργανωτες να ναι ετοιμοι για πολυ τρεξιμο και πιθανη αποτυχια(δυστυχως ετσι ειναι)
nicolas
Argis
Real Name: Argirios Gkonis

Δημοσίευση από Argis »

Μάζι με τον prg_man κάναμε τα 2 party.Μιας και το ειχαμε ψάξει αρκετα οτι θέλεται να βοηθήσουμε ευχαρίστως.Έχεται κατα νου οτι το συνολικο κόστος για να κάνετε κατι σοβαρό ειναι στα 1500 ευρωπουλα απο τα οποια καμια 800αρα χρειαζεται μπροστα τα υπολοιπα τα συμπληρωνεται απο τα εσοδα.Απο αυτο το ποσο και πανω οτι σας μεινει ειναι κερδος.Εμεις την πρωτη φορα μαζεψαμε ρεφενε απο 20 ευρω γαι τα πρωτα εξοδα απο καμια 50 αρα παιδια,την δευτερη φορα τα βαλαμε 5 ατομα και τα ξαναπηραμε στο τελλος.Σημαντικη ειναι η ημερομηνια ,να μην υπαρχει αλλο party στο ΕΜΠ εκεινη τη μερα.Θέλει καλο τρέξιμο στην αφισα(απο ΑΣΟΕ μεχρι ΠΑ-ΠΕΙ είχαμε φτάσει εμεις,δεν μιλάω καν για πανεπιστιμιο).Ο χωρος στις γενικες εδρες ειναι μια χαρα.Κοσμος θα ερθει σίγουρα και μέσα δεν θα μπειτε αρκει να υπαέρχει μια υποτυπωδης διαχειριση στο ταμείο.Εμεις σε 3 ωρες είχαμε βγάλει τα εξοδα και μετα τα διναμε ολα τσαμπα (για τον χαβαλε το κάναμε αλλωστε).Εχω και τηλέφωνα για ήχητικα και κάβα που είχαμε συνεργαστεί εμείς και μας ειχαν εξηγηθεί μαι χαρα.Ολο αυτο θέλει καλο τρεξιμο παντως απο 5-6 άτομα και εχει και ένα ρίσκο για τα λεφτα(μίκρο αλλα υπάρχει).

Τωρα αν θελεται κατι πιο απλο παρτε μια μπυρα απο τα σπιτια σας και ενα ραδιο με μπαταριες...
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Nasia! έγραψε:Όσο για το φαί, θα συμφωνήσω ότι δεν είναι απαραίτητο σ' ένα πάρτυ, αλλά σιγά, δεν είναι δύσκολο να κάνουμε τη χάρη στα κορίτσια και να βάλουμε και πατατάκια! :D

εγω θα φαω το γνωστο, νασια παραγοντικο.... :roll: :wink:

να ρωτησω στο θεμα της περιφρουρησης τι θα γινεται δλδ? κατι σε στιλ "πορτα"???ποιος θα μπει (προφανως αγορια...μουωχωχωχ) κτλ για εξηγηστε
Argis

Δημοσίευση από Argis »

Η περιφρούρηση γίνεται στις πύλες που θα συμφωνήσεται με το πολυδύναμο να μεινουν ανοικτες ολο το βράδυ και γενικα στο χωρο του πολυτεχνίου ωστε να μην γίνουν τιποτα ζημιες και εκτρόπα.Δεν έχει να κάνει με την πόρτα.Αυτό είναι άλλο θέμα.Πόρτα σε φοιτητικό παρτυ ουσιαστικά δεν υπάρχει απλά θέλει μια προσοχή στην είσοδο μην μπει κοσμος χωρις να πληρωσει και χαθούν λεφτα.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

η πρυτανεια ειναι το προβλημα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Παμε καταληψη?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Argis έγραψε:Πόρτα σε φοιτητικό παρτυ ουσιαστικά δεν υπάρχει απλά θέλει μια προσοχή στην είσοδο μην μπει κοσμος χωρις να πληρωσει και χαθούν λεφτα.
Ασχετα απο το συγκεκριμενο παρτυ ως φοιτητης αλλα και ως ανθρωπος που θεωρει το χωρο του πολυτεχνειου ελευθερο χωρο δε θεωρω πως μπορει καποιος να υποχρεωσει καποιον να πληρωσει για να εισελθει σε οποιοδηποτε μερος αυτου. Τωρα αν υπαρχει και προαιρετικη οικονομικη ενισχυση στη εισοδο αυτο ειναι αλλο θεμα (και δε διαφωνω).
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

LocknLoad έγραψε:
Παμε καταληψη?
αρκει να μην βαλεις εσυ τη μουσικη
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Artemoila έγραψε:
LocknLoad έγραψε:
Παμε καταληψη?
αρκει να μην βαλεις εσυ τη μουσικη
Γιατι φιλαρακο? Τι κακο ειχε η μουσικη που'χανε βαλει?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Argis

Δημοσίευση από Argis »

Την πρωτη φορα που κάναμε παρτυ στην πρυτανία είχε κατάληψη απο αναρχικούς πλακα πλάκα και αν δεν λυνόταν η καταληψη δεν μας έδιναν άδεια γαι το παρτυ και ειχαμε παει στην συνελευση της κατάληψης να την σταματήσουμε την πέμπτη και Παρασκευή είχαμε το παρτυ.

Τώρα γιά την είσοδο δεν είναι κανα τεράστιο ποσον τα 3 ευρω που ειχαμα βαλει εμείς για είσοδο και με τα οποια δίναμε και πότο δωρεαν.Απλα πρεπεί να έχεις μια σταθερή για να μαζέψεις το κεφάλαιο που αρχικά έχεις βαλει.Ουσιαστικά ενίσχυση είναι αλλα δεν μπορείς να ξερεις και σιγουρα οτι απο τα 500 ατομα που θα μπουν θα παρουν ολα 2 ποτα οποτε να εισαι εντος προυπολογισμού και να αφήσεις ελεύθερη την είσοδο.
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Καλα ρε παιδια,αμα ερθει στο παρτυ ο [you] εγω δεν ερχομαι...!
Άβαταρ μέλους
Nasia!
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Νάσια παραγοντικό
Facebook ID: 1169014285

Δημοσίευση από Nasia! »

Τι λες ρε! Ο [you]???
Μα ο [you] είναι το καλύτερο παιδί! Και απίστευτο κουκλί επίσης....!! Βασικά εγώ μόνο και μόνο για τον [you] θα πάω στο πάρτυ.... :roll:
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”