Εκτροχιασμός του forum

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Εκτροχιασμός του forum

Δημοσίευση από Wizard »

Αυτά που θα πω ξεκίνησαν σαν αφορμή ενός προσωπικού μηνύματος του papagalakos στο οποίο με ρώταγε την άποψή μου για τον εκτροχιασμό του forum....

Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα το forum, αλλά όποτε μπαίνω βλέπω μονίμως μια κατάσταση πολέμου με κύριους πρωταγωνιστές τους Παπαγαλάκο και lunatic.
Καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό άμεσα... Όλοι οι mods δεν το αντέχουν πάντως και απ' ό,τι φαίνεται δεν το αντέχουν και οι υπόλοιποι χρήστες του forum (πολύ πιο σημαντικοί από οποιονδήποτε mod).
Για την ακρίβεια αν το παρακολουθούσα το forum όπως παλιότερα μάλλον θα είχατε φάει γερό κράξιμο εσείς οι δυο σας...
Τι καταφέρνετε με αυτή την κατάσταση πέρα από το να κουράζετε τους πάντες και να αναγκάζετε τους moderators να κάνουν υπερωρίες; Δεν είναι εδώ για να σας μαζεύουν και σίγουρα δεν το θέλουν ούτε έχουν τόσο χρόνο να διαθέσουν όσο εσείς.
Από την αρχή το φόρουμ είχε τη λογική ότι δε χρειάζεται μπάτσους και ότι οι χρήστες (ως έξυπνοι άνθρωποι) θα καταλάβαιναν πότε πρέπει να σταματήσουν. Αυτό που λέμε "συμφωνούμε ότι διαφωνούμε", "δεν έχει νόημα να σου μιλάω πλέον" κλπ κλπ
Δυστυχώς κάποιοι τον εκμεταλλεύονται αυτόν το χαρακτήρα του forum. Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι δύσκολο ωστόσο να αλλάξει και η δική μας συμπεριφορά. Όπως είπα δε θέλουμε να κάνουμε το μπάτσο, μη μας αναγκάσετε...
Ενήλικοι άνθρωποι είστε, σκεφτείτε λίγο και σταματήστε το οι ίδιοι.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Εκτροχιασμός του forum

Δημοσίευση από lunatic »

A το lunatic vs papagalakos σας ενοχλησε?
Εγω παντως θα βαλω κ το λινκ http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=6&t=3384 για αρχειακους λογους.... Για να ξερουμε κ τι μας γινεται.... Σωστα κλειδωθηκε το θεμα αλλα ας μην το ξεχασουμε κιολας.....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Όχι δε με ενόχλησε το lunatic vs papagalakos,
με ενόχλησε η συμπεριφορά του lunatic, η συμπεριφορά του papagalakos, το lunatic Vs οι πάντες...
Σταμάτα βρε αδερφάκι μου τη γκρίνια και κοίτα λίγο τη συμπεριφορά σου εδώ μέσα...
Υπάρχουν και σοβαρότερες δουλειές από το να ικανοποιώ τον εγωισμό και την ανάγκη για αυτοπροβολή του καθενός οπότε παύω να απαντάω πλέον.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ασε μας ρε φιλε σε ξερουμε τι τυπακι εισαι κ συ.... Ιδου κ οι αποδειξεις.... Ο αγαπητος μας αδμιν Wizard που τον ενοχλουν πααααααρα πολυ αυτες οι φασεις δειτε πως συμπεριφερθηκε στο θρεντ που ανοιξε ο παπαγαλακος κ ειναι ο ορισμος του trolling κ της ειρωνιας-κοροιδίας....
http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php ... 372#p53814
Πας να μας το παιξεις κ καλος τωρα....? Που ειδες εκεινο το θρεντ κ αντι να το κλειδωσεις (μιας κ εισαι καλος αδμιν) εκανες κ χαβαλε πανω σε αυτο..... Κ φυσικα ειναι ακομα ανοιχτο..... Κλειδωστε τον λουνατικ τον μεγα σπαμερ.....
το lunatic Vs οι πάντες...
Εεεετσι.... Το λουνατικ vs παντες...... Εεεεεεετσι... Πολυ θα ηθελα να βγουν αυτοι οι παντες κ να δηλωσουν απο ποιον πολιτικο χωρο ειναι..... Εκει να δεις γελια που θα καναμε..... Δεν πειραζει ριχτε τα ολα πανω στον λουνατικ.... Τα πραγματικα γατονια ξερουν κ εχουν καταλαβει τι παιχτηκε εδω μεσα....
Άβαταρ μέλους
CreamMcCracker
Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ

