Αυτό που λες με βολευει εμένα προσωπικά γιατί δίνω και τα 3.stroformi έγραψε:που στέλνουμε δλδ τα <<παράπονα μας>> για το πρόγραμμα; Εμένα προσωπικά με ενοχλεί το σερί Διηλεκτρικές - Μηχανική ΙV - Ηλεκτρομαγνητισμός ΙΙ, υπάρχει κάποιος που θέλει να διώξει κάποιο από αυτά στο τέλος της εξεταστικής ή στην αρχή; Πχ, για αναλύση ΙΙ- Μηχανική ΙV στείλατε για αλλαγή της Ανάλυσης ΙΙ τελικά;
[Πρόταση] Πρόγραμμα Εξετάσεων Εαρινών Εξαμήνων 2008-2009
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
Re: [Πρόταση] Πρόγραμμα Εξετάσεων Εαρινών Εξαμήνων 2008-2009
- sos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
Αυτό ήταν γνωστό απ' την αρχή. Αν ήθελες εσύ να κάνεις κάποια αλλαγή ας την πρότεινες. Τώρα αν περιμένεις απ' τους άλλους να κάνουν τις αλλαγές που σε βολεύουν, τι να σου πω;alexk έγραψε:Ναι σωστα μπορει να πει τη δικη του ιδεα οταν του 'ρθει.
Βεβαια η γραμματεια εδινε οριο μεχρι Μ.Δευτερα...πως σου φαινεται αυτο?
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αγορίνα δε θέλω να μου φτιαξουν οι άλλοι το πρόγραμμα αλλα επειδή μέσα στις γιορτές δεν ασχολήθηκε κανείς με το πρόγραμμα ηθελα να το επανεφερω το θέμα για να μη μείνει τελευταία στιγμη πάλι.Και μη μου πεις οτι κανεις δε θελει αλλαγες,απλα κανεις δεν ασχολειται ακομα.Οταν ομως πλησιαζει η εξεταστικη θα το θυμηθουνε ολοι!
Δε θα συνεχισω την αντιπαραθεση μαζι σου.Αλλωστε δεν ειναι το καταλληλο topic.Αν εσυ ψαχνεις να τσακωθεις,ψαξε αλλου ή βρες γκόμενα.
Δε θα συνεχισω την αντιπαραθεση μαζι σου.Αλλωστε δεν ειναι το καταλληλο topic.Αν εσυ ψαχνεις να τσακωθεις,ψαξε αλλου ή βρες γκόμενα.
- sos
- Real Name: Κώστας
Πω πω τώρα μου 'κανες τη μούρη κρέας...
Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Το πρόγραμμα βγήκε την Τρίτη και η ανακοίνωση τόνιζε ρητά οτι αλλαγές θα γίνουν μόνο μέχρι τη μεγάλη Δευτέρα.Το βλέπω λίγο δύσκολο προσωπικά να αλλάξει τώρα(δεν είναι και κακό μεταξύ μας).
ρε παιδια εχουνε βγει ημερομηνιες? μας το φυλανε για εκπληξη η απλά εγω δεν το βρηκα?
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Απ'ότι έχω καταλάβει, δεν έχουν βρει ημερομηνίες. Απλά το πρόγραμμα βγήκε με δεδομένο ότι η εξεταστική θα αρχίσει κάποια Δευτέρα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Να κάνω μια πρόταση να μεταφερθεί η Μηχανικη κατασκευων την Τεταρτη (που κανονικα είνια ο ηλεκτρο 2) και ηλεκτρο 2 να πάει στο τέλος του προγράμματος ? Το λέω γιατί είναι και τα 2 του 4ου εξαμήνου και είναι και τα 2 δύσκολα μαθηματα.Επίσης πριν απ αυτα είναι οι διηλεκτρικες και μετά απ αυτα η Στατιστικη.Παει πολύ 4 δύσκολα μαθήματα μέσα σε 6 μέρες.
Συμφωνεί κανείς με αυτό?
Συμφωνεί κανείς με αυτό?
