Δίκιο έχεις. Παρ' όλ' αυτά αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος που βλέπει ότι το πιο "εχθρικό" ποστ στο τοπικ είναι αυτό:Chris έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά, μη σφαχτούμε και για ένα κωλό-antivirus..
Full Metal Alchemist, ειλικρινά, εγώ προσωπικά δεν είχα καμία εχθρική διάθεσή απέναντί σου πριν δω το παραπάνω ποστ σου, και εξίσου ειλικρινά με ενδιαφέρει το ζήτημα που έθεσες.Full Metal Alchemist έγραψε:2. Στο site λέει ότι το πρόβλημα παρατηρείται μόνο για τη Γαλλική έκδοση των Windows XP που έχουν SP1 και για τη Ρώσικη έκδοση με SP2... Ας μην είμαστε υπερβολικοί...Chris έγραψε:O Wizard δε μίλησε ποτέ γιά Windows. Για linux λέει.Full Metal Alchemist έγραψε:@Wizard το συγκεκριμενο προβλημα ειναι στα antivirus και οχι στα λειτουργικα (Το εχουν παθει pc με XP, vista ΚΑΙ windows 7 απο γνωστους)
Διαβασε πριν πεταξεις εξυπναδες.
@timos (sorry κιολας) Το Avast ειναι δωρεαν kai to NOD αυθεντικο
επισης ρωτησα φιλους και γνωστους πριν λιγο και τοχουν παθει πολυ
ΥΓ: Αν ειναι δυνατον να ανοιγω topic προειδοποιησης για τετοιο θεμα και να το αντιμετωπιζετε τοσο εχθρικα ολοι λες και πρεπει να σας πεισω...
Επομένως, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει οτιδήποτε το επιθετικό σ' αυτό, ανεξάρτητα απ' το πώς μπορεί να φαίνεται (παρόλο που δε βλέπω τον τρόπο που μπορεί να εκληφθεί ως επιθετικό, αλλά παρεξηγήσεις γίνονται), ξαναεξηγώ:
Γνωρίζω πως είναι συχνό φαινόμενο, και εξάλλου μου έχει τύχει κι εμένα με άλλο antivirus, να αναγνωρίζεται ως απειλητικό ένα πρόγραμμα που ο χρήστης γνωρίζει πως δεν είναι στην πραγματικότητα (αυτό είναι ο ορισμός του false positive για την περίπτωση του antivirus και δεν αποτελεί ένδειξη ότι το antivirus είναι "χακαρισμένο" με οποιονδήποτε τρόπο). Αυτό τις περισσότερες φορές συμβαίνει όταν το πρόγραμμα που το antivirus εντοπίζει ως απειλή είναι ενεργοποιημένο με πλάγιο τρόπο, για παράδειγμα με ένα crack, επειδή ο χρήστης δεν έχει αγοράσει νόμιμη άδεια χρήσης του προγράμματος. Ακόμα κι αν δεν ανήκεις στην πιο συνηθισμένη κατηγορία, αλλά το πρόγραμμα που το avast σου εντόπισε ως ιό είναι original, το false positive αυτό δεν αποδεικνύει ότι το avast είναι "χακαρισμένο".
Και ξαναρωτάω (πιο αναλυτικά αυτή τη φορά):
Το πρόγραμμα για το οποίο σου εμφανίστηκε το false positive ήταν αυθεντικό; Το πρόβλημα σου εμφανίστηκε για πολλά προγράμματα; Αν όχι, που στηρίζεται η άποψή σου πως το avast είναι χακαρισμένο; Έχεις κάποιο link που να το στηρίζει; (Το link που έδωσες στο πρώτο σου ποστ αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο false positive που αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows, και αφού με ασφάλεια μπορώ να υποθέσω πως δεν έχεις τα Ρώσικα ή τα Γαλλικά XP, δε σε αφορά)