Δημοσίευση από CreamMcCracker »

Εικόνα
vidi, vici, veni
Άβαταρ μέλους
Dare Devil
Real Name: Δημήτρης Κάραλης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dare Devil »

Δε νομίζω ότι το θέμα που θίχτηκε ήταν η προσωπική αντιδικία δύο ατόμων, αλλά κάτι τελείως διαφορετικό. Προσωπικά δεν ήθελα να προσθέσω κάτι (με καλύψαν οι απαντήσεις), όμως το γεγονός από μόνο του ότι για ακόμα μια φορά κλειδώθηκε ένα topic με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι στο forum πρέπει «με τον στανιό» να επικρατεί η μία άποψη που λέει: «Ο κακός και το καλό παρεάκι». Προσωπικά αυτό με κουράζει και νομίζω ότι και ο κόσμος πλέον το έχει αντιληφθεί. Όσο για την προτροπή του timos_m θα την χαρακτήριζα φανερά αυθαίρετη και αυταρχική. Κρίμα…
Site Συλλόγου Διπλωματούχων ΣΕΜΦΕ
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

lunatic έγραψε:Πολυ θα ηθελα να βγουν αυτοι οι παντες κ να δηλωσουν απο ποιον πολιτικο χωρο ειναι..... Εκει να δεις γελια που θα καναμε..... Δεν πειραζει ριχτε τα ολα πανω στον λουνατικ.... Τα πραγματικα γατονια ξερουν κ εχουν καταλαβει τι παιχτηκε εδω μεσα....
Για πες ρε γατόνι "τι παίχτηκε εδώ μέσα" να καταλάβουμε κι εμείς οι λεμούριοι...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Αστο τιποτα.... Εγω ειμαι χαζος δεν ξερω απ αυτα.....
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Θα μπορούσα να απαντήσω με trollιές όπως έχω κάνει στο παρελθόν σε topic που συμμετέχει ο lunatic, γιατί πολύ απλά, αν τον πάρεις στα σοβαρά την έχεις βαμμένη. Αλλά θα το παίξω σοβαρός για πολύ λίγο.

Αυτά που θα πω, δεν τα λέω σαν moderator, αλλά σαν χρήστης. (χρήστης του site, και σύντομα ηρωίνης, αν συνεχίσω να διαβάζω το forum έτσι όπως έχει γίνει)

Dear lunatic:
Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν την μεγάλη πολιτική οντότητα εδώ μέσα.
Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν εγωπαθής και μεγαλομανής. Είναι πραγματικά σπάνια η συμπεριφορά σου στους άλλους. (δεν είναι κομπλιμέντο αυτό: Είσαι ξεχωριστός, όσο ξεχωριστός ήταν και ο Χίτλερ)
Σταμάτα να...
..............
.......
Ουφ, βαρέθηκα τη σοβαρότητα.

Σταμάτα να ποστάρεις να τελειώνουμε. Έχεις ξεχαρβαλώσει ένα forum μόνος σου.

Και επίσης, δεν θα μπορέσεις να κάνεις λίγο κράτει και να μην ξεκατινιαστείς ΚΑΙ με τον Wizard ο οποίος δεν σου έχει κάνει και τίποτα το τόσο φοβερό όσο πιστεύεις; Άσε που ειναι από αυτούς που έχουν στήσει το fucking το φόρουμ, στο οποίο μπαίνεις και βγάζεις το άχτι σου και μας τα έχεις κάνει έκτοτε ΜΠΛΕ! (όπως είπε και μια ψυχή) Λίγος σεβασμός δε βλάπτει.

Εσύ φυσικά, είσαι πάντα το θύμα και πάντα ο αδικημένος. Ξεχνάς ότι σε κάθε σου post υπάρχει έστω και ένα "Ρε φίλε, είσαι ηλίθιος/στόκος/κολλημένος/τι τυπάκι είσαι εσύ" το οποίο οδηγεί στο να χάνουν την υπομονή τους όσοι σου απαντάνε; ( και σου απαντάνε σοβαρά, ενώ εσύ περιορίζεσαι σε αφοριστικές απαντήσεις μιάς σειράς)