Η μηχανικη κατασκευων και η στατιστικη ειναι του 4ου εξαμηνου. Ο ηλεκτρο 2 και οι διηλεκτρικες δεν ξερω αλλα σιγουρα οχι σ'αυτο. Οποτε καλυτερα θα'ταν να αναθεωρουσες/ξεκαθαριζες την προταση σου
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

Sorry,
μπερδεψα κβαντο με ηλεκτρο ελεω φαρακου.Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο οταν ακουω αυτα τα 2 μαθηματα ειναι ο φαρακος οποτε...
Συνεπως για να μη χαλαστουν ατομα του 4ου και 6ου εξαμηνου θα το αλλαζα στο να μεταφερθει ηλεκτρο2 στο τελος.Εμενα με βαση τα μαθηματα που χρωσταω εννοειται πως εξακολουθει να με συμφερει η αρχικη μου προταση αλλα μη την σπασουμε και στους 4ους-6ους...
p.s
Αν και νομιζω πολλοι ειναι αυτοι που χρωστανε ηλεκτρο 2 με μηχανικη 4...
μπερδεψα κβαντο με ηλεκτρο ελεω φαρακου.Το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο οταν ακουω αυτα τα 2 μαθηματα ειναι ο φαρακος οποτε...
Συνεπως για να μη χαλαστουν ατομα του 4ου και 6ου εξαμηνου θα το αλλαζα στο να μεταφερθει ηλεκτρο2 στο τελος.Εμενα με βαση τα μαθηματα που χρωσταω εννοειται πως εξακολουθει να με συμφερει η αρχικη μου προταση αλλα μη την σπασουμε και στους 4ους-6ους...
p.s
Αν και νομιζω πολλοι ειναι αυτοι που χρωστανε ηλεκτρο 2 με μηχανικη 4...
- chelsea13
- Real Name: Alex
Συγγνώμη ρε alexk αλλά αφού οι αλλαγές ήταν αν γίνουν μέχρι Μ.Δευτέρα γιατί προτείνεις αλλαγές τώρα?
Πιστευεις δλδ αν υπάρξουν αιτήματα απο την πλειοψηφια των φοιτητων δεν θα τα αλλάξουν και θα μας πουν οτι οι αλλαγες ηταν μεχρι την Μ.Δευτερα?
Θυμάσαι ποτε είχε αλλάξει η Κβαντο 2 στην περασμένη εξεταστική?
Αλλα δε καταλαβαινω γιατί κολλάτε σε διάφορα άλλα και απλά δεν προτείνεται τι θεωρείται οτι θα ήταν πιο σωστό για το πρόγραμμα και να καταλήξουμε σε κάποιες αλλαγές που θα μας βολεύουν όλους.
Θυμάσαι ποτε είχε αλλάξει η Κβαντο 2 στην περασμένη εξεταστική?
Αλλα δε καταλαβαινω γιατί κολλάτε σε διάφορα άλλα και απλά δεν προτείνεται τι θεωρείται οτι θα ήταν πιο σωστό για το πρόγραμμα και να καταλήξουμε σε κάποιες αλλαγές που θα μας βολεύουν όλους.
- chelsea13
- Real Name: Alex
Προφανως!Οι αλλαγές ήταν να γίνουν μέχρι τότε.Δεν σας ενδιέφερε να γίνουν οπότε δεν θα γίνουν.Που είναι το παράλογο?alexk έγραψε:Πιστευεις δλδ αν υπάρξουν αιτήματα απο την πλειοψηφια των φοιτητων δεν θα τα αλλάξουν και θα μας πουν οτι οι αλλαγες ηταν μεχρι την Μ.Δευτερα?
Θες πραγματικά να ξαναγίνει το ίδιο?Επειδή υπάρχουν τύποι σαν και εσένα ίσως και να γίνει....alexk έγραψε:Θυμάσαι ποτε είχε αλλάξει η Κβαντο 2 στην περασμένη εξεταστική?
