Εκτροχιασμός του forum
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
Re: Εκτροχιασμός του forum
lunatic vs zionist conspiracy
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Προσωπικά postαρω από το 2006 και πλεον δεν αντέχω να συμμετέχω σε κουβέντες με lunatic και ΣΙΑ γιατί δεν έχει κανένα νόημα, κάποιοι γεννιούνται και πεθαίνουν παντογνώστες...το πρόβλημα είναι ότι πλέον είναι παντού όπως επεσήμανε παραστατικά ο noir και κατα συνέπεια αυτό είναι το πρώτο μου post μετά από 1 μήνα.Lunatic:χαραμίζεσαι στη ΣΕΜΦΕ...βλεπε Ιερά Μονή Περισσού.
Civil disobedience 101...
moutsos +1
είναι κουραστικό όχι να γράψει κάποιος αλλά να διαβάζει τι λένε, διότι τα ποιό σημαντικά πράγματα χάνονται γιατί ξαφνικά κατακλίζονται απο ηλίθιος διαλόγους.
είναι κουραστικό όχι να γράψει κάποιος αλλά να διαβάζει τι λένε, διότι τα ποιό σημαντικά πράγματα χάνονται γιατί ξαφνικά κατακλίζονται απο ηλίθιος διαλόγους.
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του ex8ros tou malaka. Όντως, παίζει ένα μέρος του προβλήματος να βρίσκεται εκεί. Πάντως, ως εμπλεκόμενος στην κατάσταση, και με τις αντοχές μου να πέφτουν σταθερά, θα αντιγράψω το στιλ lunatic και θα δανειστώ τη φράση ενός φίλου για να απαντήσω σε μια γραμμή και με καταπληκτική θεμελίωση στο σύνολο των post του lunatic:

Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Και εγώ πιστεύω ότι ο ex8ros tou malaka και το βδελυρό mac του μιλήσανε σωστά.Falgorn έγραψε:Μου άρεσε πολύ η τοποθέτηση του ex8ros tou malaka. Όντως, παίζει ένα μέρος του προβλήματος να βρίσκεται εκεί. Πάντως, ως εμπλεκόμενος στην κατάσταση, και με τις αντοχές μου να πέφτουν σταθερά, θα αντιγράψω το στιλ lunatic και θα δανειστώ τη φράση ενός φίλου για να απαντήσω σε μια γραμμή και με καταπληκτική θεμελίωση στο σύνολο των post του lunatic:
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
αφου το εμπεδωσαμε ρε παιδια οτι ολοι διαφωνουν με τη σταση του λουνατικ, γιατι γραφετε κι αλλο; Μπορουμε αντι να υπαρξει μπαν η κατι τετοιο, μπορουμε να συνεχιζουμε τη συζητηση σε καθε τοπικ σαν να μην εχει γραψει!!!
Δεν τη ξερω την εμεσελ αλλα πραγματικα δεν φταιει σε τπτ να ασχολειται με τετοιες χαζομαρες. Ας λυπηθουμε αυτην τουλαχιστον.
Δεν τη ξερω την εμεσελ αλλα πραγματικα δεν φταιει σε τπτ να ασχολειται με τετοιες χαζομαρες. Ας λυπηθουμε αυτην τουλαχιστον.
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Επιπροτείνω διακανονισμό υπερσυνάντησης έτσι ώστε να (δια)λυθούν επί του πραγματικού τα θέματα (και υποθέματα) και να αφεθούν τα πληκτρολόγια στην ηρεμία τους. Και όπως λέει και ο ποιητής:
Κλείνω το μηχάνημα και έρχομαι να σε συναντήσω δια ζώσης
μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις ολόγραμμα του εαυτού μου
στο ουράνιο σινεμά «Προσεχώς Κατσαρίδες».
Κλείνω το μηχάνημα και έρχομαι να σε συναντήσω δια ζώσης
μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις ολόγραμμα του εαυτού μου
στο ουράνιο σινεμά «Προσεχώς Κατσαρίδες».
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Συμφωνώ ότι δεν έχει να ειπωθεί κάτι παραπάνω στο θέμα. Άλλωστε κρίνοντας και από τη πορεία του forum από χθες μέχρι σήμερα, νομίζω έκανε τον κύκλο του, εξυπηρέτησε το σκοπό του και δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο.
Το παρόν topic κλειδώνεται.
armaos έγραψε:Δεν τη ξερω την εμεσελ αλλα πραγματικα δεν φταιει σε τπτ να ασχολειται με τετοιες χαζομαρες. Ας λυπηθουμε αυτην τουλαχιστον.
Το παρόν topic κλειδώνεται.