Σταμάτα να παίρνεις το internet στα σοβαρά.
Χρυσός κανόνας.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Κρις δεν βλεπω να απαντας ομως σε αυτα που λεω.....Κριμα..... Μπηκες να πεταξεις το κομματι σου κ συ.... Λες οτι ειμαι ο κακος που ειπα οτι ειπα στον wizard κ δεν κοιτας γιατι το κανω αυτο..... Μα ποσο τυφλος μπορει να ειναι καποιος τελικα....? :e_surprised:

Επισης κανε μια αναζητηση να δεις ποιος ξεκινησε να μιλαει πρωτος για νοημοσυνη 5χρονου κλπ.... Ωχ τι κριμα που δεν ημουν εγω.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lunatic την Παρ Απρ 23, 2010 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Τα τελευταία 5 περίπου posts μετακινήθηκαν-διαγράφηκαν, μπας και η "συζήτηση" κρατήσει κάποιο επίπεδο.

Ας τα πούμε μια ακόμα φορά γιατί μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Όταν κλειδώνεται ένα topic δεν ανοίγουμε δεύτερο για να δώσουμε συνέχεια. Υπάρχει λόγος που κλειδώθηκε! Προσπαθήστε να καταλάβετε τη διαφορά εκείνου του topic με αυτό που άνοιξε ο Wizard. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα στοιχειώδες επίπεδο! (ξέρω, σας είναι δύσκολο ..) Επίσης, τα ξεκατινιάσματά σας δεν ενδιαφέρουν κανένα! Θα σας παρακαλούσα ωστόσο να μην τα κάνετε σε δημόσιο επίπεδο.

Δεν μου αρέσει να κλειδώνω topics και δε μου αρέσει να πετάω posts .. Οπότε μη με αναγκάζετε. Και τέλος, δεν είναι ωραίο να αισθάνομαι ώρες ώρες λες και κουμαντάρω παιδικό σταθμό! :ssss:
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Επειδή δεν πρόλαβα το άλλο θέμα που κλειδώθηκε, θα γράψω εδώ κάποια πράγματα για το χαμό που έγινε. Ισχύουν γενικότερα και δεν αναφέρονται σε κάποιον συγκεκριμένα, απλά παίρνω ως αφορμή τα τελευταία γεγονότα για να τα γράψω.

Το θέμα εδώ δεν είναι το ποιος έχει δίκιο. Το θέμα είναι πως συζητάμε, πως εκφράζουμε τις απόψεις μας, και αν σεβόμαστε τους συνομιλητές μας. Όσο δίκιο και αν έχεις, όσο ωραία και αν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αν δεν το εκφράσεις σωστά, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα, και θα νομίζεις συνέχεια ότι σε απορρίπτουν ή δεν σε καταλαβαίνουν οι άλλοι. Αυτά που λέω είναι κατ'αρχήν από την δικιά μου εμπειρία, διότι έχω υποπέσει και εγώ αρκετές φορές στον πειρασμό των χαρακτηρισμών και του να θεωρώ συνεχώς ότι δεν με καταλαβαίνουν οι άλλοι, αλλά σιγά σιγά κατάλαβα ότι δεν οδηγεί πουθενά. Όσο δίκιο και αν έχεις, αν αρχίσεις να χαρακτηρίζεις και να μειώνεις τον άλλο, τελικά δεν καταφέρνεις τίποτα, διότι απλώς αυξάνεις την πιθανότητα να φερθεί αμυντικά και να σε απορρίψει. Δεν λέω βέβαια ότι και η παθητικότητα είναι καλή, διότι όταν δεν λες αυτό που θέλεις, πως θα σε ακούσουν οι άλλοι; Το θέμα είναι να εκφράζεις μεν σαφώς τις απόψεις και τα συναισθήματά σου, χωρίς να παραβιάζεις τα δικαιώματα των άλλων. Θέτω κάποια σημεία για σκέψη:

1) Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε εμείς οι ίδιοι. Όλοι κάνουμε λάθη. Ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει από τη μεριά του.

2) Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρατήσει την άποψή του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος, όσο βέβαια αυτό το λάθος επηρρεάζει μόνο τον ίδιο. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να δικαιολογεί κανείς πάντα τη συμπεριφορά του.