Γιατί άμα θέλαμε θα το κάναμε όταν έπρεπε...απλό....Και ίσως να έπρεπε και εσύ να το είχες σκεφτεί τότε.Τι λες?alexk έγραψε:Αλλα δε καταλαβαινω γιατί κολλάτε σε διάφορα άλλα και απλά δεν προτείνεται τι θεωρείται οτι θα ήταν πιο σωστό για το πρόγραμμα και να καταλήξουμε σε κάποιες αλλαγές που θα μας βολεύουν όλους.
Εχουμε 1.5 μηνα περιπου μεχρι την εξεταστικη και ασχολουμαι με το αν θελουν καποιοι να ζητησουν αλλαγες για το προγραμμα.Με κοβεις λοιπον για τυπο που περιμενει να κανει τις αλλαγες την τελευταια στιγμη?
Δεν ασχολουμαι λοιπον αλλο με τις αλλαγες.Σας λεω να γραψουμε τι βολευει και τι δε βολευει και να καταληξουμε σε κατι που θα βολευει τους περισσοτερους και να το ζητησουμε τωρα μια μονο βδομαδα μετα την διορια που δωσανε αλλα εσεις παλευετε με τα κομπλεξ σας.
Θα τα δω ομως μια με δυο βδομαδες πριν την εξεταστικη τι αλλαγες θα ζητατε και εκει θα γελασουμε.
Δεν ασχολουμαι λοιπον αλλο με τις αλλαγες.Σας λεω να γραψουμε τι βολευει και τι δε βολευει και να καταληξουμε σε κατι που θα βολευει τους περισσοτερους και να το ζητησουμε τωρα μια μονο βδομαδα μετα την διορια που δωσανε αλλα εσεις παλευετε με τα κομπλεξ σας.
Θα τα δω ομως μια με δυο βδομαδες πριν την εξεταστικη τι αλλαγες θα ζητατε και εκει θα γελασουμε.
- Tzanampets
- Real Name: Call me 'mate'
Βασικά σύμφωνα με την εντύπωσή μου, σχεδόν καμία αλλαγή δεν ευνόησε ποτέ την πλειοψηφία.
Σε αυτό το εξάμηνο η γραμματεία έκανε κάτι καλό και έβγαλε ενα σχέδιο προγράμματος απο πολύ νωρίς. Αφού λοιπόν δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ημερομηνία που έδινε η γραμματεία γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να μήν ασχοληθούμε αλλο με τις αλλαγες, έχουμε κάπου 1,5 μήνα για να φτιάξουμε το διάβασμά μας σύμφωνα με το πρόγραμμα, και όχι το πρόγραμμα σύμφωνα με το διάβασμά μας.
Και με το δεδομένο πρόγραμμα νομίζω πώς δεν είναι και πολύ δύσκολο αυτό. Ντάξει πρόγραμμα εξεταστικής είναι και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα τους βολεύει στο 100%.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή εμένα με βολεύει, εχω αρκετές περιπτώσεις που μια αλλαγή θα ήταν ότι πρέπει.
Σε αυτό το εξάμηνο η γραμματεία έκανε κάτι καλό και έβγαλε ενα σχέδιο προγράμματος απο πολύ νωρίς. Αφού λοιπόν δεν άλλαξε κάτι μέχρι την ημερομηνία που έδινε η γραμματεία γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να μήν ασχοληθούμε αλλο με τις αλλαγες, έχουμε κάπου 1,5 μήνα για να φτιάξουμε το διάβασμά μας σύμφωνα με το πρόγραμμα, και όχι το πρόγραμμα σύμφωνα με το διάβασμά μας.
Και με το δεδομένο πρόγραμμα νομίζω πώς δεν είναι και πολύ δύσκολο αυτό. Ντάξει πρόγραμμα εξεταστικής είναι και σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν θα τους βολεύει στο 100%.
Και δεν τα λέω αυτά επειδή εμένα με βολεύει, εχω αρκετές περιπτώσεις που μια αλλαγή θα ήταν ότι πρέπει.
Elen síla lúmenn' omentielvo.

For those about to troll... we salute you!

For those about to troll... we salute you!