3) Όπως είπε και ο Wizard, το θέμα δεν είναι να συμφωνήσουμε ή να επικρατήσει κάποιος ντε και καλά, αλλά τουλάχιστον να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

4) Αν θεωρούμε ότι κάποιος είναι κολλημένος, μήπως υποτιμούμε τον εαυτό μας προσπαθώντας να τον πείσουμε με το ζόρι; Δεν γίνεται να τα έχει κανείς καλά με όλους, υπάρχει και κάτι που λέγεται αυτοεκτίμηση. Αν κάποιος επιμένει εγωιστικά στη άποψή του ή/και δεν θέλει να ακούσει τίποτα, ξυδάκι..

5) Αν πάλι θεωρούμε ότι κάποιος δεν ξέρει ή δεν καταλαβαίνει κάτι, μήπως δεν το εξηγήσαμε καλά ή ήμασταν ασαφείς;

Το 4 και το 5 βέβαια, έχοντας πάντα υπόψιν το 1.

6) Είμαστε φιλοξενούμενοι στο forum. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να μείνουμε ή να φύγουμε, αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν το δικαίωμα να ορίσουν τους κανόνες.

Σταματάω εδώ διότι πάει να γίνει πολύ κήρυγμα το post. Ένιωσα όμως την ανάγκη να τα πω και να μοιραστώ την εμπειρία μου ως παλιό μέλος του φόρουμ, που έχει συμμετάσχει σε πολλές συζητήσεις, και έχει διαφωνήσει ουκ ολίγες φορές με τους διαχειριστές (και εκ των έσω αφού ήμουν moderator για ένα διάστημα).
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Dweezil
Real Name: Ingo

Δημοσίευση από Dweezil »

lunatic it's now safe to turn off your computer and read a book
Ideas can't be killed. But they can become irrelevant.

"Well we've already got the tickets" Abraham Lincoln
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Οταν βλεπω το lunatic να πεταγεται σα μαιντανος σε οοολο το φορουμ για να πει την αποψαρα του που ειναι πιο φοβερη απο ολες τις αποψεις του κοσμου μαζι, μου κανει κατι σαν τσολκας που πιανει ομως ολα τα θεματα του κοσμου. Ποσο πιο τρομακτικο ειναι αυτο; ειναι ιδεα μου ή εξαπλωνεται σαν ιος; Καποια παλια ιστορια με εναν σπαμερα ονοματι orma θυμιζει σε κανενα τιποτα; Μηπως ο εκτροχιασμος του φορουμ ειναι ενα πειραμα για artificial intelligence σε bots? Μηπως ειναι ιος; Κοντευει εξεταστικη; Τι διαολο παιζει και απο τοτε που αρχισε να ποσταρει εχουμε αρχισει να γκρινιαζουμε mods και χρηστες για σαπιλα/ποιοτητα/εκτροχιασμο του φορουμ;

Ή μηπως ολες αυτες οι υποθεσεις ειναι ακυρες και τελικα εχουμε αναμεσα μας εναν ΗΜΜΥιτη πρακτορα; ε;; :twisted:

:whip: :toimonster:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
ex8ros tou malaka
Real Name: Vasilantwnhs

Δημοσίευση από ex8ros tou malaka »

Έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ,αλλά όταν κάθεσαι και διαβάζεις αυτά που γράφονται έχεις μια επιθυμιά να εκθέσεις και εσύ την άποψη σου. Αυτό το μήνυμα δεν έχει σκοπό να θίξει ανθρώπους, αλλά μάλλον να εκφράσει την απόψη ενός "απ'έξω" παρατηρητή (με την έννοια ότι δεν συμμετείχα σε κάποια λογομαχία). Απευθύνεται κυρίως προς το πρόσωπο που μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τελευταία γι'αυτόν, τον lunatic.
Καταρχήν πρέπει να δούμε ότι διαφωνίες υπήρχαν πάντα στο forum, αλλά δεν νομίζω ότι πήρε ποτέ κάποια άλλη τέτοιες διαστάσεις. Γι'αυτό και ίσως από κάποιους να χαρακτηρίζεται ως φαινόμενο lunatic. Πώς όμως και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο;
Έτυχε να διαβάσω όλο το thread που αφορούσε τη βόμβα στα Πατήσσια και νομίζω ότι αυτή ήταν η "αρχή του κακού" και το thread για την αχρήματη κοινωνία είναι αυτό που έβγαλε την κατάσταση από τα όρια. Και τα δύο αυτά thread αφορούν καθαρά πολιτικοκοινωνικά θέματα. Για αυτό και ίσως ο lunatic λέει ότι βάλεται από πολιτικό χώρο εννοώντας τον αναρχο-αριστερό χώρο (ένας χώρος, δύο χώροι, όπως θέλετε δείτε το).
Ας πω δυο κουβέντες για το πρώτο thread το οποίο παρακολούθησα ολόκληρο. Αφορά ένα πολύ λεπτό ζήτημα, και η συζήτηση πέρασε από το ειδικό στο γενικό, ξεκινώντας από το γεγονός και καταλήγοντας σε μια συζήτηση πάνω στα αντάρτικα πόλης, κάτι που θεωρώ πολύ ενδιαφέρον να γίνει σε μια κουβέντα. Στη συγκεκριμένη συζήτηση λοιπόν οι απόψεις του καθενός καταδεικνύουν και τις πολιτικές του απόψεις και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν και διαφωνίες. Όπως προείπα, από διαφωνίες στο forum να φαν' και οι κότες. Η κουβέντα στο συγκεκριμένο thread εναλλάχτηκε, ως επί το πλείστον, μεταξύ του lunatic,του papagalakos και του falgorn.
Εδώ συμβαίνουν κάποια πράγματα που ίσως αγαπητέ lunatic να μην συνειδητοποιείς:
1)Οι papagalakos και falgorn γενικά προσπαθούν να κάνουν ανάλυση των φαινομένων και διάφορων ιδεολογιών, χρησιμοποιώντας ενδιάμεσα και παραδείγματα, ώστε να γίνουν πιο πειστικοί. Εσύ, συνήθως, απαντάς στα παραδείγματα, είτε με αντιπαραδείγματα, είτε λέγοντας ότι είναι λάθος για τους δικούς σου λόγους, έχοντας όμως χάσει την ουσία, που αυτή είναι η όλη ανάλυση που προηγείται τον παραδειγμάτων, με την οποία κανονικά, ή απλά διαφωνείς και λήγει εκεί το θέμα, χωρίς αντιπαράθεση παραδειγμάτων, ή παραθέτωντας μια άλλη ανάλυση την οποία υποστηρίζεις. Αλλά μιλάμε για σοβαρή ανάλυση πάνω σε ζήτημα. Είναι πολύ κουραστικό και ενοχλητικό για αυτόν που γράφει και ξαναγράφει μια ανάλυση μια τέτοιου είδους αντιμετώπιση.
2)Μερικές φορές, χωρίς να το θέλεις πιστεύω, χρησιμοποιείς εκφράσεις οι οποίες ακροβατούν στην ειρωνία και δυναμιτίζουν το κλίμα. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχεις τέτοιους σκοπούς, αλλά το κάνεις και είναι κάτι που ενοχλεί αφάνταστα τον συνομιλιτή και μένουν πολύ εύκολα στον τρίτο που διαβάζει. Χαρακτηριστικο είναι:
lunatic έγραψε: Μα ποσο τυφλος μπορει να ειναι καποιος τελικα....? :e_surprised:
που εδώ συνοδεύεται από ένα post που απαντάει σε επίθεση με επίθεση, αλλά χρησιμοποείς τέτοιες εκφράσεις και όταν απαντάς σοβαρά. Τέτοιους είδους εκφράσεις σε μια σοβαρή κουβέντα βγάζουν μια άσχημη παρουσία για σένα και μια αγανάκτηση για αυτόν που γράφει. Ακόμα εκτός από το ότι μπορούν να κάνουν μπουρλότο την συζήτηση παιρνάνε την διαμάχη σε προσωπικό επίπεδο.
Έτσι έχουμε αυτό που εσύ θεωρείς επίθεση από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Συγκεκριμένος πολιτικός χώρος θα μπει στον κόπο να σου απαντήσει σε τέτοια θέματα, με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο λοιπόν θα κοντραριστείς και με άτομα από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο θα ανοίξεις προσωπικές διαμάχες, για τους 2 λόγους που προείπα. Αν και νομίζω ότι πια δεν είναι μόνο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος που διαφωνεί μαζί σου. Έτσι άλλοι σου επιτίθονται αγανακτησμένοι και άλλοι κάνουν πλάκα μαζί σου. Και καταλήγουμε σε κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί στο forum και νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να λήξει. Ας ξαναδέσουμε λοιπόν όλοι τα ζωνάρια μας και ας χαλαρώσουμε λιγάκι, προσέχοντας λίγο το πώς μιλάμε και τι λέμε γιατί μετά κατά τον ίδιο τρόπο θα μας απαντάνε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Forum & Portal”